skwarek2 Napisano 7 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 W dniu 4.02.2019 o 14:32, akkwlsk napisał: to macie puffina w wersji winter-camo Co to jest to charmonijkowe coś na sztycy? Nie przyciąłeś rury sterowej - co daje wysokość kiery jak w trekingu Poza stalą, ss, rower poprawny do bólu, biało czarny, nijaki. ale to gusta o których się tu (nie) dyskutuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 7 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Już spieszę z tłumaczeniem! Ad.1 To harmonijkowe coś to osłona Gravity Droppera - kolega z branży, to pewnie zna? Ad.2 Tu nie wiem co odpowiedzieć, bo myślałem, że po to jest rura sterowa żeby sobie stack do wzrostu dopasować. A daje wygodną pozycję, bo może Cie to zainteresuje, ale ten mój trekking z 2013 roku ma reacha i ETT tyle co Eccentric 2018 w rozmiarze L Ad.3 Dzięki za troskę ale mnie nic nie boli, a rower mi się nawet o zgrozo podoba! P.S. Niech mod nie krzyczy, tylko posprząta te nasze prztyczki w ucho w stosownym czasie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 7 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Na tym zdjęciu do oglądania i podziwiania jest ...torba idealna w ramę i czarno białe pasy torby na ramie , a przerysowanie perspektywy rozkracza punkt widzenia i neguje haromnię dwóch kół tej samej wielkości. Ten rower to w Beskidzie Żywieckim robi węgierskie wiewiórki z górki, na plusowych gumach, z normalnym napędem jedzie jak prawieful Także klasyczne orurowanie jak w stali podstawowej początku lat 90 jest takim elementem japońskiego minimalizmu zrobionego na Tajwanie dla europejczyka, który za to musi słono płacić. Nie wiem czy Inbred, Gienek, Synguś czy inny sztywniak potrafi być piękny. Może nocą, albo w miłości do niego. Nie mam pociągu do zakopanego i wolę już zboku np rowery Open z kołami mtb 27,5 .... ale np zjazd na Inbredzie w Górach Sowich jednak jest inny niż na Supreflaju z węglowym przodem... ale oba rowery bez zawieszenia nie mają porównania do fulla czy zjazdu ze 100 skoku na widelcu... Poza tym też mam białą ramę, ( zielony mat też zresztą) Białe rowery, (zielony mat też) są najpiękniejsze! Proszę też mnie wyczyścić za moment Panie Modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 7 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Teraz, itr napisał: przerysowanie perspektywy rozkracza punkt widzenia i neguje haromnię dwóch kół tej samej wielkości Tu Cie zaskoczę, aktualnie na zadku siedzi Anorektyczny Ardent szerokości niespełna 2,5 cala, zatem nic nie jest rozkraczone, harmonii faktycznie brak! Ale już niedługo, idą zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 7 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Co Ty wiesz o Harhmonii a w temacie singlowym jest aktualna opona jeszcze węższa...z tyłu Ps tak Akkwlsk to pod tym ( stalowym oczywiście) mostem spałeś ostatnio !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 7 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Siemka dawno mnie tu nie było , a ostatnio odebrałem ( w końcu) nową maszynę to i czas się pochwalić . Trek Slash 8 , jak na razie pełna seria ale na wymianę idą tarcze, klocki, opony i pewnie sztyca(nie odpowiada mi jej praca , wole REVIVA). Sorki za jakość zdjęć ale po pracy miałem tylko telefon pod reką . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 9 godzin temu, Broda napisał: Trek Slash 8 , jak na razie pełna seria ale na wymianę idą tarcze, klocki, opony i pewnie sztyca(nie odpowiada mi jej praca , wole REVIVA). Na początek uporządkuj linki do pulpitu. Do skrócenia, przełożęnia na inne strony itp. Sztyce chodzi Ci o Reverba ?? Jesli tak to daruj sobie. Spory luz łapie po kilku latach. Dużo tańszy odpowiednik Race Face ma mniejsze . P.S. Rower prezentuje się super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 10 godzin temu, Broda napisał: Trek Slash 8 Całkiem zacny koń - choć mi brakuje naklejek w kolorze ramy na amortyzatorze. 45 minut temu, maczet190399 napisał: Spory luz łapie po kilku latach. Mi przez 5 lat nie złapała wielkich luzów - kwestia danej sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 44 minuty temu, maczet190399 napisał: Na początek uporządkuj linki do pulpitu. Do skrócenia, przełożęnia na inne strony itp. Sztyce chodzi Ci o Reverba ?? Jesli tak to daruj sobie. Spory luz łapie po kilku latach. Dużo tańszy odpowiednik Race Face ma mniejsze . P.S. Rower prezentuje się super !!! To fakt linki trzeba trochę skrócić bo są przydługawe. A sztyce kupię Reviva taka jak mam w drugim bajku. Nie chce Reverba miałem i tak jak piszesz miał spore luzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 9 minut temu, skwarek2 napisał: Całkiem zacny koń - choć mi brakuje naklejek w kolorze ramy na amortyzatorze. To fakt fajnie by wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Teraz, Broda napisał: To fakt fajnie by wyglądało. To nie duży koszt.https://pl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20190208021118&SearchText=naklejki+rock+shox W PL 94zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Szparek z dziś. Uzbrojony w zimowe koła, zimową korbę i najlepsze błotniki dla fulla jakie miałem ever (dla ciekawych, Mudhugger'y): P.S. Istnieje spore ryzyko, że kolega @shotgun nabawi się ciężkiej czkawki na skutek ataku histerycznego śmiechu po zestawieniu słowa "zima" z powyższym obrazkiem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Dziubiesz.... Rower fajny. Moglbym wkleic stan ulicy, ale to nie ma nic z rowerem wspolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojjas Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Zrobiło się trochę cieplej, więc pora na ubłocenie nowej maszyny. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mac77 Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 (edytowane) No to już chyba finalna wersja (oprócz sztycy która jest do zmiany) Edytowane 18 Lutego 2019 przez Mac77 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 W dniu 14.02.2019 o 18:34, wojjas napisał: Zrobiło się trochę cieplej, więc pora na ubłocenie nowej maszyny. Codziennie JEDNO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mac77 Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Jedno zdjęcie czy co ?Bo widzę wcześniej po trzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 11 minut temu, shotgun napisał: W dniu 14.02.2019 o 18:34, wojjas napisał: Zrobiło się trochę cieplej, więc pora na ubłocenie nowej maszyny. Codziennie JEDNO. Tak, tylko nie w tym dziale... Poniedziałki bywają ciężkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 @wojjas zamontuj proszę poprawnie koszyk na bidon przed wrzuceniem kolejnego zdjęcia... 14 minut temu, shotgun napisał: Codziennie JEDNO. To niee ten wątek ziąąą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojjas Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Teraz, TheJW napisał: @wojjas zamontuj proszę poprawnie koszyk na bidon przed wrzuceniem kolejnego zdjęcia... To niee ten wątek ziąąą. Kolego drogi wytłumacz mi co nie tak z tym mocowaniem koszyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 (edytowane) Głównie to, że jest założony odwrotnie. Custom Race jest nawet pakowany w taki sposób, żeby nie było wątpliwości, gdzie góra, a gdzie dół. Edytowane 18 Lutego 2019 przez TheJW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojjas Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Teraz, TheJW napisał: Głównie to, że jest założony odwrotnie. Ty faktycznie, ale wtopa. Właśnie tak ciężko się wyciągało bidon z niego. Dziękuję za upomnienie, już lecę poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 3 godziny temu, wojtt80 napisał: Tak, tylko nie w tym dziale... Poniedziałki bywają ciężkie. Ano ciezkie, jak pizgniesz 4 okna naraz a czas jest pomiedzy awariami. Mea Culpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 19 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 nowa era 29era Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 20 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 13 godzin temu, niuti napisał: nowa era 29era Galeria - pokaż ROWER a nie kupę części z oponami w tle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi