radziuGD Napisano 22 Września 2018 Udostępnij Napisano 22 Września 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Września 2018 Udostępnij Napisano 22 Września 2018 Ładny rower ..do Cube nie mam przekonania ale to subiektywne , sztyca myk myk czy mnie wzrok myli ..? Ps. A rower to nie za mały dla kolegi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 22 Września 2018 Udostępnij Napisano 22 Września 2018 Wzrok nie myli, 21" pod wzrost 187 jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 22 Września 2018 Udostępnij Napisano 22 Września 2018 6 godzin temu, Kemusi napisał: No tak...ale rower trzeba było rozebrać i znowu złożyć ..a jaki masz suport ,pressfit ? shimano BSA BB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Września 2018 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 radziuGD Widac,ze kolega ma długą nogę ... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Września 2018 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 15 godzin temu, kemot1974 napisał: shimano BSA BB Sam wymieniasz czy u kogoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 23 Września 2018 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 To aż głupi wymieniać u kogoś biorąc pod uwagę, że bardzo dobry klucz polskiej marki Bitul kosztuje 27pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 23 Września 2018 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 15 godzin temu, Kemusi napisał: radziuGD Widac,ze kolega ma długą nogę ... pozdro Perspektywa zdjecia jest mocno uposledzona, sztycy od zacisku do pretow wystaje cale 23 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 24 Września 2018 Udostępnij Napisano 24 Września 2018 W dniu 16.10.2017 o 16:45, kasparov napisał: Kąpiel błotna.... Send from out of space... A to nie są czasem rozlewiska koło lotniska ? (ja tą kałużę objeżdżam wałem) Ten but na zdjęciu to Twój ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoRex Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Spoiler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Zimówka złożona na używkach i chińczykach, 9,5kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Nie za wiele widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Października 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Bo to wersja studyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 To chyba zwiastun albo tajemnica jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 4 Października 2018 Udostępnij Napisano 4 Października 2018 (edytowane) 20 godzin temu, maklakiewicz napisał: Nie za wiele widać Nie wiem czemu, do tego nie mogę edytować tamtego posta Edytowane 4 Października 2018 przez Shadow3m 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Października 2018 Udostępnij Napisano 4 Października 2018 Ten ulep razi w oczy Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wankus Napisano 9 Października 2018 Udostępnij Napisano 9 Października 2018 W dniu 5.09.2018 o 22:22, HESHER napisał: a juz wiem, tam jest druga koronka 28z. na ciężkie góry, jak zawitam w góry to po prostu ręcznie zrzucę. jaki masz rozmiar tego primala? bez problemu udalo sie 2 blaty zalozyc? nie da rady na patencie przerzutke zamontowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 10 Października 2018 Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Primal to M 18 cali , niewiem korba musi byc boost , koronki 36 w Shimano nie założysz będzie ocierać o ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 10 Października 2018 Udostępnij Napisano 10 Października 2018 2 koronki bez problemu, ale musisz pamiętać że korba boost w moim przypadku jest odsunieta 5mm nie wiem jak to przyjmie przerzutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Po małym upgrade-ie. Wymiana manetki SRAM GX Eagle na Grip Shift GX Eagle. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Teraz, maczet190399 napisał: SRAM GX Eagle na Grip Shift GX no fajnie to to wygląda....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoor45 Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Mały postój w drodze do pracy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 20 Października 2018 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 20 Października 2018 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Oglądam te zdjęcia i mi smutno... Mój Spec się posypał i nie mogę jeździć w terenie... Amortyzator wysłany przez sklep do Harfy na naprawę/wymianę, pęknięta rama czeka na decyzję producenta, a ja siedzę i się zastanawiam, ile to potrwa i co mi przyślą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 20 Października 2018 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 A co sie z Reba stało? Może jako nową Roma przyślą Ci Chisela. W sumie nawet korzystna zmiana by była, tylko problem z boostem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi