Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. skwarek2 Napisano 17 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Canyon Spectral 29 świeżo po serwisie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 to juz nie ns? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 11 godzin temu, Grizzli napisał: to juz nie ns? NS w M'ce był za krótki ten w L'ce daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 16 godzin temu, skwarek2 napisał: Canyon Spectral 29 świeżo po serwisie. Czy ja dobrze widzę ? sztyca ma "wajchę" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) Teraz, qb41 napisał: Czy ja dobrze widzę ? sztyca ma "wajchę" ? Klasyczny RS Reverb sterowany z kiery. aaa to błotnik, jego końcówka. Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez skwarek2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobro Napisano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Trek X Caliber 2017 zakupiony nie dawno na promocji. Też was wkurza małe ryski na nowym rowerze?I czy zakładacie jakieś osłonki na tylne rurki? Rower spisuje się bardzo dobrze. Nie oszczędzam go. W lesie radzi sobie lepiejniż na asfalcie :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom6652 Napisano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2018 oO widze ze ten rower nie dzwoni na zakretach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2018 I ten też 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom6652 Napisano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2018 Ten nie dzwoni,ale czasem piszczy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomski Napisano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 Scott Scale 900 SL, składak na SramXX1 i kołach Roval Control SL 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinowy Napisano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 Trek Superfly 7 2017 na nowych kołach od Dawida - dt swiss 350 i ztr arch ex. W planach zmiana hampli i tarcz oraz tych niewygodnych gripów Dziś super polatane. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Świeżo złożona zabawka niestety, cieszyła mnie przez 12km... Okazało się, że rama jest pęknieta przy kominie projektu jak widać nawet nie zdążyłem skończyć, a już zaczynam szukać nowej ramy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Używka za kilkaset złotych i umoczony piniądz? Oklej pińćset razy taśmą izolacyjnom i ciesz się z jazdy dalej, zanim nałożysz taśmę użyj kropelki, ostatnio się reklamują Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 12 godzin temu, Sobek82 napisał: Używka za kilkaset złotych i umoczony piniądz? Oklej pińćset razy taśmą izolacyjnom i ciesz się z jazdy dalej, zanim nałożysz taśmę użyj kropelki, ostatnio się reklamują Pozdrower Serio??? Takie druciarstwo wiejskie? Chyba bal bym się jeździć na Twoim rowerze... Rama zostanie ogołocona i odesłania a ja szukam nowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmarco83 Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Taki oszukany trochę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 W 2022 będą tu wrzucane zapewne w większości elektryki Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elkaziorro Napisano 28 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Świeżo adoptowane, trzecie w rodzinie. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akhad Napisano 1 Maja 2018 Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spascmar Napisano 2 Maja 2018 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Ostatnio znalazłem ciekawy singiel track (bo się przeprowadziłem) Miejscowość Ruś, wzdłuż rzeki Łyny, kilka kilometrów takiej ścieżki. W dole Łyna. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 2 Maja 2018 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 (edytowane) 9 godzin temu, akhad napisał: Akhad wygląda mi to jak Kotlarnia Edytowane 2 Maja 2018 przez niuti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akhad Napisano 2 Maja 2018 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Godzinę temu, niuti napisał: Akhad wygląda mi to jak Kotlarnia dokładnie tak, to w Kotlarni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Maja 2018 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Żeby założyć 38 T od wewnątrz musiałem dołożyć podkładkę do suportu Pozdrower 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi