Wooyek Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Ten akurat ma (zakładając, że pytasz o Nail Traila) Edytowane 26 Stycznia 2018 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 w moim NSie też jest mozliwość dołożenia przerzutki z przoduwg tego co powiedział mi sprzedawca:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Trzy lata jak lata Pozdrower 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cultes93 Napisano 29 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 oooo co za rodzynek się trafił ;-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Świetny rower. Może to nawet mój. Miałem takiego w 2011... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Tuning zakończony.Z oryginalnego Superflaya 6 został tylko amor. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aizbaM Napisano 2 Lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Ile ten widelec ma wysokości? Jakiś taki niski, ale wizualnie do ramy jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aizbaM Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 43,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basidion Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Bardzo fajnie wyglada ten rower. Sam mam rower na ramie Force'a i zastanawia mnie jeszcze jedno, napisy oryginanie sa takie czy "tuningowales"? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aizbaM Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 24 minuty temu, basidion napisał: Bardzo fajnie wyglada ten rower. Sam mam rower na ramie Force'a i zastanawia mnie jeszcze jedno, napisy oryginanie sa takie czy "tuningowales"? Pozdrawiam Dzięki. Rama jest w oryginalnym malowaniu, zamawiana w Czechach, przez Polskiego dystybutora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 2 godziny temu, basidion napisał: napisy oryginanie sa takie czy "tuningowales"? Chińczyk tak krzywo nakleił Też mam składaka na tej ramie Epigoni. W rozmiarze 20 cali waży 1880 g i kosztowała 380 zł. Nieźle jak na taki budżet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aizbaM Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Godzinę temu, firefoks napisał: Chińczyk tak krzywo nakleił Też mam składaka na tej ramie Epigoni. W rozmiarze 20 cali waży 1880 g i kosztowała 380 zł. Nieźle jak na taki budżet. Jak za 380 zł to nie ma się co dziwić że jest krzywo przyklejone:) 17,5" waży 1768 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wooyek Napisano 6 Lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wupek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 super MARIN i mega fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciej83 Napisano 9 Lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Pierwsza przejażdżka za mną. W dół sunie sie na tym niesamowicie jestem pod wielkim wrażeniem jazdy. Po śniegu koła 29x2.4 idą równie dobrze. Nigdy nie otwierałem sezonu w lutym 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walus24 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Zaraz po złożeniu. Niebawem wrzucę z terenu (pedały były w zestawie, właściwe zrobiłem rundkę po korytarzu :D). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Marin Nail Trail 6 2018 - pierwsza przejażdżka:) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Teraz, Dawwwid napisał: Marin Nail Trail 6 2018 Fajna maszyna... Popracuj tylko nad ustawieniem kierownicy, po w takiej pozycji być raczej nie powinna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Ustawienie fabryczne W sensie, że bardziej do przodu ją ustawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Ta kiera ma 9 stopni gięcia w tył, a z tego zdjęcia wynika że jest mocno gięta ku górze, więc powinieneś ją przekręcić w stronę siodła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 3 Marca 2018 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 (edytowane) czas na zmiany... troszkę szkoda się rozstawać Edytowane 3 Marca 2018 przez Marcin_P. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 3 Marca 2018 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 4 Marca 2018 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 (edytowane) A co mi tam też się pochwale Mój Kellys TNT 90 Z bazowej konfiguracji zmieniona przerzutka tylna na Shimano SLX M662 oraz łańcuch na Shimano Deore HG53. I jeszcze mostek bazowy 70mm zmieniony na 100mm. Edytowane 4 Marca 2018 przez dawid1110 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi