cervandes Napisano 23 Września 2017 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Ta, a świstak siedzi i zawija go w te sreberka! I bez lakieru na ramie chyba, plus wiertarka i 1000 dziur gdzie popadnie! 8,5 kg to ważą rower najlepszych zawodników XC na świecie. Sto stron temu już była dyskusja na ten temat, niedowiarki dostały rozpiskę i się skończyło rumakowanie. Wpadło też kilka fotek i się sceptycy zmienili w entuzjastów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 24 Września 2017 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 Pana od tego chudzielca znam Na jego byłym 26" bałem się zjechać z hałdy, co by się nie złamał Także ten tego, waga możliwa i na 100% prawdziwa. Czyżby dupę ściskało, że tak lekko ? No mi nie ściska, a reszta niech się ślini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mailo Napisano 24 Września 2017 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 Bez urazy ale 7400 gr to wychodzi 74 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 z ostatniej wyprawy po okolicznych pasmach górskich [emoji1451][emoji1451] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teraw Napisano 30 Września 2017 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Lekka Trailówka / ciężki XC złożony na ramie od BBFa. W moich regionach nie ma terenów, których nie byłbym w stanie nim przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 1 Października 2017 Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Tym razem od dobrej napędowej strony! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 1 Października 2017 Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Tym razem od dobrej napędowej strony! Bez amora z przodu? Ale teren u ciebie chyba plaski wiec taki cruiser wycieczkowy? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 2 Października 2017 Udostępnij Napisano 2 Października 2017 (edytowane) Bez amora z przodu? Ale teren u ciebie chyba plaski wiec taki cruiser wycieczkowy? Ano bez. Rower na asfalt, szutry, ale szlaki w Beskidach też miał okazje przejechać. Mam bikepackingowe torby od Topeak, więc jak najbardziej wycieczkowo. W przygotowaniu, cieńsze opony 1,5 na asfalt. Ogólnie jestem z Katowic Zdjęcie się przekontrastowało... Trybem HDR w telefonie Edytowane 2 Października 2017 przez no1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlikos Napisano 11 Października 2017 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Zimowy setup. Zamiast foxa 32 Ctd, sztywni carbon widelec. Waga 8660g Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 11 Października 2017 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Zaraz się znajdą tacy, którzy Ci zarzucą, że podczas ważenia podtrzymywałeś rower . Fajny ten Twój połamaniec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 12 Października 2017 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Zimowy setup. Ledwo się jesień rozpoczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasparov Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Kąpiel błotna.... Send from out of space... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 W jesiennej oprawie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrovka Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrek636 Napisano 25 Października 2017 Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Moja koza, jeszcze z lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 (edytowane) Mój budżetowy 28,5er. Czyż nie do twarz mu w tych oponkach Niestety mało co na nich pojeździłem, bo w tym sezonie skupiłem się głównie na nawijaniu asfaltu. Edytowane 30 Października 2017 przez Pidzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_Ajla Napisano 31 Października 2017 Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Zimowy setup. Zamiast foxa 32 Ctd, sztywni carbon widelec. Waga 8660g Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk zdaje się że miałem okazję oglądać jakiś czas temu w 13 Bikes ten rower na żywo jak stał w serwisie i prezentuje się niesamowicie:) zdjęcia nie oddają tego jak on wygląda, piękna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 1 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Co to za wideł? Z czego? Jaka waga? Jak się jeździ? Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aristo111990 Napisano 2 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 ja dorzuce swoje 29 groszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 2 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Mój budżetowy 28,5er. Czyż nie do twarz mu w tych oponkach Niestety mało co na nich pojeździłem, bo w tym sezonie skupiłem się głównie na nawijaniu asfaltu. Widzę, że z rozmiarem to raczej nie trafiłeś ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 2 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Rozmiar jest idealny Na zdjęciu faktycznie widać "maszt" ale to jest sztyca 40cm wsunięta na 14cm, czyli w normie. Zresztą stuknęło mu niedawno 30kkm przebiegu a rama się nie poddaje (może to być też zasługa jej wagi, 2150g ). Tak w ogóle zdjęcie idealnie obrazuje największy IMO problem geometrii 29erów (nie wiadomo czemu nikt o tym nie wspomina). Ciężko tak dobrać ramę aby:- była odpowiednio mała (aby zachować bezpieczny przekrok),- a zarazem odpowiednio duża (aby sztyca nie była zbyt mocno wysunięta).Spowodowane jest to bardzo stromo idącą do góry górną rurą. Przy takiej samej wysokości główki i skoku amorka, w 29-erze przedni koniec górnej rury wypada ~6cm wyżej niż w 26-erze Tu udało się osiągnąć niezły kompromis dzięki niepełnym 19" (realnie 18,5) i niskiej główce - 100mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toskaffka Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tifu Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 mój 29er, skąpany w listopadowym słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 A jeszcze jedno se wrzucę, bo bardzo lubię ten rower W sklepie się takiego fajnego nie kupi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi