Gość Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 -siodlo dziwnie przesuniete do przodu -amor z miekka osia -kiera jak jaskolka -3 balty!! o ile dobrze widze. Jakie to piekne, ze masz tak wy....ne / to moze byc - wyczesane ;] / w dzisiejszych czasach. Mnie pasi i konia dupil co sadzi otoczenie. GUT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlikos Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Update: Onza Canis Carbon sztyca i Siodło Sram Eagle Gx 1x12 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rithien Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Update: Onza Canis Carbon sztyca i Siodło Sram Eagle Gx 1x12 Jak Onza Canis Ci sie sprawuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Update: Onza Canis Jak dla mnie to te beżowe ścianki tych opon zupełnie nie pasują do 'futuryzmu' i koloru tego roweru ale maszyna ogólnie wyczesana! Trochę takie Lamborghini wśród rowerów XC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axis Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 (edytowane) Mój czarny ogier Składak na ramie S-works Stumpjumper 29 2015 XL. Mnie się bardzo podoba, najładniejszy rower od kilku stron. Tylko to mocowanie nadajnika, światełko i przewody... A garbaty jak to garbaty, niektórych podnieca, innych kuje w oczy, mnie kuje :-) Edytowane 18 Września 2017 przez axis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mac77 Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Coś jest w tym garbatym. Swietlikos jak sprawuje się 1x12 GX ? Update:Onza CanisCarbon sztyca i SiodłoSram Eagle Gx 1x12Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlikos Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 (edytowane) Coś jest w tym garbatym. Swietlikos jak sprawuje się 1x12 GX ? Gx eagle Sprawuje się dobrze, w tej cenie polecam (zestaw bez korby) tylnią przerzutkę już załatwiłem i luzy są - jest delikatna - muszę kupić kita b-bolt i będzie jak nowa. Onza spoko testuje na mokrym wcześniej Ikon i Pace ale to zestaw na twarde ubite a teraz aura błotnista, wiec szybka zmiana i testy, duzo zależy od ciśnienia w oponach. Uszczelnia się dobrze i trzyma. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 18 Września 2017 przez Swietlikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Września 2017 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Pogoda ujowa, więc odwiedzam ponownie moje ulubione forum i wrzucam brykę idealna na lansik po Chorzowskim parku WPKiW Wagowo skromnie ~ 7400gr https://img2.aukcjoner.pl/gallery/026595778/1_f.jpg?1506018767 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 21 Września 2017 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Zdjęcie równie skromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Pogoda ujowa, więc odwiedzam ponownie moje ulubione forum i wrzucam brykę idealna na lansik po Chorzowskim parku WPKiW Wagowo skromnie ~ 7400gr https://img2.aukcjoner.pl/gallery/026595778/1_f.jpg?1506018767 Nie zartuj..7400? Wejdz na wage i zwaz sie, pozniej wez rower na rece zwaz sie ponownie. 7400 to szosowa baaedzo dobra bryka wazy [emoji23] Sent from my SM-G950F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Te, powątpiewacz, zerknij w dział mania lekkości, 7,5kg jak najbardziej osiągalne dla MTB na lekkich gratach, oczywiście bez amorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Przydałaby się jakaś rozpiska i więcej zdjęć ze strony Stu, taka waga roweru mtb nie zdarza się często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Eee tam, nie potrzebna rozpiska, bo przecież na oko widać, że nie przekracza 7,5kg A ten tego, co do zdjęć to słabe jest bo i noga słaba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlikos Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 (edytowane) Pogoda ujowa, więc odwiedzam ponownie moje ulubione forum i wrzucam brykę idealna na lansik po Chorzowskim parku WPKiW Wagowo skromnie ~ 7400gr https://img2.aukcjoner.pl/gallery/026595778/1_f.jpg?1506018767 Król WPkiWWaga roweru na 100% poniżej 8kg, Do zobaczenia na stravie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Września 2017 przez Swietlikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Co to za oponki, bo na tej fotce nie widać wyraźnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Z tyłu Maxxis maxxlite, a z przodu s-works Renegade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Wagowo skromnie ~ 7400gr Ta, a świstak siedzi i zawija go w te sreberka! 7,5kg jak najbardziej osiągalne dla MTB na lekkich gratach, oczywiście bez amorka. I bez lakieru na ramie chyba, plus wiertarka i 1000 dziur gdzie popadnie! 8,5 kg to ważą rower najlepszych zawodników XC na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Ta, a świstak siedzi i zawija go w te sreberka! IBrawo za odwagę, zaraz Cię tu zjedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mam16v Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Właśnie kończę zbierać pln'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Hehe i dlatego tak uwielbiam te forum! @Alsew i to jest właśnie taki rower...jednego z najlepszych zawodników parku WPKiW Ta korba x0 to jest najcięższy i zarazem najsłabszy punkt tego roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Dlaczego najsłabszy??? Wytrzymuje ostre zjazdy pod 100kg typami :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Czemu emocjonujecie się tym 7,4kg? Popatrzcie jak wykastrowany jest ten rower. Bez amora. Bez przedniej przerzutki. Kaseta szosowa. Opony mięsiste nie są - ten maxxis z tyłu to pewnie maxxlite. To jest rower prawie szosowy na ramie mtb i bez baranka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BulletTime Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Gościu nabija się z was i troluje a niektórzy się slinia jak 10letni samiec yorka na dwulatke samice dobermana... Marciniusz dobrze gada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 @marcinusz dobrze prawi, polać mu! Dlatego napisałem skromnie 7400gr, bo wrzucając do niego typowo szosowe opony z detkami waga by spadła do 6900gr, a po wymianie kół, sztycy z siodłem i korby robi się 6500-6600gr. Ale nie oto chodzi, to jest rower do PARKU na przejażdżki i od czasu do czasu na szosowe ustaweczki z lokalną koniną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi