qb41 Napisano 24 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 (edytowane) To ja też coś wrzucę: Edytowane 24 Lipca 2017 przez qb41 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rithien Napisano 24 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Jeszcze raz van nicholas po drobnym liftingu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 24 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Co to za pudełko na amorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rithien Napisano 24 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Co to za pudełko na amorze? Chip do pomiaru czasu na maratonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 24 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 To chyba przez Echelon Cię zczytują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 25 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 To chyba przez Echelon Cię zczytują [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Sent from my SM-G950F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 26 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 (edytowane) Mój budżetowy, własnoręcznie składany, 28er / 29er na ramie Cube Aim 29 2014 (ostatni dobry rocznik, od 2015 wszystko popsuli ). Nic specjalnego: napęd 3x9, mieszany: od Altusa do SLX, jeżdżony na 3 łańcuchy KMC, najwyższy grupowo element w rowerze to zacisk tylnej piasty XT sama piasta to przerobiona Hone, widelec najtańszy XCR32 za 3 stówki, hamulce BB5/7, niestandardowo wąska kierownica 640 + rogi, mostek też nietypowy - 105mm, trekkingowe siodełko, obręcze Accent Airplane 29, szprychy Sapimy 1zł/szt., opony - różne, raczej tanie, pedały - "dałnhilowe" platformy, do tego nieodłączny, nigdy niezdejmowalny bagażniczek - bez niego nie ma jazdy Cudów nie ma ale bardzo lubię ten rower. To taki przysłowiowy "wierny druh" Waga: w konfiguracji szosowej ok. 16,5kg, terenowej ok. 17kg (ważone z bagażnikiem, lampkami, GPSem, i podsiodłówką z narzędziami, ale rzecz jasna bez sakwy i picia w koszyku). Świeżo po remoncie wyglądał tak: Edytowane 26 Lipca 2017 przez Pidzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 26 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 26 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Czarnuch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2701 Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 http://imgur.com/a/UaOW8 http://imgur.com/a/RF7Fb, Widze,ze jestem jedynym posiadaczem sprzetu tej marki na forum, takze pozwole sobie zamiescic mojego Big Foot'a po modyfikacjach. Waga z pedalami 12,5. Mam mala prosbe o zmiane tagow w poprzednim poscie, tak zeby zdjecia sie otwieraly jak to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Mój stallovy 29er, ad. 2017. Złożyłem go jakieś 3 lata temu, ale od tamtego czasu uchowała się chyba tylko rama z widelcem i... kierownica. Reszta gratów to szukanie złotego środka i dążenie do roweru idealnego. Coś dziwnego stało się z pierwszym zdjęciem... jakiś szum czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Na żółwiu oparłeś pedał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Tak, akurat przechodził obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Tak, akurat przechodził obok.Z tragarzami? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Tak, akurat przechodził obok. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 9.3 kg szczęścia [emoji7] [emoji7] [emoji7] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Zacna waga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 9.3 kg szczęścia [emoji7] [emoji7] [emoji7] To coś licho tego szczęścia, u mnie będzie ze 14 kilo xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlikos Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 9.3 kg szczęścia [emoji7] [emoji7] [emoji7] bardzo ciekawa waga, rower wazony z pedałami ? prosimy rozpisanie jakie części zostały użyte. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 bardzo ciekawa waga, rower wazony z pedałami ? prosimy rozpisanie jakie części zostały użyte. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Raczej nie temat na to. 9270g z pedałami, koszykiem, osłoną i elementami od licznika. W wielkim skrócie xtr 2x10, sztyca i kiera mcfk, siodło i koszyk tune, mostek superlogic, koła xr331 i piasty 240 i 350, pedały look s-track carbon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Peoples Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Mój Diabeł. Nabyłem go jakiś miesiąc temu, więc do szczęścia wiele brakuje, ale jak do tej pory jezdzi się znakomicie. W planach na najbliższy miesiąc wymiana kół i sztycy, w drodze są pedały oraz nowe siodło. Generalnie chciałbym dodać do niego kilka czerwonych akcentów i obniżyć wagę. Jak do tej pory, wydaje się sztywny i pancerny, zaliczył juz kilogramy błota na sobie i, mimo wszystko, poza odtłuszczeniem gniazda uszczelki kurzowej nie musiałem nic przy nim robić. Jedynym mankamentem jest dracha na tylnym trójkącie, w planach miałem malowanie ale po konsultacji z moim guru, stwierdziłem że lepiej nie ryzykować, wobec czego zamówiłem sobie folię karbonową, wyciąłem dwa paski które po nałożeniu wyglądają całkiem niezle - malować nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Peoples Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 No tak, sorawa Napęd to 3x10 Deore/XT, a wiec żadna awangarda, natomiast mocno zastanawiam się czy jest sens przesiadać się na jeden blat. Mój teren jest płaski i nierówny, więc nieco z konieczności używam przedniej przerzutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko12 Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam wszystkich. Chciałbym Wam przedstawić moją półtoramiesięczną maszynkę, którą jest Canyon Grand Canyon 3.9. Nie jest to może najlepszy wybór roweru za 2800 + przesyłka 200 bo osprzęt może nie powala jednak to mój pierwszy nowy rower wcześniej były to jakieś "dziadki" po starszych kuzynach. Roweru szukałem 2 miesiące zaczynając od szosy za 2300 przez crossa za 2800 kończąc na tym mtb. Teraz patrzę, że mogłem znowu dołożyć i mieć lepszy ale tak można dokładać w nieskończoność i raczej potencjału bym nie wykorzystał gdyż mało mam terenów, żeby poszaleć więc raczej turystyka i szlifowanie kondycji, może w następnym sezonie uda się zaliczyć jakiś maraton, bo chyba rowerek powinien dać jakoś radę. Co do odczuć to bardzo dobrze mi się jeździ fakt że nie mam porównania do innych rowerów z tej albo wyższej półki cenowej. W planach jest wypad do trójmiejskich lasów, bo czytałem że tam jest sporo tras. https://zapodaj.net/444f35e93e9fb.jpg.html https://zapodaj.net/288f1d66f485c.jpg.html Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez macko12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Powitoł Bywały już tutaj Romet 29er Pełny opis w stopce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Pozamiatawszy nieco. Nastepnym razem będą pozdrowienia od Moda Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi