Sobek82 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Z takim młynkiem na slick'ach to rzeczywiście zabawka Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 34t Mi wystarcza Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Te siodełko. Znaczy jego wysunięcie xD Po za tym mt15..... Najgorsze i najbardziej giętkie koła jakie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 (edytowane) Te siodełko. Znaczy jego wysunięcie xD plus mostek 50mm... czyli pozycja na rowerze ala dziadkowy trekking Edytowane 22 Lipca 2017 przez Alsew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Mt15 po zmianie szprych na zwykle jest ok Pozycja jest taka bo to nie jest xc Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Pozycja jest taka bo to nie jest xc Czyli klasyczne 'polskie mtb'. Rower kupiony bo mi się podoba, chociaż zupełnie mi nie odpowiada pozycja na nim, a możliwość jazdy w terenie tylko przeszkadza na chodniku... ale lans na dzielni jest! Standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Zamiast hejtowac sprawdz moj kanal na yt Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Tylko to zdjęcie sugeruje, że powinieneś mieć inny rower . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Dlatego prawie kolarz pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Powinienem miec zjazdowke na hookwormach Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Dlatego prawie kolarz pozdrower Mozecie przestac juz tu spamowowac pls? Nie dziala mi wylaczenie powiadomienia a jakies glupoty piszecie co chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Przyjdzie Admin i zrobi porządek, wyluzuj kolarskie stringi Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Rower kupiony bo mi się podoba Parametr "bo mi się podoba" akurat jest wystarczający do zakupu i wara wszystkim, którzy nie dołożyli się do tego wydatku. Rzekłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 A to nie jest tak, że ta rama jest za duża i właściciel kompensuje sobie efektywną długość górnej rury przesunięciem siodełka i krótkim mostkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 https://photos.app.goo.gl/3X1iFCwkdVWhUk4v1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlikos Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Mondraker 2013 waga 9860g Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 (edytowane) Fajny. Nietuzinkowy. Zamiast hejtowac sprawdz moj kanal na yt Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Obejrzałem jakis filmik nazwany enduro freeride i costam jeszcze. A w srodku manuale(moze pod nie ta pozycja siodełka? Wtedy mozna zrozumieć sens.) I głównie cos co jest xc wymieszanym ze streetem. Enduro i fr nie stwierdzono. Wsio bez kasków. Obyście sobie nic nie zrobili. Edytowane 22 Lipca 2017 przez Blue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Dzis 100km wykrecil, z czego 2 zmiany wysokosci. Jednak zostaje w rodzinie Sent from my SM-G950F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester1506 Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Genesis High Latitude vel HLOrendżTM Nie myślałem, że jednobieganie mi się tak wkręci. Jakie przełożenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Zabawka Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Pomijając fakt ze się komuś podoba lub nie takie ustawienie siodelka wygeneruje ci wykrzywienie prętów. Zbyt duże siły dzialają na mocowanie sanek w otworach pod skorupą.. niestety sprawdzone na własnym.. san marco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Pomijając fakt ze się komuś podoba lub nie takie ustawienie siodelka wygeneruje ci wykrzywienie prętów. Zbyt duże siły dzialają na mocowanie sanek w otworach pod skorupą.. niestety sprawdzone na własnym.. san marco. Tam jest zaznaczone do Ilu moge przesunac I mam w normie Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 @Fester1506 36:22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mailo Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Tam jest zaznaczone do Ilu moge przesunac I mam w normie Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Czy możesz dać zbliżenie na mocowanie siodła z widoczną podziałką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Tam jest zaznaczone do Ilu moge przesunac I mam w normie Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka W normie to by było na środku, ty masz maksymalnie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi