bimmer Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 ja przerabiałem ramę 21 cali w krossie level i całe szczęście, że kolega też szukał roweru i jemu przy 190cm lepiej podpasowała rama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 taki brudas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Genesis High Latitude vel HLOrendżTM Nie myślałem, że jednobieganie mi się tak wkręci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lester13 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 (edytowane) A to ja też się pochwalę swoimi maszynami. Żony - dostała w spadku A tu mój sprzęt, który aktualnie doprowadzam do stanu perfect Edytowane 12 Lipca 2017 przez lester13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 fajne lefciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Ale pedały (w obu) niestosowne i kierownica w Scalpelu oklapnięta - suabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lester13 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Ale pedały (w obu) niestosowne i kierownica w Scalpelu oklapnięta - suabo Spoko, piszę przecież że go doprowadzam do perfect stanu, pedałki są już nowe Blat, łańcuch, kaseta - czekam jeszcze na łożyska sterów i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 W zielonym treku wygięta sztyca czy tylko wrażenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Tylko wrazenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seniu001 Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Moja nowa Merida Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Zabawka Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Z takim młynkiem na slick'ach to rzeczywiście zabawka Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 34t Mi wystarcza Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Te siodełko. Znaczy jego wysunięcie xD Po za tym mt15..... Najgorsze i najbardziej giętkie koła jakie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 (edytowane) Te siodełko. Znaczy jego wysunięcie xD plus mostek 50mm... czyli pozycja na rowerze ala dziadkowy trekking Edytowane 22 Lipca 2017 przez Alsew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Mt15 po zmianie szprych na zwykle jest ok Pozycja jest taka bo to nie jest xc Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Pozycja jest taka bo to nie jest xc Czyli klasyczne 'polskie mtb'. Rower kupiony bo mi się podoba, chociaż zupełnie mi nie odpowiada pozycja na nim, a możliwość jazdy w terenie tylko przeszkadza na chodniku... ale lans na dzielni jest! Standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Zamiast hejtowac sprawdz moj kanal na yt Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Tylko to zdjęcie sugeruje, że powinieneś mieć inny rower . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Dlatego prawie kolarz pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Powinienem miec zjazdowke na hookwormach Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Dlatego prawie kolarz pozdrower Mozecie przestac juz tu spamowowac pls? Nie dziala mi wylaczenie powiadomienia a jakies glupoty piszecie co chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Przyjdzie Admin i zrobi porządek, wyluzuj kolarskie stringi Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Rower kupiony bo mi się podoba Parametr "bo mi się podoba" akurat jest wystarczający do zakupu i wara wszystkim, którzy nie dołożyli się do tego wydatku. Rzekłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi