erzurum Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 ile masz wzrostu i jaki to rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Ile długości ma sztyca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 183cm, noga 83cm. Rama 19.5 virtual. Sztyca 150mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 rura podsiodłowa ma 47 cm, rozmiar jak najbardziej ok, przy Twoim wzroście to bardzo wysoko masz siodełko, chciałbym zobaczyć Twoją pozycję na tym rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 trochę to dziwnie wygląda ale tak jest ustawione do jazdy "po asfalcie" ;] bujania dupą na boki nie ma, kolano swobodnie wyprostowane. Kumpel ma Remedyego na ramie 18.5 i na nim siedzę jak na taborecie, tutaj muszę się pochylić do kierownicy ale jak dla mnie jest ok. W x-calibrze również na ramie 19.5 sztycę mam praktycznie na ograniczniku. Trek niby mówi o rozmiarze 19.5 chyba do 186cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 To model 2018? Rozmiar na bank dobrze dobrany do wzrostu ale na zdjęciu faktycznie wygląda dziwnie. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 tak, fuel ex 8 ad 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Bardzo ładne malowanie. Ogólnie świetny rower :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Ja przy 183 mam w Romecie rame 21 xD Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 dlatego jesteś PrawieKolarz , kolarz nie jeździłby na za dużym rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 trochę to dziwnie wygląda ale tak jest ustawione do jazdy "po asfalcie" ;] Kupiłeś fulla do jazdy po asfalcie??! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 haha nie błotem już zdążył się ufajdać a górki niedługo tez zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Nowe chwyty i pancerze Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 ja przerabiałem ramę 21 cali w krossie level i całe szczęście, że kolega też szukał roweru i jemu przy 190cm lepiej podpasowała rama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 taki brudas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Genesis High Latitude vel HLOrendżTM Nie myślałem, że jednobieganie mi się tak wkręci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lester13 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 (edytowane) A to ja też się pochwalę swoimi maszynami. Żony - dostała w spadku A tu mój sprzęt, który aktualnie doprowadzam do stanu perfect Edytowane 12 Lipca 2017 przez lester13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 fajne lefciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Ale pedały (w obu) niestosowne i kierownica w Scalpelu oklapnięta - suabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lester13 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Ale pedały (w obu) niestosowne i kierownica w Scalpelu oklapnięta - suabo Spoko, piszę przecież że go doprowadzam do perfect stanu, pedałki są już nowe Blat, łańcuch, kaseta - czekam jeszcze na łożyska sterów i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 W zielonym treku wygięta sztyca czy tylko wrażenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Tylko wrazenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seniu001 Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Moja nowa Merida Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Zabawka Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi