PiPoLiNiO Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Myroon ukończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Dla wszystkich niewiedzących jak wstawiać zdjęcia. 1.Wchodzicie np. na imgur.com 2.Pomniejszacie sobie tę stronę co by było łatwiej wklejać. 3.Przenosicie fotę gryzoniem przy pomocy jego lewego przycisku na środek tego imgura. 4.Kopiujecie link z nad zdjęcia. 5.Wklejacie ten link na forum i wpisujecie obok niego wszystkie potrzebne literki i znaczki bez spacji. PS To nie mój patent i przyjemnego wklejania życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Dla wszystkich niewiedzących jak wstawiać zdjęcia. 1.Wchodzicie np. na imgur.com 2.Pomniejszacie sobie tę stronę co by było łatwiej wklejać. 3.Przenosicie fotę gryzoniem przy pomocy jego lewego przycisku na środek tego imgura. 4.Kopiujecie link z nad zdjęcia. 5.Wklejacie ten link na forum i wpisujecie obok niego wszystkie potrzebne literki i znaczki bez spacji. PS To nie mój patent i przyjemnego wklejania życzę. Nie lepiej normalnie wklejać na forum? Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klotzek Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Mój Krzysiek Boardman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beriam Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Mój Spirytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Po małych przeróbkach siodła, manetek i napedu na 2x10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 W kamuflażu z nowymi oponami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiclogic Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Mój Krzysiek Boardman Te Twoje pedałki to takie 2 w 1? platforma i spd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klotzek Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 klotzek, dnia 05 Cze 2017 - 4:49 PM, napisał: Mój Krzysiek Boardman 2iCLn3c.jpg Te Twoje pedałki to takie 2 w 1? platforma i spd? tylko platforma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Genowefa HLOrendżTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Trek Superfly 9.7 (2015) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rooted.manatee Napisano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Nareszcie udało się go złożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrazyKetchup Napisano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 To i ja się pochwalę takim "dziwadłem" - Romkiem z którym gubię zbędne kg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Nareszcie udało się go złożyć. och ale nam stallove rumaki hasają po forum ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 (edytowane) To żeby ten stalowy pociag zatrzymać wrzucam fotke mojego Peaka z dzisiaj. Był już tu, ale dawno przed paroma modyfikacjami. Robione głównie by wypróbować aparat w nowym telefonie Edytowane 15 Czerwca 2017 przez llancer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 To i ja się pochwalę takim "dziwadłem" Rower jak rower ale telewizor powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Bez telewizorów na kierownicy lecz w pięknych okolicznościach przyrody Pentland Hills obok Edynburga w Szkocji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Inbred'zik z amorem Udało mi się zdobyć zapasową bieżnię do sterów. Teraz mogę zmieniać, w zależności od potrzeb, sztywnego Surly na mięciutkiego [emoji16] RS'a i odwrotnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Po zmianie łańcucha na KMC X11. Na razie nic w planach do modernizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Peak dorobił się nowych kół ( różnica w wadze znaczącą ) oraz przesiadki z 3x10 na 2x10 Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 2 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Mój nowy nabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 2 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Bardzo ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 wybaczcie "złą" stronę roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi