Gość Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 miły żelazny przerywnik ;-) Zaamortyzowany gienek Golenie z Tory do Reby czy Recona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 15 Maja 2017 Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 Scott Spark 940 2014. Od razu odpowiadam na pytania o nowy damper ,żeby skrzynka się nie zapchała Tak jest wymieniony z x-fusion na Fox float ctd. Jak na razie po jeździe testowej wydaje się być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 15 Maja 2017 Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 Golenie z Tory do Reby czy Recona? Góra pike 26, dół tora 29....środek reba 29 dualair.....śmiga wyśmienicie ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proqqe Napisano 16 Maja 2017 Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Pierwsze 10km już za mną ACCENT PEAK 29 NX 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 16 Maja 2017 Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Kolejny Trek w domu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WonszRzeczny Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 mój złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Żeby się nie zastał za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi78 Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yassey Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Znamy się krótko, ale już bardzo lubimy P.s. Lamerskie zdjęcie na trawniczku przy domu, ale ostatnio mam tak mało czasu na jeżdżenie, że jak już się wyrwę, to ani myślę zsiadać na jakies sesje foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Focus , jako drugi rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Tak, ze złej strony i w ogóle. Już pokazywałem, ale kolejny raz się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 (edytowane) To i ja wrzuce w podobnym klimacie i kolorze. Edytowane 28 Maja 2017 przez ishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Co spojrze na opony to widzę barDzo... Bardzo fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inzblacha Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Przed zjazdem:) oraz po zjeździe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maicroft Napisano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Taka, troche inna wersja Peaka. Wszystkie sa czarne, a ten jest bialy. Naped pozostal ze starego sprzetu, ktory byl dwa lata temu zalozony praktycznie nowy, korba swoje juz ma, ale trzyma sie bardzo dobrze. Do zmiany pojdzie pewnie mostek, bo ten jakis za wysokie jest, oraz pewnie wleci nowy naped 2x10, a ten pojdzie do innego retro sprzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Mostka zmieniać nie musisz by był niżej, ustaw go na minus, wyjmij podkładki i będzie niżej o kilka cm. Pierwsze mi się to w oczy rzuciło, kiera wyżej o 5cm od siodła w ramie o sportowym geo, hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 @Maicroft co to za siodełko? Możesz podać jakieś namiary na nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maicroft Napisano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Arni220, jest to pomysł, aby obrócic mostek na poczatek. On ma wydaje mi sie +7' w tej chwili. Kierownica jest profilowana i ma 720mm, co po przesiadce z proste 640mm spowodowalo, ze nie moge przyzwyczaic sie do tak szerokiego kokpitu. montell81, siodlo to chinski carbon Glosy sa rozne, przejechalem sie kilka razy dopiero na tym rowerze i jeszcze nie peklo. Kierownice mam w innych dwoch rowerach tez od nich i tez nie pekly. https://www.aliexpress.com/item/New-arrival-san-marco-saddle-racing-team-ASPIDE-ultralight-full-carbon-fiber-seat-saddle-road-mtb/32317129157.html Realna waga 108g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 (edytowane) To i ja się pochwale nowym sprzętem Edytowane 2 Czerwca 2017 przez dawid1110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Witam na dużym kole:) Do tej pory tylko czytałam o waszych rowerach tudzież wyprawach (bikepacking..) i 29+.. do 31 maja:) a teraz mogę się cieszyć tym co tak zachwalaliście. Pokazuje swój nowy nabytek. Zmiana gripów na czarny silikon accenta i czarno czarny błotnik race fendera.. za trzy dni -plus koszyki czarne i bidony accenta- te już dojadą do mnie w poniedziałek. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Moje nieudolne próby zrobienia ładnego zdjęcia: Edytowane 4 Czerwca 2017 przez akkwlsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 ...no, na szczęście rower udanie ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Wygląda jakby dostał wstrząsu anafilaktycznego i... spuchł :] Czy tam gdzieś się kręci piasta z Bułku? Edytowane 4 Czerwca 2017 przez ishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Kręci się elegancko na przodku Tutaj bardzo ładnie widać opuchliznę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi