yakuza79 Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Ladies and Gentlemens, my new baby - On One "Dzik" Inbred Dzięki @IvanMTB za pomoc [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez yakuza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijanka96 Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Puchar Tarnowa MTB Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Prawa laga bez oleju od stycznia 2016, powietrzny na 10 atm. Po dostaniu się błota, liści, igliwia, zmiana przełożeń to loteria. Dojechałem do mety mając przy sobie dwa Oshee i tel. Dał rade Piczek.capturecertificity.comPozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gyrill Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Peak na Wołku, Rudawy Janowickie. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekbeti74 Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Cube Attention Sl na dopiero drugiej krótkiej trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Koń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Trek Cobia w drodze do pracy. Zdjęcie prowokacyjnie zrobione nie od strony napędu, żeby pochwalić się BB7. Genialne hamulce. W obecnej chwili z oryginalnego Treka została tylko i wyłącznie rama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Małe przetarcie na ulubioną Maciejową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Zdjęcia z "naturalnego środowiska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 ta moda na cienkie rurki,.najlepiej stalowe, bez amora z przodu(sic!), niebawem bez zadnych (nawet z tylu!) przerzutek bo po co? Bo mogę, bo chcę i mi się tak podoba. A oprócz tego, jak Rambol napisał, w okolicznych lasach zanudziłbym się na 10kilowym fullu, i jak slusznie zauważasz, las to las. Korzenie i dziury są żeby po nich jeździć a nie bać się, że się po nich jedzie Zatem, o zgrozo, Nash13, nie patrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Blablablabla...edytowałem posta gdyż nawiązywał do tego co, na szczęście, zostało zMODowane. Zatem: Krampuśniak nad Odrą: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xonix29 Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Nowe gripy, wentyle oraz nakrętki, więc musiała być nowa sesja foto. Przywieziony w kartonie do lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 27 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Koleżanki i Koledzy!Kolejne 2 "gówno-burze" i kilkadziesiąt niepotrzebnych postów do wycięcia. To jest blisko 3 strony tego tematu, których osoba postronna, wchodząca w (przypominam!) GALERIĘ nie ma ochoty czytać, bo chce zobaczyć rowery! Swoje komentarze, tyrady i "gówno-burze" uskuteczniajcie proszę w PW. Tutaj chcemy oglądać rowery. To jest GALERIA, a nie panel dyskusyjny.Dla nowych użytkowników forum, nieczytających tego tematu od początku i nie znających jego zasad, ale też dla tych, którzy je doskonale znają i się narażają, przypominam je poniżej.Dziękuję za uwagę. Witam,niniejszym zakładam nowy temat, który będzie galerią zdjęć rowerów forumowiczów. Zaznaczam od razu, że chodzi tylko i wyłącznie o zdjęcia właścicieli, a nie ściągane z internetu. Może być też krótki opis najważniejszych elementów, ale moją intencją nie jest prowadzenie wylewnej dyskusji na temat co się komu podoba, a co nie. Galeria ma być inspiracją, ma pokazywać co można kupić / złożyć i jak wygląda dany rower w danym rozmiarze i z danymi komponentami. Szczegółowe pytania do właściciela roweru proponuję zadawać na adres prywatny.Dodam, że taka galeria doskonale funkcjonuje na niemieckojęzycznym forum 29erów (IBC) i ma już 5957 wpisów na 238 stronach.Zachęcam do umieszczania zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojjas Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemcio Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Moja zabaweczka z-upgrade-owana na nowy sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Srebrna Góra, w ostatni weekend ciut posypało. Rower już tu był kilka razy, zero nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Po wymianie mostka z 100mm na 70mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Niestety już nie mój, bo oddałem po skończonym teście Ale wrażenia pozostały: http://www.1enduro.pl/test-rose-root-miller-1-29-2017/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amauser Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Czas się wybrać na majówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Metka i jeździec bez głowy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4mat Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Z oponkami marathon almotion 2.0" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiorwrocek Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 No to pokazuję ;-) Dopiero próbujemy się dogadać, ale początki są obiecujące... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomachos Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 (edytowane) Edytowane 2 Maja 2017 przez tomachos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Longitude alias Zżółtek z torebką pamiętającą zeszłe millenium: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi