Abram Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Siodło takie chciałem a kolory każdy producent ma inne odcienie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 kolor treka obłędny, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Nowy nabytek, dzisiaj testowałem i jestem zachwycony..................... świetna maszyna Damian- na żywo wygląda obłędnie. Naucz się wklejać fotki na forum ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 (edytowane) Pierwszy wypad nowym nabytkiem Edytowane 5 Marca 2017 przez kolarzjedrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Po modyfikacjach krótka przejażdżka. Wiem staroć, ale frajda z jazdy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraff Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Dzięki Wojtek, rower świetnie się prowadzi, o przełaju już nawet nie myślę ! Jestem mega zadowolony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 kolor treka obłędny, bardzo mi się podoba e tam, rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Po modyfikacjach krótka przejażdżka. Wiem staroć, ale frajda z jazdy jest. a tam staroć, rower całkiem fajny, full na kołach 29 musi sprawiać frajdę. Moją uwagę jednak przykuły te bloki na wzgórzu morenowym, które wyglądają jak doklejone w photoshopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Te bloki to niedźwiedznik, rondo della salla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 @maczet Co to za błotnik na tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zefal No-Mud http://www.zefal.com/en/mudguards-mtb/74-no-mud.html Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 e tam, rzecz gustu Juz nie badz taki skromny , sam troche teraz zaluje, ze nie wzialem tego zielonego...rower pieknie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirDevil Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Mój w tym doborowym towarzystwie to będzie wyglądał jak ubogi krewny, ale też się pokaże. <a href=https://zapodaj.net/7cb61fd80cb60.jpg.html>IMG_20170305_130915_HDR.jpg</a> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 St. Antoniusz w marcowych burościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artz2 Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 To może teraz ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Scott i rzeźby Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Przerobiłem tłentinajnera na prawie gravela heheh Gravela mam w planach lecz funduszy brak. Koła już czekają, także zrobiłem pomykacza do pracy...waga spadła do 10kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Zadziwiająco zgrabnie to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Przerobiłem tłentinajnera na prawie gravela co to za wideł jest z przodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 co to za wideł jest z przodu ? Chińczyk oczywiście...interesuje Cię coś konkretnego? Był promocja to kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Tak się prezentuje Trek SF 6 2017 w zieleni Troszkę inaczej niż na stronie Treka. A kolega ma SF 9 i to jest inna zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janooch Napisano 11 Marca 2017 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 (edytowane) Trek Procaliber 9.6 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 11 Marca 2017 przez Janooch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulek Napisano 11 Marca 2017 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Witam, niniejszym zakładam nowy temat, który będzie galerią zdjęć rowerów forumowiczów. Zaznaczam od razu, że chodzi tylko i wyłącznie o zdjęcia właścicieli, a nie ściągane z internetu. Może być też krótki opis najważniejszych elementów, ale moją intencją nie jest prowadzenie wylewnej dyskusji na temat co się komu podoba, a co nie. Galeria ma być inspiracją, ma pokazywać co można kupić / złożyć i jak wygląda dany rower w danym rozmiarze i z danymi komponentami. Szczegółowe pytania do właściciela roweru proponuję zadawać na adres prywatny. Dodam, że taka galeria doskonale funkcjonuje na niemieckojęzycznym forum 29erów (IBC) i ma już 5957 wpisów na 238 stronach. Zachęcam do umieszczania zdjęć. 2012 Specialized Epic Comp w rozmiarze XL Witam.Jestem posiadaczem tego wspaniałego roweru CONCORD SR 1400 chciałbym się więcej o nim coś dowiedzieć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 11 Marca 2017 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Janooch Jak sie sprawdza iso speed w terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi