maciej762 Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Fajny epic. Waga również świetna. Rozmiar chyba mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 tak, rama rozmiar M ale uwazam, ze jest za maly jednak (mam 178 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8marca Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Ja po przymiarkach stwierdzam że ta niby L w specu jest idealna własnie do wzrostu około 180 i przekroku w granicach 85,86cm Podobnie z rozmiarem 18.5 w Treku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Tyle, że Spec w L ma przekrok 826 mm a Trek 18,5 ma 776 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8marca Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Nie wiem które modele porównujesz ale gdyby tak porównać top fuela 719mm i epica fsr 780mm to może się wydawać kolosalna różnica. natomiast stack różni się już tylko o 34mm Raczej trudno spaść w terenie na środek ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Wersja zimowa, Ice Spiker Pro, Mad Pig i ciepła herbata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klex80 Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Rowerek w dniu odbioru z serwisu który mi go poskładał w całość. Listopad 2016r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Tyle się pisze żeby od strony napędu pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klex80 Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 (edytowane) Jak widzisz dopiero tutaj zaczynam i takie akurat fotki posiadam.ale poszukam i może znajdę gdzieś i napęd Niestety widzę że chyba mam skłonności do fotografowania od lewej strony , bo nie posiadam ani jednej foty od strony prawej. Wklejam więc to co mi się udało znaleźć z wyszczególnieniem poszczególnych częśći i jeszcze fotki całości z pierwszych wypraw na nowym rowerku Edytowane 19 Lutego 2017 przez klex80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsw Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 test napędu 2x10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 To chyba jakis wiekszy rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsw Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 :-) the biggest - 23" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 (edytowane) Po wymianie ramy która pękła, na nowego przedstawiciela ciemnej strony mocy. Waga 9.625g Edytowane 25 Lutego 2017 przez PiPoLiNiO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 OT the biggest - 23" a myślałem że tylko ja jeżdżę na takich wielkich "kobyłach" ;-)EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsw Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Przy wzroście 198cm niestety nie ma wyjścia :-) Mniejsze rozmiary wyglądają dużo lepiej ale co zrobic.... dobrze, że są 29-ery i ramy pod taki wzrost :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 (edytowane) Po wymianie ramy która pękła, na nowego przedstawiciela ciemnej strony mocy. Waga 9.625g Udala sie reklamacja? Edytowane 25 Lutego 2017 przez schwinn0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Udala sie reklamacja?I tak i nie. Producent nie uznał, ale sklep wykonał gest handlowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Trochę było błoniasto przy Jeziorze Straszyńskim. Wypad z GR Trójmiasto Ciekawa koncepcja tylnego błotnika :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Maczet Warto bylo inwestowac w trekingowa rame Unibike? Ile zyskales na wadze roweru wzgledem oryginalu? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisiu79 Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Maczet Warto bylo inwestowac w trekingowa rame Unibike? Ile zyskales na wadze roweru wzgledem oryginalu? Pozdro Skąd pomysł, że to rower trekingowy ?? Pytasz z ironią,czy rzeczywiście Cię to interesuje :-) Wówczas odpowiem odpowiednio do potrzeb :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 skad, przeciez tez jezdzilem tym rowerem. Chodzi mi o geometrie ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Największy zysk na wadze był po wymianie amortyzatora i kół z oponami na bezdętki. Maniakiem wagi nie jestem, ale myślę ze 1 kg urwałem. Siodło, kiera, mostek to dopasowanie roweru pod siebie wiec nie licze tego jako modernizacji. Niektóre graty z bazowej wersji wsadziłem do innego roweru, wiec koszt się rozłożył. Generalnie nie żałuje modernizacji. Jedynie wygląd ramy jest po prostu normalny. Geometria ze jest długi z przodu i ogon krótki tez mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 dzieki dobry wybor, moj wazył ponad 14kg, mysle ze urwales wiecej bo ten XCR oraz kola byly bardzo ciezkie. niestety wolalem zmiane roweru niz upgrade, bo rozmiar 19" na moje 179cm byl za duzy. W porownaniu do obecnego roweru, Unibike prowadzil sie w terenie jak autobus:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi