maciejol Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwozdziu325 Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Pikne te zdjęcia i pikny ten trek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 No dobra... powiem.... ... to mój rower Nie wiem czy to możliwe ale ten rower podobno był do kupna w cenie 3000 zł. Gość miał 20 sztuk i poszły w 1 dzień. Nówki, chyba poekspozycyjne. Czy to może być prawdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 chm...Polska to kraj cudów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Kolejny członek w rodzinie Z góry sorki za jakość zdjęć. Ciemno + mgła + komórka = kiepskawe zdjęcie Trek Stache 18,5 z rocznika 2017. [/url]">http://http://images81.fotosik.pl/260/2a387ac4047a8113.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreick Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Oglądałem go kiedyś w sklepie, fajny! Trochę kosztował, co? Opony 3" dają fun, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 No trochę kosztował pół roku ciułania każdego grosza co się dało , ale było warto. Fun to mało powiedziane jak jade to mi banan z twarzy nie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo1 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Mój rumak na ramie Giant Anthem X - z oryginału został tylko suport . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis93 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Po co ci fat-bike? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Ja pie***le kolejny.... Po co Ci lewa noga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Po co ci fat-bike?Po pierwsze to nie w pełni fatbike. A pytanie bez sensu. A tobie po co rower?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Broda, taki fajny rower zasługuje na lepsze zdjęcia, czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis93 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Ja się tylko pytam po co fat-bike. Gdzie nim można jeździć i czy warto go mieć. Bo demonem szybkości to on nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 @Anubis93: http://www.forumrowerowe.org/forum/252-nietypowe/ POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Ja się tylko pytam po co fat-bike. Gdzie nim można jeździć i czy warto go mieć. Bo demonem szybkości to on nie jest. Ale to nie jest fat bike. Śmiga się nim inaczej niż fatem i inaczej niż zwykłym 29er . Ciężko mi odpowiedzieć bo mam go dopiero tydzień. Ale wiem jedno dawno tak fajnie mi się nie jeździło, banan na twarzy zapewniony. A co do prędkości jak razbujasz się do 30km/h to łatwiej utrzymać taka prędkość niż na oponie 2.25, takie przynajmniej ja mam odczucia. A teren to praktycznie każdy. Broda, taki fajny rower zasługuje na lepsze zdjęcia, czekam na więcej. na pewno coś dodam jak tylko zrobię. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Taki Romet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 31 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Szto eta Widzę główkę 1 i 1/8 " i zdaje się XCT ( sorry XCM ), a może coś więcej na temat sprzętu - uchyl rąbka tajemnicy. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Czy to na zdjęciu tak wyszło czy na korbie jest jakaś patelnia 48z? Nie żebym hejtował, też lubię dokręcać na asfaltowych zjazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Jest 26-36-48 ale jak sie zuzuje to zrobie 38/24, osprzet to jak na razie alivio, z manetkami acera (od nowosci). Ogolne 3x9 amor jest slaby, bedzie wymiana na rebe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 31 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Chyba jestem z mastodontów, bo duży blat mam 42 i jeżdżę nim na płaskim, ale względnie kadencyjnie ( ok. 90 i z tyłu zazwyczaj 21, 19 , 17 ), z tym że na średnim kole, a to mi wygląda na duże ( genialne odkrycie w temacie 29 " ). Proszę o więcej info. PS W jakich cenach jest Reba pod 1 i 1/8 " Edytowane 31 Grudnia 2016 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Korba i blaty sa z przypadku, tylko to na octalink mialem w warsztacie a potem juz nie chcialem zmieniac bo i tak latam na srednim blacie a największego uzywam tylko na dlugich asfaltowych zjazdach. Reba uzywana w dobrym stanie ok 1k zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Przecież to jest któryś z Ramblerów. Znowu ktos będzie odkrywał ekonomię na nowo. Reba tysiąc, nowa korba, itp. i to wszystko do ramy ATB. Interes życia normalnie. Wydając obecnie około 4000zł miałby sensowny, równo złożony rower, ale po co sobie ułatwiać Edytowane 31 Grudnia 2016 przez modrzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Korbe zalozylem taka jaka mialem, oryginalna korba sama się odkręcała... A że chce robić upgrade to chyba dobrze Rama jest zaista. Romet rambler 3.0 29 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michulo Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Chodzi o to ,że upgrade przestaje w pewnym momencie i sytuacjach być opłacalny i sensowny.I zapewne o to chodzi koledze modrzewiowi Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Michulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 31 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 @ modrzew Oj znowu się czepiasz Skąd wiesz ile wydał właściciel Poza tym nie każdy ma do wydania 4 k. Wszystkiego dobrego, do zobaczenia za rok i żeby nam się dzieci nie czepiały rakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi