Anubis93 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Ja się tylko pytam po co fat-bike. Gdzie nim można jeździć i czy warto go mieć. Bo demonem szybkości to on nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 @Anubis93: http://www.forumrowerowe.org/forum/252-nietypowe/ POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Ja się tylko pytam po co fat-bike. Gdzie nim można jeździć i czy warto go mieć. Bo demonem szybkości to on nie jest. Ale to nie jest fat bike. Śmiga się nim inaczej niż fatem i inaczej niż zwykłym 29er . Ciężko mi odpowiedzieć bo mam go dopiero tydzień. Ale wiem jedno dawno tak fajnie mi się nie jeździło, banan na twarzy zapewniony. A co do prędkości jak razbujasz się do 30km/h to łatwiej utrzymać taka prędkość niż na oponie 2.25, takie przynajmniej ja mam odczucia. A teren to praktycznie każdy. Broda, taki fajny rower zasługuje na lepsze zdjęcia, czekam na więcej. na pewno coś dodam jak tylko zrobię. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Taki Romet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 31 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Szto eta Widzę główkę 1 i 1/8 " i zdaje się XCT ( sorry XCM ), a może coś więcej na temat sprzętu - uchyl rąbka tajemnicy. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Czy to na zdjęciu tak wyszło czy na korbie jest jakaś patelnia 48z? Nie żebym hejtował, też lubię dokręcać na asfaltowych zjazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Jest 26-36-48 ale jak sie zuzuje to zrobie 38/24, osprzet to jak na razie alivio, z manetkami acera (od nowosci). Ogolne 3x9 amor jest slaby, bedzie wymiana na rebe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 31 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Chyba jestem z mastodontów, bo duży blat mam 42 i jeżdżę nim na płaskim, ale względnie kadencyjnie ( ok. 90 i z tyłu zazwyczaj 21, 19 , 17 ), z tym że na średnim kole, a to mi wygląda na duże ( genialne odkrycie w temacie 29 " ). Proszę o więcej info. PS W jakich cenach jest Reba pod 1 i 1/8 " Edytowane 31 Grudnia 2016 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Korba i blaty sa z przypadku, tylko to na octalink mialem w warsztacie a potem juz nie chcialem zmieniac bo i tak latam na srednim blacie a największego uzywam tylko na dlugich asfaltowych zjazdach. Reba uzywana w dobrym stanie ok 1k zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Przecież to jest któryś z Ramblerów. Znowu ktos będzie odkrywał ekonomię na nowo. Reba tysiąc, nowa korba, itp. i to wszystko do ramy ATB. Interes życia normalnie. Wydając obecnie około 4000zł miałby sensowny, równo złożony rower, ale po co sobie ułatwiać Edytowane 31 Grudnia 2016 przez modrzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Korbe zalozylem taka jaka mialem, oryginalna korba sama się odkręcała... A że chce robić upgrade to chyba dobrze Rama jest zaista. Romet rambler 3.0 29 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michulo Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Chodzi o to ,że upgrade przestaje w pewnym momencie i sytuacjach być opłacalny i sensowny.I zapewne o to chodzi koledze modrzewiowi Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Michulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 31 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 @ modrzew Oj znowu się czepiasz Skąd wiesz ile wydał właściciel Poza tym nie każdy ma do wydania 4 k. Wszystkiego dobrego, do zobaczenia za rok i żeby nam się dzieci nie czepiały rakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawieKolarz Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Ale co wy w tej ramie zlego widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 nie jest superfly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michulo Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Ja nic nie widzę złego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Przecież to jest któryś z Ramblerów. Znowu ktos będzie odkrywał ekonomię na nowo. Reba tysiąc, nowa korba, itp. i to wszystko do ramy ATB. Interes życia normalnie. Wydając obecnie około 4000zł miałby sensowny, równo złożony rower, ale po co sobie ułatwiać Pan najmądrzejszy i wszystkowiedzący się odezwał Ten unibike przypomina mi mojego starego krossa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Broda, taki fajny rower zasługuje na lepsze zdjęcia, czekam na więcej. Mówisz i masz [/url]">http:// [/url]">http:// [/url]">http://http://images81.fotosik.pl/267/2d0000557f94fb52.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Panie ten manitou jest nieziemski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Panie ten manitou jest nieziemski! Czekam, aż ktoś się wyrwie z tekstem, że odwrotnie zamontowany. Już się z tym kiedyś spotkałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Czekam, aż ktoś się wyrwie z tekstem, że odwrotnie zamontowany Bo w sumie ten ich patent tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 ciekawy ten tylni asymetryczny trójkąt w tym TREK'u. Czy obie osie są boost ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkeron Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Witam. Przepraszam, a liczy się tylko cały 29er czy połowa też wchodzi w grę? Zaryzykuję... Nieco odchudzony rowerek: rama 26", koła 29" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 ciekawy ten tylni asymetryczny trójkąt w tym TREK'u. Czy obie osie są boost ??Tak obie osie to boost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi