akkwlsk Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 @Kreick czy to są Szczygłowickie hołdy?! Jeśli mi powiesz, że mam sąsiada z jednobiegową Koną, to się posikam ze szczęścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreick Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Zgadza się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobba Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Moj Cannondale Zdjecie z wyscigu z lata. Edytowane 24 Grudnia 2016 przez jobba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jgrabowski Napisano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 W Lublinie dziś głęboko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Zgadza się! Tak się tworzą Jednobiegowe Historie https://krzywekolo.wordpress.com/category/jednobieganie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 28 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 @ NorthAngel82 Można śmigać na czymkolwiek i mieć z tego radochę, ale w miarę jeżdżenia - kilku, czy kilkunastoletniego i oczywiście możliwości finansowych, apetyt rośnie i jak złapiesz rowerową fazę przez niektórych nazywaną cyklozą, to nagle możesz zapragnąć lepszego - lżejszego i lepiej wyposażonego sprzętu, który być może zapewni Ci jeszcze ciekawsze doznania niż inne dotychczas używane rowery. Normalna rzecz dla wielu na tym forum Poza tym niektórzy za przeproszeniem też nie srają kasą, ale np. ciułają każdy grosz, żeby sobie coś ulepszyć / wymienić w rowerze. Nie wszyscy muszą, czy chcą mieć sprzęt za 5, 10 czy 15 tysięcy, a na pewno są i tacy, których stać, a jeżdzą na rowerach o przeciętnej jakości i wartości. PS Nie zrażaj się, ale to nie jest właściwy temat do pytania akurat o Twój rower - jak słusznie zauważył jeden z kolegów przede mną. Jak chcesz, to załóż swój własny temat lub poszukaj tematów o podobnych modelach i tam śmiało pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Wolne? Może raczej życie pozaforumowe: rodzinę, płatną pracę, obowiązki a oprócz tego może nawet poczucie humoru które napędzają takie dysputy jak ta powyżej. Więc zamiast dodawać następne "puste" posty, lepiej użyć guziczka "Zgłoś", co też sam niniejszym czynię. POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb3 Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Mój 29er jako bohater drugiego planu. W końcu doczekał się stojaka serwisowego, nowego mostka (-17 stopni), bidonu, który nie wypada przy łupnięciu oraz świeżutkiej tarczy hamulcowej (bo starą kopłem i pogłem). Następny zaplanowany update to lepsze siodełko. Rower był bardzo drogi dlatego zawsze pilnuje go mój wyszkolony do tego wilk. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Fajny piesio co to za rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 29 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Piesio to chyba potomek Szarika, a rower wygląda na Canyon'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb3 Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Fajny piesio co to za rower? No dobra... powiem.... ... to mój rower Edytowane 29 Grudnia 2016 przez qb3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 No dobra... powiem.... ... to mój rower Sądząc po minie owczarka, to akurat rower należy do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwozdziu325 Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Pikne te zdjęcia i pikny ten trek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 No dobra... powiem.... ... to mój rower Nie wiem czy to możliwe ale ten rower podobno był do kupna w cenie 3000 zł. Gość miał 20 sztuk i poszły w 1 dzień. Nówki, chyba poekspozycyjne. Czy to może być prawdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 chm...Polska to kraj cudów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Kolejny członek w rodzinie Z góry sorki za jakość zdjęć. Ciemno + mgła + komórka = kiepskawe zdjęcie Trek Stache 18,5 z rocznika 2017. [/url]">http://http://images81.fotosik.pl/260/2a387ac4047a8113.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreick Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Oglądałem go kiedyś w sklepie, fajny! Trochę kosztował, co? Opony 3" dają fun, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 No trochę kosztował pół roku ciułania każdego grosza co się dało , ale było warto. Fun to mało powiedziane jak jade to mi banan z twarzy nie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo1 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Mój rumak na ramie Giant Anthem X - z oryginału został tylko suport . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis93 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Po co ci fat-bike? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Ja pie***le kolejny.... Po co Ci lewa noga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Po co ci fat-bike?Po pierwsze to nie w pełni fatbike. A pytanie bez sensu. A tobie po co rower?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Broda, taki fajny rower zasługuje na lepsze zdjęcia, czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi