Wooyek Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 ?? Jakiego walczenia i w czym? 13 kilowy klocek z trzepakami na wunglu po niecałe 10 kilosów? Świat nie kończy się na XC i maratonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Venom, jakbyś się nie zorientował to rometowy odpowiednik Twojego On-one'a a nie wydmuszkowaty wycinak do XC. Nie chodziło o „ostre walczenie” w postaci przepychania się na nim między zawodnikami w lajkrach i dymania byle szybciej na prostych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Świat nie kończy się na XC i maratonach. Ale jak to? Można robić coś jeszcze niż tylko "trenować"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Trenowanie to akurat super sprawa. Oczywiście nie takie oparte na przeświadczeniu, że nic więcej się nie liczy, a jak jesteś królem lokalnych zawodów XC to już klękajcie narody. Sam nieraz mijam takich buców co to nawet cześć nie odpowiedzą i jeszcze drogę wymuszą bo im cenna sekunda ze 101% zaplanowanego treningu ucieknie i co to będzie... Nie przeginajmy też w drugą stronę, że niby reszta to takie ędóro-luzaczki co to zero spiny, browarek, kiełbaska i reszta sama się zrobi A potem płacz, że ich chłopaki od DH nawet pod górę objechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasvsv Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Witam Przedstawiam moje jeździdło Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Bartasvsv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Przedstawiam moje jeździdło Zdjęcie robione Nokią 3310? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasvsv Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 żelazkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 ruscy mgłę znów rozrzucili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anthrax84 Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 jakbyś się nie zorientował to rometowy odpowiednik Twojego On-one'a Modrzew kpisz czy o drogę pytasz?? W jaki sposób niby ma być odpowiednikiem On-One? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 W jaki sposób niby ma być odpowiednikiem On-One? Pod względem zastosowania (skok, geometria, wyposażenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Boże jaki ten wózek jest długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Nie wiem ile ważysz ale sztyca w tym czarnym wynglu wygląda na wysuniętą ponad kreskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Czarny jak węgiel to może jest,ale spawy ma normalne - ameliniowe.....reszta może i z węgla,kto wie,takie teraz nowe technologie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Faktycznie alu, dałem się zrobić jak młody. Nie zmienia to faktu, że sztyca jest ostro wysunięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anthrax84 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Jest to najprawdziwsze amelinium: CANYON Grand Canyon AL SLX 8.9. No niestety, tylko takie ustawienie mi gwarantuje komfortową jazdę. Był okres gdzie w tym miejscu słyszałem ostre trzaski, ale po porządnym wyczyszczeniu ramy i sztycy jest cisza. Rozmiar miałem na granicy M i L, ale z kalkulatora wychodził M, więc się na niego zdecydowałem. Co do wagi to jest 84kg...ale najważniejsze że sztyca siedzi poniżej trójkąta, chociaż tak dla bezpieczeństwa czasami zastanawiam się nad dłuższą. Możecie coś polecić o długości >40cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 BBB robi longa. Ale tylko 27,2 i 31,6. Tutaj zdaje się masz 30,9. Kiedyś były tutaj: http://www.charliethebikemonger.com/gusset-lofty-xxl-seatpost-450mm-long-272-and-309mm-1545-p.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anthrax84 Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Te dwie sztuki już znalazłem, ale dzięki. Co do średnicy to nie mam aktualnie dostępu do roweru, ale jest raczej tak jak piszesz, 30,9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Co do wagi to jest 84kg...ale najważniejsze że sztyca siedzi poniżej trójkąta, chociaż tak dla bezpieczeństwa czasami zastanawiam się nad dłuższą. Możecie coś polecić o długości >40cm ? Reverb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Thompson Elite 420 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Thompson ...wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Racja :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Po wymianie crank na S-Track, waga spadła poniżej 9.9 kg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Northtec Cayon AL 2016 używany do spokojnej jazdy ^^ Edytowane 21 Grudnia 2016 przez RainbowHunterPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreick Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Kona w singlu w zimowym klimacie Wczorajsze 25 km po lasach dało mi w kość jak około 60 km w lecie. Edytowane 24 Grudnia 2016 przez Kreick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi