kijanka96 Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 @montell81Rower bomba. Czarna rakieta Tylko nie myślałeś nad czarnymi trytytkami na osłonie przed łańcuchem?;> Cytuj
montell81 Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Dzięki Docelowo zaciski mają być czarne, jednak nie miałem innych pod ręką, a chciałem wybrać się na dziewiczą przejażdżkę Rura sterowa też będzie docięta po znalezieniu odpowiedniej pozycji. Cytuj
HerrMann Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 (edytowane) Nie wiem, czy mi uwierzycie, ale były kiedyś czasy kiedy nie lało i nie wiało Edytowane 3 Listopada 2016 przez HerrMann Cytuj
qb41 Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Mój SUPERIOR 979 ... Pięknie się prezentuje SUP. Gratuluję roweru Cytuj
uslugifoto Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 Rower bomba. Czarna rakieta Tylko nie myślałeś nad czarnymi trytytkami na osłonie przed łańcuchem?;> Raczej fioletowa rakieta Cytuj
next Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 Dzięki Docelowo zaciski mają być czarne, jednak nie miałem innych pod ręką, a chciałem wybrać się na dziewiczą przejażdżkę Rura sterowa też będzie docięta po znalezieniu odpowiedniej pozycji. Najlepsza rzecz pod słońcem i prawie jej nie widać. http://www.effettomariposa.eu/en/products/shelter-off-road/ Cytuj
Gość Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 Jakby jeszcze naklejka z tej folii nie kosztowala tyle co bloczek z keramzytu..... Cytuj
montell81 Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 Dzięki za info o tych naklejkach, ale taśma izolacyjna i dętka wystarczająco spełnia zadania. Na szczęście nie jestem tak pedantyczny by mnie to kłuło w oczy. Cytuj
PiPoLiNiO Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 (edytowane) Myroon chyba już skończony [emoji14] 9940g z tym co na zdjęciu. Wstawione ostatnio osie kół bez rączek oraz siodło wymienione z slr tt na slr kit carbonio. Nastąpiło także przejście na bezdętki:) Edit: Tragiczna jest jakość zdjęć po wrzucenie tutaj... Edytowane 7 Listopada 2016 przez PiPoLiNiO Cytuj
Mod Team michuuu Napisano 7 Listopada 2016 Mod Team Napisano 7 Listopada 2016 Tragiczna jest jakość zdjęć po wrzucenie tutaj.. Eee tam. Bywały gorsze i chwalili. Bez przesady. Cytuj
vvojda1987 Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 (edytowane) mały tuning Edytowane 8 Listopada 2016 przez vvojda1987 Cytuj
nhandu Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 (edytowane) My BRO Edytowane 8 Listopada 2016 przez nhandu Cytuj
porcelanowy Napisano 9 Listopada 2016 Napisano 9 Listopada 2016 (edytowane) PowitołCzłowiek i jego maszyna - porcelanowy i Romet 29 na Stalowej Sowie Tej, może by założyć ogólny wątek o tej tematyce?Rower i jego właściciel. Żeby można było gębę z nickiem i rowerem połączyć Edytowane 9 Listopada 2016 przez porcelanowy Cytuj
rambolbambol Napisano 9 Listopada 2016 Napisano 9 Listopada 2016 @porcelanowy Wątek "Człowiek i jego maszyna" powinien być poprzedzony komunikatem: Wątek zawiera treści nieodpowiendnie dla jakichkolwiek forumowiczów oraz takie, które moga doprowdzić do epilepsji. Wskutek oglądania czytelników forum pod postacią inną niż avatar, nawet osoby, które nigdy nie cierpiały z powodu ataków drgawek lub epilepsji, mogą mieć niezdiagnozowaną podatność na wystąpienie tych przypadłości podczas przeglądania wątku. Przypadłości te mogą się charakteryzować szeregiem objawów, w tym zawrotami głowy, zaburzeniami widzenia, tikiem oczu lub mięśni twarzy, drganiami lub drętwieniem kończyn, dezorientacją, rozstrojem lub chwilową utratą świadomości. Zdarza się, że ataki epilepsji wywołują również utratę przytomności lub konwulsje, które mogą prowadzić do poważnych obrażeń wskutek upadku i uderzenia o stojące blisko przedmioty. W przypadku wystąpienia któregoś z powyższych objawów, należy niezwłocznie przerwać czytanie. Należy stosować następujące środki ostrożności: Nie siadać zbyt blisko ekranu. W miarę możliwości korzystać z ekranów o mniejszej przekątnej. Unikać czytania w stanach zmęczenia i niewyspania. Nie czytać na trzeźwo. Zadbać, aby pomieszczenie było dobrze oświetlone. Na każdą godzinę korzystania z wątku, robić przynajmniej dwie godziny jazdy na rowerze. Cytuj
Mod Team michuuu Napisano 9 Listopada 2016 Mod Team Napisano 9 Listopada 2016 A co z ochroną danych osobowych? Kto weźmie na siebie odpowiedzialność za ujawnienie faktu, że rower który stoi w piwnicy wcale nie jest kolegi, koleżanki. Kto weźmie odpowiedzialność za potencjalne ciche dni i brak gorącego posiłku po ujawnieniu w/w faktu? Jak wytłumaczyć żonie, dziewczynie, partnerce, że była robiona w balona mimo zapewnień o dozgonnej wierności, uczciwości itd? Sparowanie maszyny z twarzą może prowadzić do dramatów rodzinnych. Cytuj
porcelanowy Napisano 9 Listopada 2016 Napisano 9 Listopada 2016 Powitoł @rambolbambol - ja tam nie mam sobie nic do zarzucenia Gęba/twarz/facjata MA BYĆ WIDOCZNA więc każdy będzie musiał rozważyć, czy chce narażać świat na jej poznanie @michuuu: Idźmy stąd, bo nas "zOstrzeżeniują" Cytuj
jahoo84 Napisano 11 Listopada 2016 Napisano 11 Listopada 2016 Sprzęt na nowy sezon nukeproof mega 290 2017 uprzedzę co niektórych chwyty będą zmienione oraz amor wyciągnięty na 160mm Cytuj
ishi Napisano 11 Listopada 2016 Napisano 11 Listopada 2016 Ładna dzida. Ten model ma już boosta ? Cytuj
jahoo84 Napisano 11 Listopada 2016 Napisano 11 Listopada 2016 Nie ma właśnie boosta ale miejsca na opone jest w brud Ten nobby 2.25 co jest teraz zamontowany wygląda strasznie biednie w tej ramie. Cytuj
MD11 Napisano 11 Listopada 2016 Napisano 11 Listopada 2016 Z czasem brud na pewno też się zbierze, ale miejsca w "bród". Cytuj
jahoo84 Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 Z czasem brud na pewno też się zbierze, ale miejsca w "bród". :/ wstyd mi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi