Moderator. Napisano 16 Października 2016 Napisano 16 Października 2016 (edytowane) http://i.imgur.com/4Lwru2S.jpg Edytowane 16 Października 2016 przez Moderator. Cytuj
Gość Napisano 18 Października 2016 Napisano 18 Października 2016 Pewnie bez garba miałby "rasowy" wygląd, ale ma garba. Cytuj
ishi Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 Ten cube i twój avatar powoduje u mnie delikatny dysonans poznawczy :] Cytuj
Abermon Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 (edytowane) Edytowane 23 Października 2016 przez Abermon Cytuj
Adnnn Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 Rower do parku 7,6kg można prosić rozpiskę części? może wpis w manii lekkości? pozdrawiam Cytuj
clavdivs Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 Jeszcze ktoś pamieta tego peak-a.? Cytuj
Stujumper Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Ten cube i twój avatar powoduje u mnie delikatny dysonans poznawczy :] Teraz z drugiej strony Cytuj
ukaniex Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Blat wygląda na 38-40t, a kaseta na szosową, z górki jeździsz? Cytuj
malutki Napisano 26 Października 2016 Napisano 26 Października 2016 Kłuje w oczy ten mosso ;-) poza tym fajny sztywniak Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka Cytuj
erzurum Napisano 26 Października 2016 Napisano 26 Października 2016 Teraz z drugiej strony Wrzuciłbyś Stujumper jakąś porządną fotę, ten rower zasługuje na więcej! Cytuj
Stujumper Napisano 26 Października 2016 Napisano 26 Października 2016 @Erzurum cała kasa idzie na browar i zdjęcia są zrobione latarką, bo brakuje na aparat @Adnnn nie mam czasu na dokładne rozpiski, baa nawet nie pamiętam wagi poszczególnych części @ukaniex blat 38t w sam raz na lanserkę po parku i na ponad 300 KOMów Cytuj
Gość Napisano 26 Października 2016 Napisano 26 Października 2016 Nie wiem, czy zdjecie avatara jest Twoje, ale jesli, to mam pytanie. Czy ta donica /chyba dobrze rozpoznalem/ jest zbrojona.... A zeby nie bylo, iz nie na temat, co to znaczy "300KOMow"? To jakies KODowskie dzadostwo? U mnie na wsi tego nie znaja, chyba, ze KOMorke/ takie cus, co sie narzedzia czy ziemniaki trzyma/. A zdjecie fakt, skoro walisz piwo, to daj lyka komus, zeby zrobil czyms innym niz latarka, np. KOMorka. Cytuj
Stujumper Napisano 26 Października 2016 Napisano 26 Października 2016 Zdj. moje tuz po wyjściu z paki...donica-nie wiem, bo chwilowo tylko "przycupnąłem" zmęczony świętowaniem na wolności, a KOMy to takie korony Króla godne...załóż Strave to będziesz wiedział o co kaman Cytuj
cervandes Napisano 26 Października 2016 Napisano 26 Października 2016 A Ty @shotgun w tej zbroi z avatara jeździsz i nawet nie wiesz, że teraz ludzie mają smartfony i w nich aplikacje do ścigania się z innymi Cytuj
Gość Napisano 26 Października 2016 Napisano 26 Października 2016 Wyobraz sobie, ze wiem co to smartfon, nawet wiem co to Strava, ale caly zamet wokol niej mnie doszczetnie nie interesuje. Mam tyle lat, ze nie musze nikomu nic udowadniac. A propo pancerza, teraz uzywam taki - http://joemonster.org/art/34840 Cytuj
maciej83 Napisano 27 Października 2016 Napisano 27 Października 2016 Czas na wujscie z szafy:P Odkad przestałem mierzyc odległości dzienne na podstawie durnych aplikacji, jazda na rowerze okazala sie duzo bardziej ciekawa i przynosi wiecej frajdy:) Także rozumiem cie @shotgun i popieram! Cytuj
montell81 Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 (edytowane) Właśnie zauważyłem, że nie pojawia się zdjęcie wklejone z pjotos.google Czy mógłby mnie ktoś odesłać do jakiejś pomocy, gdzie pokazane jest jak wklejać zdjęcia? Edytowane 2 Listopada 2016 przez montell81 Cytuj
t.j.tomasz Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 (edytowane) Właśnie zauważyłem, że nie pojawia się zdjęcie wklejone z pjotos.google Czy mógłby mnie ktoś odesłać do jakiejś pomocy, gdzie pokazane jest jak wklejać zdjęcia? Hej, ja używam IMGUR i jest ok, bo mogę wrzucić zdjęcie jako BB code, a nie odnośnik. Na tym forum pewnie jest to gdzieś napisane, ale na innym szybciej znalazłem: http://slrr.pl/forum/temat-1128-imgur--wrzucanie-zdjec-na-forum.html Specem w tej materii nie jestem - na pewno jest jeszcze 1 mld sposobów, żeby to zrobić, trzeba szukać. Edytowane 2 Listopada 2016 przez t.j.tomasz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi