Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

przecież napisał, że to 2 różne auta i tego z drugiej foty było szkoda na podpórkę 

Starosc to raz, a czytanie forum po 16h na nogach w tym nocce to drugie. 

Napisano

Nie, jestem caly dzień na nogach, potem 12h na nocce, a potem mija czasem kilka H zanim pojde spac. Glownie czytam i pisze przed snem, po ciemku, wiec i literówki i fakty się mieszają. Czasem, nie rutynowo. Tylko co to ma wspólnego z 'POKAZ TWOJEGO 29" ?

Kolega podesle linka, może być na priv tego sklepu. Chooooooooooolernie mi ten Stevens siadl.

A autkiem, cuz....sam bym się pobawil.

Napisano

p8210008s.jpg

Po przejściu z fulla 26" na hardtaila 26", a potem na hardtaila 29" myślałem że różnica będzie minimalna, a jednak jest ogromna i to na plus - wreszcie nie czuję się jakbym jeździł na rowerze który dostałem na komunię (nie dostałem ale cii) a SID pracuje lepiej od wysłużonego bombera, choć to też na pewno zasługa większych kół. Przy okazji to mój pierwszy kontakt z systemem tubeless i shadow plus i tutaj też pozytywne zaskoczenie - i łatwością konwersji, i ciszą napędu. Pozostałem wierny jedynie starym hamulcom shimano złożonym z trzech różnych grup ale i na nie przyjdzie pora, choć prawdę mówiąc wystarczają mi w 100%.

Napisano

Genesis Longitude 2016. Kupiony jako ramset i poskładany w takie cudo:

20160930_160256_zps1hlglrzk.jpg

POZDRo-:ver

• +1 pomógł 1
Napisano

Sprzed trzech tygodni... Salo nad Gardą. Zdjęcie trochę ciemne, bo wcześnie ;-)

Rower to GC AL SLX 7.9 2015 po modyfikacjach (2x10 na korbie M8000 i tubelessy RR 2.25).

045caff26c00a1c31fbd17addf2e47de.jpg

I jeszcze majowe, na którym widać rower ;-) Też tak samo rano, tylko nad polskim morzem.6a1b746c89b65518b7e4ff0446c4177e.jpg