Rysz Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Chyba nie pokazywalem tutaj jeszcze Koguta. COPYCAT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 COPYCAT! Nie copycat, tylko opony były pierwsze i musiałem ramę pod opony dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pittras Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 w sumie fulli tu praktycznie nikt nie wrzuca, tak czy inaczej koło 29 jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Podpórka pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pittras Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 faktycznie, tak na szybko złapałem, a tego by mi było szkoda... zupełnie przypadkowo zachowana kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Piekny. Z pierwszym obrazkiem trafiles do mnie, z drugim - do syna. Cytat - Jaaaaaacieee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latka Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 To i ja wkleję tu swoja zielona żabkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Sprowadzał to kolega czy w Polsce jest dystrybutor? w sumie fulli tu praktycznie nikt nie wrzuca, tak czy inaczej koło 29 jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pittras Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 kupiłem w PL w sklepie rowerowym, który ma Stevensa, Ghosta i inne bardziej popularne marki typu Cube, Cannondale, Orbea... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Najlepsze jest to , ze nie zauwazylem a syn mnie dzis uswiadomil, ze oszukujesz. Auto z podporki to inne auto niz te kolo piwa. Tamto ma blotniki, spojler, etc.Kolory sie zgadzaja .. Coz starosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 przecież napisał, że to 2 różne auta i tego z drugiej foty było szkoda na podpórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 30 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2016 No cóż, starość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pittras Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 dokladnie, to sa 2 auta podporka to juz zepsute i tylko za to moze sluzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 przecież napisał, że to 2 różne auta i tego z drugiej foty było szkoda na podpórkę Starosc to raz, a czytanie forum po 16h na nogach w tym nocce to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 30 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2016 czytanie forum po 16h na nogach w tym nocce to drugie. Śpisz na stojąco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Nie, jestem caly dzień na nogach, potem 12h na nocce, a potem mija czasem kilka H zanim pojde spac. Glownie czytam i pisze przed snem, po ciemku, wiec i literówki i fakty się mieszają. Czasem, nie rutynowo. Tylko co to ma wspólnego z 'POKAZ TWOJEGO 29" ? Kolega podesle linka, może być na priv tego sklepu. Chooooooooooolernie mi ten Stevens siadl. A autkiem, cuz....sam bym się pobawil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pittras Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 spoko sklep to http://www.sportprofit.pl niestety tego modelu co ja mam nie ma i nie bedzie bo to 2015r i jedna taka sztuka czekala na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Ku przestrodze....29ery nie są dla wszystkich..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amauser Napisano 1 Października 2016 Udostępnij Napisano 1 Października 2016 (edytowane) ...z dzisiejszej wycieczki: Edytowane 1 Października 2016 przez amauser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pittras Napisano 1 Października 2016 Udostępnij Napisano 1 Października 2016 korzystajac z pogody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 1 Października 2016 Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Po przejściu z fulla 26" na hardtaila 26", a potem na hardtaila 29" myślałem że różnica będzie minimalna, a jednak jest ogromna i to na plus - wreszcie nie czuję się jakbym jeździł na rowerze który dostałem na komunię (nie dostałem ale cii) a SID pracuje lepiej od wysłużonego bombera, choć to też na pewno zasługa większych kół. Przy okazji to mój pierwszy kontakt z systemem tubeless i shadow plus i tutaj też pozytywne zaskoczenie - i łatwością konwersji, i ciszą napędu. Pozostałem wierny jedynie starym hamulcom shimano złożonym z trzech różnych grup ale i na nie przyjdzie pora, choć prawdę mówiąc wystarczają mi w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Października 2016 Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Genesis Longitude 2016. Kupiony jako ramset i poskładany w takie cudo: POZDRo-:ver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cultes93 Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 [sharedmedia=garage:vehicles:7623] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spascmar Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Na "Żółtym szlaku" wokół Starych Jabłonek, bardzo sympatycznie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi