mdhlodz Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 pictures upload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek1 Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Kicamy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KryMar1983 Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Kamieniołom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowertep Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Nowe szaty mojego Canyona. Przeszedł też z 3x10 na 2x10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 To i ja się pochwalę. Rower nie jest gotowy, bo nie ma hamulców z przodu, nie jest to też wersja finalna, bo chcę aby byl znacznie lżejszy ale i sztywniejszy. No ale taka pogoda i prawie rok nie jeżdzenia, więc musiałem coś pocykać i wrzucić.Panie i Panowie trek SF 9.8: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz. Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Specialized Rockhopper Sport 29 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 bikepacking i hard enduro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Kole w oczy bardziej niż mój Accent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz. Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 tylko klucze i 2 telefony tam nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Specialized Rockhopper Sport 29 2015 Z krzesła to foto robiłeś ? Podpowiem ... ot nie jest korzystna perspektywa do obrazowania naszych rumaków . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudinii Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 bikepacking i hard enduro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz. Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Z krzesła to foto robiłeś ? Podpowiem ... ot nie jest korzystna perspektywa do obrazowania naszych rumaków . Pozdro Nie z krzesła tylko rower na górce był a ja niżej trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Rower na górce, Ty niżej a foto i tak z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdhlodz Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcatera Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Moja zielona rakieta na łonie natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pittras Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 piekna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikko Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 (edytowane) TREK X Caliber 8 2015 Edytowane 25 Września 2016 przez Rikko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdhlodz Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pittras Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Jak wspominałem w wątku o Grand Canyonie 6.9 - zdecydowałem się go odesłać, ponieważ system PPS Canyona to jakaś abominacja i doradził mi ramę M, która była dla mnie bardzo niekomfortowa. Zdecydowałem się dopłacić parę groszy i zamówić to: Canyon Nerve AL 7.9, którym dzisiaj zaatakowałem górkę na południe od Wrocławia - Ślężę. Niezła mordęgą to była to mam pytanie do Ciebie, jak sie zjezdzalo? sporo tam kamieni i ciekaw jestem czy taki full pozwoli na duzo wiecej niz ht mysle czy nie wejsc wlasnie w fulla, ale raczej jazda testowa wokół sklepu nie odpowie na moje pytanie dlatego ciekaw jestem jakie masz wrażenia w porownaniu do ht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Chyba nie pokazywalem tutaj jeszcze Koguta. Jakby nie bylo tez 29er Singular Rooster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 27 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Lubię żółty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrovka Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Moj znajomy zawsze powtarzal ze zolte zawsze sa 'szybkie' - mial zoltego starego 'malucha' heheh -zolty to moj ulubiony kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 szczególnie na blokach z wielkiej płyty po termomodernizacji lub na domkach katalogowych haha 29er singiel w tym kolorze wygląda jednak bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoopster Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 (edytowane) Canyon al slx 7.9 model z 2016 roku Na liczniku 900 km i super się spisuje. Edytowane 27 Września 2016 przez snoopster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi