Abermon Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
headder Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 INDIANA X-PULSER 5.9 29er W oczekiwaniu na poprawę pogody, kisi się ciut w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pez11 Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) W naturalnym otoczeniu W tym miesiącu do wymiany manetki z slx na xt, przednia przerzutka z slx na xt i pedały na ubijaki model 3 Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez pez11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Nowy nabytek w rodzinie: Canyon Grand Canyon AL SLX 7.9 2016. Więcej zdjęć i opis: http://www.1enduro.pl/canyon-grand-canyon-al-slx-7-9/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
underground27 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Romet fajny jest... Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez underground27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qesta1990 Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez qesta1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaldd Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 W końcu udała mi się wycieczka nad morze, a przede wszystkim zatokę pucką i okolicę, wiele świetnych miejsc, wspaniałe widoki, naprawdę warty zobaczenia teren, trasa Puck-Hel magiczna przy dobrej pogodzie. Widok z mola w Pucku: Plaża w Władysławowie: Czymanowo, gdzie autentycznie poczułem się jak w górach będąc nad morzem, świetne miejsce, ale też i dość wymagające dla takiego przyzwyczajonego do płaskich terenów lenia z Podlasia jak ja Na koniec przyznać się, czyj to surly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugosz Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) To i ja się pochwale. Dokładniejszy opis roweru w moim garażu. Tutaj pozwole sobie tylko polecić malarza - Kulok. Peel & Patch robią genialną robote. 312 Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Nugosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Northtec Cayon AL 2016 Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez RainbowHunterPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unclednken Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Northtec Cayon AL 2016 Załączone pliki Kolega skraca rozstaw osi metodą własną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) <O_o> normalnie nie wierzę! Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez ishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Witki mnie opadowywują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombarda Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 To jeszcze mostek odwrócić do siodełka i wszystko będzie jak trza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CineK92 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 O ja je..... nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 i jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Northtec Cayon AL 2016 Fajny rowerek ale proszę ogarnij ten amortyzator bo sobie krzywdę zrobisz. (jest tyłem do przodu - tarcze ma być po tej samej stronie co z tyłu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobzone Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 kaman no, troll ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msstefan Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Fajny rowerek ale proszę ogarnij ten amortyzator bo sobie krzywdę zrobisz. (jest tyłem do przodu - tarcze ma być po tej samej stronie co z tyłu ) Taki dostałem po zakupie i nic złego się z nim nie dzieje ale jeśli to prawda to zrobie tak jak mówisz Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez RainbowHunterPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Moglbys napisac, kto Ci ten rower sprzedal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Bez kitu....rowery nie są dla wszystkich Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez HarveyDent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Przestawione dzięki chłopaki odrazu lepiej to wygląda Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Taki dostałem po zakupie i nic złego się z nim nie dzieje ale jeśli to prawda to zrobie tak jak mówisz Nic złego do czasu Przestawione dzięki chłopaki odrazu lepiej to wygląda No i elegancko, na pewno od razu lepiej jeździ Niech teraz służy tak jak powinien. Bez kitu....rowery nie są dla wszystkich Tutaj nie chodzi że nie są dla wszystkich. Nie każdy rodzi się ekspertem dlatego są takie miejsca jak to forum żeby pomóc i doradzić. Każdy z nas kiedyś zaczynał z zerową wiedzą. Ja jak pierwszy raz widziałem jak kumpel pompuje amortyzator to myślałem że sobie ze mnie jaja robi Z czasem kolega @@RainbowHunterPL, nabierze wiedzy i doświadczenia. Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Kaczorak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Taki dostałem po zakupie i nic złego się z nim nie dzieje ale jeśli to prawda to zrobie tak jak mówisz Przydałoby się abyś napisał kto taki rower Tobie sprzedał, gdzie takie "cuda" można kupić. Kupujący nie musi być expertem ale od sprzedającego tego raczej się oczekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi