Waza Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 były 3 zawodniczki, młodsze i bardziej zaawansowane @FraniaBania nie musisz się tłumaczyć, gratuluję i podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 MBIKE SHOTTAS HT04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Za dużo to nie widać. Specjalnie dla Ciebie, do góry kołami. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 30 Czerwca 2016 przez ukaniex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 30 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Za dużo to nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 1 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Specjalnie dla Ciebie, do góry kołami. Dzięki. A nie zauważyłeś, że koło ktoś ten teges? I ten kultowy kibelek w tle. Masz plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2701 Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 To mój nowy 29er na pierwszej dłuższej wycieczce. Decathlon Big Foot, jak do tej pory tylko sztyca wymieniona na dłuższą od Cannondale i założone SPD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Saroni Montis 29er, size S korba sram xo, rurki ritchey alu, hamulce xt, zmieniarki, manetki xtr, kaseta xtr, siodło zoncolan, rock shox sid waga w zależności od napędu i kół: 1/10 i koła BOR XMD 333 z oponami spec renegade fast track - 9,2kg 2/10 i koła ztr crest z oponami xking protection -9,65 Miałem nic nie pisać w tym wątku więc będę się streszczał... ŁAAŁ!Rower mega i chyba rodzynek na tym forum. Ps. Wybacz adamus ale nie mogłem się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek1 Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 (edytowane) Edytowane 4 Lipca 2016 przez Przemek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobzone Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 W końcu po wszystkich zmianach personalizacyjnych, wersja 1.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketchup91 Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 A oto mój rumak :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Świetny wygląda rewelacyjnie. Jestem niemal pewien że widziałem reż rower na żywo w Poznaniu pod Browarem. Tylną pastę słuchać z kilometra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Mój nowy ścigant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oolek607 Napisano 7 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Siodło nosem w dół ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 8 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 (edytowane) Inbred po zapowiadanych zmianach. Kiera wygięta 720mm wyleciała i jest prosta 690mm z gięciem w tył 9stopni + rogi. I cóż... wreszcie czuje że jeżdżę na swoim rowerze Co tam że niemodnie Siodełko WTB Volt 142 zamieniło kupione na ślepo Force Lee Sport i jest rewelacyjne jeśli chodzi o wygodę (i wygląd) Ale wykonanie i waga - supermarket...PS. Siodełko jest wypoziomowane a kierownica nie jest tak nisko. Takie ujęcie Edytowane 8 Lipca 2016 przez homzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoopster Napisano 8 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Wygląda jakby przednie koło bylo 27,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 8 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Wieem Całe zdjęcie wyjątkowo koślawo wyszło, ale zaraz p[o myciu więc musiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 8 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 @mihaurs niezła maszynka, zawodnicza? Tak, maszyna startowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 8 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Cube attention sl 29er mojej żony. Oczywiście dostosowany pod jej wymagania kobiety tak mają, jaka się uprą nie ma zmiłuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cultes93 Napisano 8 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Moja nowa maszynka https://zapodaj.net/06346799c0de4.jpg.html PS Wiem kolejny Peak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adithetank Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 no to i mój wygumowany na czarno składak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukwycz Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Bardzo fajny efekt, ale z doświadczenia wiem, że myjki ciśnieniowej powinieneś unikać. Mi na felgach w aucie zaczęły się robić bąble. Może to też przez temperaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu2410 Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Robiłeś plastidip'em ten rower na czarno ? ,jeśli tak to za 500 km pokarz zdjęcie .Miałem z tym doświadczenie i na rower kompletnie się nie nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CineK92 Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 no to i mój wygumowany na czarno składak: Czemu jeździsz z przejściówką wkręconą w wentyl? Taka moda teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pittras Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 błotniki to bardzo trafiony zakup w ostatnim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi