drwal44 Napisano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Codeina już była ale wstawiam kolejny raz bo fajny widok. Ciekawostką jest że po pół roku do wymiany były łożyska w tylnej piaście. Bardzo dziwnie mi się jeździło na początku ale teraz to się normalnie prawie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guma92 Napisano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Witam Oto kilka fotek z mojego Niedzielnego wypadu w teren i rozdziewiczania nowego Nabytku Trek SuperFly 5 Edytowane 13 Czerwca 2016 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
underground27 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Jeszcze nie potrafię inaczej Edytowane 14 Czerwca 2016 przez underground27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Codeina była ostatnio ,ale zmieniłem tarcze na 200mm od Uberbike, więc postanowiłem pokazać ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menor Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Serwus braci pedalska! Z zielonym Marianem juz sie raz pokazywalem, tym razem jednak cofnalem sie w czasie i skonfigurowalem roznokolowca 97er, podobnie jak z Marianem w roku 2012. Roznica tkwi jedynie w detalu Jutro rower zobaczy teren i mam nadzieje, ze uciagnie w podmoklym UK.Ave stal !koval ps. tylko sie nie dop...dalac, ze tylne kolo za male do tej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pittras Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Camber w górskim pejzażu. Ostatnia zmieniłem koła - udało mi się zakupić nowe w atrakcyjnej cenie, jak na to co oferują fabryczne specowe Roval'e. Tylne kółko zostało dodatkowo przeplecione na cieniowane szprychy by urwać jeszcze kilka gramów. W skrócie: 24 szprychy na przodzie, 28 na tyle, wewnętrzna szerokość obręczy to 29mm i lżejsze od poprzednich o 220 gramów. Ardenty 2.4 i 2.25 zyskały dodatkowe miejsce. Przednia opona na tej obręczy pokazała swoje tłuściejsze oblicze I jeszcze kolejna zmiana to pedały na górskie wypady, czyli wpinane z platformą. Shimanowskie kowadła PD-M647 ustąpiły miejsca Time'om MX4. Oprócz wagi, ulgę zyskały moje kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Dartmoor Primal 29 L Edytowane 21 Czerwca 2016 przez seczuan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Lasy Otominskie, Gora Bursztynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 23 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Posprzątane. Kontynuujemy galerię. Jak dobrze że ja buduję co mi się podoba i nie mam żadnych "zatwardzeń" co do konstrukcji i użytych materiałów. @ishi nie możesz brać wszystkiego na poważnie (zwłaszcza, że mój komentarz był opatrzony emotikonem). U mnie też stoją aluminiowe ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonski Napisano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 uuu rowerek dość kozacki, amorek rs 1, rama pewnie karbon ? tylko rama... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BratDalton Napisano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Jedni powiedzą: "kolejny Peak" ale dla mnie to pełen wypas po przejściu z szosy i przełaja. 29er w zasadzie lata. Pierwszy raz na MTB od czasów roweru "komunijnego" Edytowane 24 Czerwca 2016 przez BratDalton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 uuu rowerek dość kozacki, amorek rs 1, rama pewnie karbon ? tylko rama... ?Tak. Tylko rama. Kiera i sztyca alu. Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Bros Adventure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Saroni Montis 29er, size S korba sram xo, rurki ritchey alu, hamulce xt, zmieniarki, manetki xtr, kaseta xtr, siodło zoncolan, rock shox sid waga w zależności od napędu i kół: 1/10 i koła BOR XMD 333 z oponami spec renegade fast track - 9,2kg 2/10 i koła ztr crest z oponami xking protection -9,65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 @@BratDalton, Sztyca z offsetem 5mm i tak odsunięte siodło? Nie prościej i bezpieczniej z offsetem 20-25mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaldd Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Żebra Żubra, czyli weekendowy wypad do Białowieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 @mihaurs niezła maszynka, zawodnicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FraniaBania Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Hej, Mój Ukochany Koń Zapewnił Wjazd na Szrenicę 2016 I Miejsce w moje Kategorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Fajny S-W ile było przeciwniczek w kategorii i ogółem? Ostatnio namówiłem znajomą na maraton- 50 km, pierwszy raz jechała, kupiła sobie jakiegoś B'twina 520 27,5 cala. W swojej kat. miała tylko jedną przeciwniczkę przyjechała przedostatnia w open za nią po pół godziny rywalka Zgarnęła dwa medale i puchar :0Śmiałem się do łez i gratulowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolas Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Witam Może nie jest to maszyna jakaś ultra lekka, super szybka, super droga, oraz bóg wie co jeszcze....Najważniejsze, że jest to moja maszyna ;DAganga mam od 2lata, w tym roku zacząłem zabawę z modyfikacjami.Z początkowego 3x9 zmieniłem na 2x10 (X9 + XT)Docelowo w tym sezonie zaliczy zmianę amora oraz kółek.A o to jak się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FraniaBania Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Fajny S-W ile było przeciwniczek w kategorii i ogółem? Ostatnio namówiłem znajomą na maraton- 50 km, pierwszy raz jechała, kupiła sobie jakiegoś B'twina 520 27,5 cala. W swojej kat. miała tylko jedną przeciwniczkę przyjechała przedostatnia w open za nią po pół godziny rywalka Zgarnęła dwa medale i puchar :0 Śmiałem się do łez i gratulowałem W kategorii były 3 zawodniczki, młodsze i bardziej zaawansowane w jeździe MTB . Ponoć jest różnica pomiędzy Maratonem a wjazdem na Szrenicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi