venom2000 Napisano 23 Maja 2016 Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 http://i3.photobucket.com/albums/y76/venom2000/WP_20160510_010.jpg?303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scoobel Napisano 23 Maja 2016 Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Black koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 23 Maja 2016 Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Ciekawe miejsce na pompkę Ogólnie to nie przepadam za niebieskim ale ten ładnie się prezentuje. Pomijając tę butlę ale rozumiem że jesteś z niej dumny i chciałes ją uwiecznić Pompka zawsze jest pod ręką i nie przeszkadza mi kompletnie jej umiejscowienie. Zresztą chciałem jakoś wykorzystać mocowania na widelcu. Butla jest bardzo dobra [kleen canteen], wygodna i pojemna chociaż kiepski lakier. Pomarańczowa bo jak ją kupowałem to w planach była rama on-one imbred właśnie w takim kolorze. O taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Wybaczcie za jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Sztywny wideł , droga prosta i gładka. Nie lepiej pociskac gravelbajkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Może i lepiej, ale nie posiadam takowego Przed chwilką siedział tam manitou. Nie zamierzam rezygnować z trudniejszych terenów, sztywniak zostaje na stałe, nawet na góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rrothh Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 (edytowane) Primal 29, nadal w wersji nizinnej Edytowane 26 Maja 2016 przez sqr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 26 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Wydaje mi się po porstu ale to chyba wynika z perspektywy ujęcia że przednie koło jest mniejsze. Nie tylko Tobie się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Nie tylko Tobie się wydaje. Całe zdjęcie jest przestawione lub ma skosy w domu Zobacz na listwę za rowerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 26 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Posprzątane, uwagi odnośnie kalesonów, głowy, osobiste wycieczki i celowe wsadzanie kija w mrowisko&życiowe mądrości proszę kontynuować na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qesta1990 Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 (edytowane) Ślęża Edytowane 26 Maja 2016 przez qesta1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomachos Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Evo w wersji na dystanse + 120 km na oponach 700x32 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolKopara Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Grand Canyon AL SLX 7.9 2016. Maszyna w moich rękach od niespełna 2 godzin. Przebieg 400 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Trzeba jeździć a nie robić zdjęcia haha Fajna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolKopara Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Trzeba jeździć a nie robić zdjęcia haha Dzisiaj akurat jest dzień regeneracji, wczoraj był ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybekk Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Mój budżetowy 29er aka Kands z kilkoma modyfikacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 (edytowane) Inbred od tyłka strony Napęd Deorowski 2x10. Na początku rozważałem wersję białą z poziomymi hakami i piastą alfine 11, ale zabrakło odwagi Może po zajechaniu kilku napędów nabiorę w końcu odpowiednich rozmiarów cohones i zdobędę się na ten krok Przebieg po zmontowaniu do kupy jakieś 500km. Wrażenia? hmm wielka krowa !! 26 był taki zwinny [*]. Ale liczę że jednak się polubimy z wielkim kołem [trakcja genialna mimo opon SBE 2.1]. Na pewno kiera do ucięcia (720 to zdecydowana przesada nawet jak na barczystego jegomościa). Edytowane 28 Maja 2016 przez homzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel_t Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Pierwszy raz w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CineK92 Napisano 29 Maja 2016 Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 @homzal, nie tnij kierownicy Ja mam 680mm i szukam minimum 720mm. Rower prowadzi się zupełnie inaczej z szerszą rurką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 29 Maja 2016 Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Pomimo, że jestem wyznawcą zasady "niech każdy jeździ jak lubi", to tutaj się ciut wtrącę. Jakiś czas temu wymieniłem kierownicę 640mm na 720mm. Zmiana okazała się bardzo pozytywna. Pewniej przy zjazdach i podjazdach, szczególnie tych krętych. Przy podjeździe mam wręcz wrażenie, jakbym się trzymał stabilnej barierki. Można się znacznie mocniej zaprzeć przy siłowym pedałowaniu. Kolejny plus - siłowe przebijanie się w kopnym, głębokim piachu jest o wiele łatwiejsze i wymaga mniejszej koncentracji przy wyborze toru jazdy. Plus w moim przekonaniu ostatni: można wywalić rogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maja 2016 Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 A ja znow zwezilem, pomimo ponad 50cm w barkach przejscie z 720 na 777 okazalo sie chybionym pomyslem, dretwialy mi dlonie, skrocilem do 740, poki co ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 29 Maja 2016 Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Fakt HerrMann w siłowych momentach faktycznie się przydaje, ale co do zjazdów nie jestem przekonany. Po 1,5cm z obu stron i będzie idealnie Taka szeroka kiera wymusza zupełnie inne prowadzenie łokci niż to do którego przywykłem. Też mam ok 50 cm szerokości barków i czasem oczy przecieram ze zdumienia jak mnie w lesie minie jakiś wycieniowany zapaleniec z kierownicą 75+ No ale nie mi oceniać, każdy ma swoje preferencje i to jemu ma się jeździć dobrze I tym podsumowaniem sugeruje zakończenie offtopu, zanim nam się dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi