maczet190399 Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 (edytowane) Na Łysej Górze w Sopocie Edytowane 16 Maja 2016 przez maczet190399 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombarda Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Kopernik z uznaniem o B7 http://www.forumrowerowe.org/uploads/garage_images/image_url-194299-1463387319.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 A taki 29-er już był ? Czasem zjadą na popas..... i czekają cierpliwie na swoje..... Wszystko zniesę , nawet kolejne zdjęcia accentów pjków ale psy przy stole to już nie na moje nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oOJaco Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 http://imgur.com/vlKzz6f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Wszystko zniesę , nawet kolejne zdjęcia accentów pjków ale psy przy stole to już nie na moje nerwy.Pies to Pies to ebał, ważne że coś się dzieje, uśmiechnąłem się z lekka na widok full'a z psim balastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Wszystko zniesę , nawet kolejne zdjęcia accentów pjków ale psy przy stole to już nie na moje nerwy. To jak zniesiesz te pjiki to łapaj Ps. Jutro do mnie siodło od accenta (execute pro) powinno dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Tak płaskiej perspektywy przy tak małej odległości dawno nie widziałem. A "Pik" fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 (edytowane) W przyczepce? NIe, majac do wyboru jezdzic z zona, czy wozic psy to wole jezdzic z zona. Nawet jak mam w kolko sluchac -daleko jeszcze -jestem glodna -mozesz wolniej -dooopa mnie boli -moze siadziemy Edytowane 16 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 (edytowane) To jak zniesiesz te pjiki to łapaj Ps. Jutro do mnie siodło od accenta (execute pro) powinno dojść Białe chwyty?? Wozisz ze sobą wilgotną szmatkę z mikrofibry i płyn do czyszczenia?? Jak chcesz to mam do sprzedania siodło karbonowe Token i normalne czarne koszyki na bidon , zredukujesz wagę Swoją drogą to ciekawy zaplot kolorowych szprych w przednim kole. Kojarzy mi się ze znaczkiem WV-gena i jest bardzo adekwatny do Accenta Peaka. Taki Golf w świecie rowerów. I nie , nie jest komplement. Edytowane 17 Maja 2016 przez zgucior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Taki zaplot jest w obydwu kołach, i był orginalnie,takie kupiłem. Co do białych chwytów,o ile nie masz rąk całych w smarze to się nie brudzą A jak masz w smarze,to po powrocie do domu czyścisz np płynem do naczyń/mycia szyb. Siodełko accenta juz dzis doszło i ząłożyłem. Gdybym jeździl caly czas z brudnymi rękoma to bym ich nie kupił. Ale tka to jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Białe chwyty?? Wozisz ze sobą wilgotną szmatkę z mikrofibry i płyn do czyszczenia?? Jak chcesz to mam do sprzedania siodło karbonowe Token i normalne czarne koszyki na bidon , zredukujesz wagę Swoją drogą to ciekawy zaplot kolorowych szprych w przednim kole. Kojarzy mi się ze znaczkiem WV-gena i jest bardzo adekwatny do Accenta Peaka. Taki Golf w świecie rowerów. I nie , nie jest komplement. Widzę typowe januszowe podejście, jakiego (niestety) na tym forum nie brakuje Ale są tutaj pewne zależności. Pewnie "kolega" marzy o jakimkolwiek aucie z grupy VW, bo sam ma rzęcha. Ręce urobione po łokcie w smarze od jego ciągłych napraw i dlatego boi się białych chwytów A ze swoim ogłoszeniem, pomyliłeś działy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Wcześniej był Romet 1.0 29er teraz trochę wyżej i od 3 dni jeżdżę Trekiem X-Caliber 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Białe chwyty?? Wozisz ze sobą wilgotną szmatkę z mikrofibry i płyn do czyszczenia?? Jak chcesz to mam do sprzedania siodło karbonowe Token i normalne czarne koszyki na bidon , zredukujesz wagę Swoją drogą to ciekawy zaplot kolorowych szprych w przednim kole. Kojarzy mi się ze znaczkiem WV-gena i jest bardzo adekwatny do Accenta Peaka. Taki Golf w świecie rowerów. I nie , nie jest komplemenBiedny zgucior Biedny Zgucior i jego egzystencjalne problemy dotyczące roweruf opartych o ramę Accent'a- wszystkie te ramy począwszy od no-name'ów po romety,kross'y, gianty, specjalizeddy, som warte nic w porównaniu do osprzętu na nie założonym, więc jak już któryś raz się powtórzę rama to pikuś- nie warto siać fermentu. free upload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Widzę typowe januszowe podejście, jakiego (niestety) na tym forum nie brakuje Ale są tutaj pewne zależności. Pewnie "kolega" marzy o jakimkolwiek aucie z grupy VW, bo sam ma rzęcha. Ręce urobione po łokcie w smarze od jego ciągłych napraw i dlatego boi się białych chwytów A ze swoim ogłoszeniem, pomyliłeś działy... BINGO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Sobek, Tak z ciekawości, ile miałeś rowerów, a może bardziej ram z przełożonym osprzętem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 18 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Dobra, dwie strony wystarczy.... możecie przestać zanim zrobi się z tego polemika ocierająca o epitety i odwoływanie do sióstr, matek i ilorazu inteligencji (o stanie konta nie zapominając)? Zgucior, jestem pod wrażeniem jak spokojnie przyjąłeś to na klatę - szacunek.@Marcin P, zajrzyj sobie w album rowerów Zguciora - same 20-letnie padaki . Następnym razem pomyśl, zerknij zanim coś napiszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MD11 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 od 3 dni jeżdżę Trekiem X-Caliber 7 Kwestia gustu oczywiście, ale tak, jak Trek ma wyjątkowo udaną geometrię, tak ich kombinacje kolorów w większości modeli są moim zdaniem równie wyjątkowe i nie uważam tego za zaletę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Nie rozumiem co twój post wznosi? Gdzie ja napisałem, że ma wyjątkowo udaną geometrię i tym bardziej co to ma, że nie podobają Ci się kolory? O co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Mniam mniam Ile to to waży? i Zdejmij tą czerwoną taśmę izolacyjną i kup porządne naklejki ochronne !!!! Poniżej 9.5 schodzi Już zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Taśma samowulkanizująca się świetnie sprawdza - jest wystarczająco mięsista, bardzo dobrze się trzyma, tania jest i czarna. Do tego jakby co to można się jej łatwo pozbyć i założyć nową warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SixFeetDeep Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 (edytowane) Wybaczcie jakość ale w terenie nie mam nic lepszego. Marin Team CXR Carbon Edytowane 22 Maja 2016 przez SixFeetDeep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Csepel ukończony. Pozostały do skrócenia tylko przewody hamulcowe, ale to jak będzie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Csepel ukończony. Pozostały do skrócenia tylko przewody hamulcowe, ale to jak będzie czas. Ciekawe miejsce na pompkę Ogólnie to nie przepadam za niebieskim ale ten ładnie się prezentuje. Pomijając tę butlę ale rozumiem że jesteś z niej dumny i chciałes ją uwiecznić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi