FraniaBania Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Bo się zmęczyły Bo się zmęczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bysiu Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Pierwsza wyprawa, po tygodniu na liczniku ponad 300km jak dotychczas sprawuje się super tylko siodełko całkowicie nie pod mój tyłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FraniaBania Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Bo, Singel Trak go wykończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczysko Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Mój odpoczywa w jagodach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranekBanek Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Bo, tak sobie stoję pod drzewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rithien Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Jazda testowo-konfiguracyjna inbreda Rozmiar idealny, ale duże koło trochę przeraża w zakrętach o_O Może kwestia mostka 80mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 nowe siodełko, przednia zmieniarka i korba. Projekt Superfly na pełnym XT done Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Nowa kierownica i od razu żyje się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 14 Maja 2016 Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Dawno go tu nie było: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3n13d87 Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Tydzień przed skandią w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 (edytowane) A taki 29-er już był ? Czasem zjadą na popas..... i czekają cierpliwie na swoje..... Edytowane 15 Maja 2016 przez Tomek21001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 takiego cyrku jeszcze nie widzieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Ja bym tam wolał żonę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 W przyczepce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 (edytowane) Na Łysej Górze w Sopocie Edytowane 16 Maja 2016 przez maczet190399 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombarda Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Kopernik z uznaniem o B7 http://www.forumrowerowe.org/uploads/garage_images/image_url-194299-1463387319.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 A taki 29-er już był ? Czasem zjadą na popas..... i czekają cierpliwie na swoje..... Wszystko zniesę , nawet kolejne zdjęcia accentów pjków ale psy przy stole to już nie na moje nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oOJaco Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 http://imgur.com/vlKzz6f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Wszystko zniesę , nawet kolejne zdjęcia accentów pjków ale psy przy stole to już nie na moje nerwy.Pies to Pies to ebał, ważne że coś się dzieje, uśmiechnąłem się z lekka na widok full'a z psim balastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Wszystko zniesę , nawet kolejne zdjęcia accentów pjków ale psy przy stole to już nie na moje nerwy. To jak zniesiesz te pjiki to łapaj Ps. Jutro do mnie siodło od accenta (execute pro) powinno dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Tak płaskiej perspektywy przy tak małej odległości dawno nie widziałem. A "Pik" fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 (edytowane) W przyczepce? NIe, majac do wyboru jezdzic z zona, czy wozic psy to wole jezdzic z zona. Nawet jak mam w kolko sluchac -daleko jeszcze -jestem glodna -mozesz wolniej -dooopa mnie boli -moze siadziemy Edytowane 16 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 (edytowane) To jak zniesiesz te pjiki to łapaj Ps. Jutro do mnie siodło od accenta (execute pro) powinno dojść Białe chwyty?? Wozisz ze sobą wilgotną szmatkę z mikrofibry i płyn do czyszczenia?? Jak chcesz to mam do sprzedania siodło karbonowe Token i normalne czarne koszyki na bidon , zredukujesz wagę Swoją drogą to ciekawy zaplot kolorowych szprych w przednim kole. Kojarzy mi się ze znaczkiem WV-gena i jest bardzo adekwatny do Accenta Peaka. Taki Golf w świecie rowerów. I nie , nie jest komplement. Edytowane 17 Maja 2016 przez zgucior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi