robertos102 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 (edytowane) Co tam masz pod ramą na ostatnim zdjęciu....? edit.: Jakie masz tam gumy....już dopatrzyłem się na zdjęciach... Edytowane 17 Marca 2016 przez robertos102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Nawet nie zauważyłem tego. Pakiet akumulatorów do latarki. Teraz jest pod mostkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faceoff Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 jeszcze cos z wczorajszej wyprawy bez odnosnikow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 @up Piękne zdjęcia ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 (edytowane) jeszcze cos z wczorajszej wyprawy bez odnosnikow... I tutaj kolego pokazales o co tak naprawde chodzi w 'galerii'. Moze byc i tani, obwieszony w roznosci rower (dwukolowiec rambolbambol-a akurat sie nie kwalifikuje), ale skrzetne ustawienie kadru (czyt. rowniez 'dobre oko') w odpowiednich okolicznosciach i mamy zdjecia, ktore ciesza. Jak dla mnie pokazales klase tym powyzszym. Pozostale tez fajne, ale dobrze, ze poprzestales na 3ch (pamietajac o zasadzie: czasem mniej = wiecej) Udanego sezonu i bezawaryjnego krecenia! pozdRower kvl Edytowane 18 Marca 2016 przez kovaldesign Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 (edytowane) Closer look foty z innego wątku. Zgodnie z wcześniejszymi pogróżkami wleciał mostek NS, żeby nie było... czarny Edytowane 19 Marca 2016 przez ishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Pojeździłbym A kolor pozdr. R/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Trek Superfly 9.8 2016r, zmienione koła: zaplecione na revoltach dartmoora, sapimach d-light i WTB kom i-25 (1844g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 picture host Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Rezerwat Wielka Kępa Ostromecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaldd Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Sobota zaskoczyła śniegiem, to i wsobniak dostał pierwszą zimową jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomciox Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Trek Superfly 9.8 2016r, zmienione koła: zaplecione na revoltach dartmoora, sapimach d-light i WTB kom i-25 (1844g) Godna maszyna:) Jak się na ścigu spisała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Trek Superfly 9.8 2016r, zmienione koła: zaplecione na revoltach dartmoora, sapimach d-light i WTB kom i-25 (1844g) Koła na mleku? Barzo masz w zwykłej wersji? Nie TNT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszul Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 (edytowane) Trek Superfly 9.8 2016r, zmienione koła: zaplecione na revoltach dartmoora, sapimach d-light i WTB kom i-25 (1844g) Rura sterowa przycięta? Jak sprawuje się SID? Pytam, bo z różnymi opiniami się spotkałem, m.in., że seryjnie zdarza się, że jest zalany zbyt małą ilością oleju. Przy większych uskokach słychać charakterystyczne "syczenie" powietrza? Nawet przy najszybszym tłumieniu odbicia? Edytowane 21 Marca 2016 przez Paszul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Godna maszyna:) Jak się na ścigu spisała? Na pewno bardziej komfortowo niż na 26", lepsze wybieranie nierówności, szczególnie przy większych prędkościach. Koła na mleku? Barzo masz w zwykłej wersji? Nie TNT? Koła oczywiście zalane, Barzo zwykła zwijana wersja, uszczelniła sie bez większych problemów. Rura sterowa przycięta? Jak sprawuje się SID? Pytam, bo z różnymi opiniami się spotkałem, m.in., że seryjnie zdarza się, że jest zalany zbyt małą ilością oleju. Przy większych uskokach słychać charakterystyczne "syczenie" powietrza? Nawet przy najszybszym tłumieniu odbicia? Rura przycięta, zostawiłem tylko jedną podkładkę 10mm, mostek obrócony na minus. Ilości oleju nie sprawdzałem. Nie wydaje z siebie żadnych niepokojących dźwięków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Koła oczywiście zalane, Barzo zwykła zwijana wersja, uszczelniła sie bez większych problemów. Podziwiam, bo ja poległem przy tej firance z swoim kompresorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 21 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Galeria to galeria. Kontemplować zdjęcia i napawać się widokami. Na pogaduchy to nie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly198101 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Łańcuch musi mieć niezły przekos w tym ustawieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 elkaziorro nareszcie fotki nie czajnikiem robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 (edytowane) elkaziorro nareszcie fotki nie czajnikiem robione. Rower fajny ale obróbka strasznie pokaleczyła to zdjęcie Edytowane 23 Marca 2016 przez robertos102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Z oryginalnego Aspect 950 pozostała tylko rama, hak przerzutki i przednia przerzutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki74 Napisano 25 Marca 2016 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 (edytowane) Teraz Polska https://www.dropbox.com/s/o7g1lujfqn29sj1/IMG_20160325_172124a.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/a0w4nk3s1wg1ya5/IMG_20160325_174636a.jpg?dl=0Rozdziewiczenie roweru. Po półtora roku przerwie w kręceniu, ten rower mnie zamęczył. Świadomość co może się stać w czasie zjazdu po śliskich kamolach, też bardzo ogranicza fantazję ps. Sorry za jakość zdjęć, robionych mikrofalówką przy pogodzie trochę mglistej.Pozdrawiam Edytowane 25 Marca 2016 przez Miki74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Upgrade kółek i od razu bardziej cieszy oko:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi