HerrMann Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 HDR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Nie, jedynie lekko wyciągnięte cienie w lajtrumie. Przy dobrym świetle nie trzeba używać wynalazków w stylu HDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikaze33 Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Świeżynka, prosto ze sklepu dzisiaj wyjechała Bardzo radosne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 (edytowane) może i 29era niewiele widać ale rower zawsze odchodzi na drugi plan w tym miejscu Edytowane 14 Marca 2016 przez erzurum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 (edytowane) Pogoda dopisała, to zabrałem na spacer. Zmieniony kokpit i od razu lepiej. Fajny przecinak do pizzy Moglbym sie doczepic tu i tam, ale nie ma sensu, bo to przeciez nie moj rower Nie omieszkam rowniez stwierdzic, ze bardzo fajnie ci te foty w terenie wyszly Nazdar! kvl Edytowane 15 Marca 2016 przez kovaldesign Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BratDalton Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 @kovaldesign jaka tam jest opona? Od tej ramy zacząłem poszukiwania 29era. Marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskier02 Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 (edytowane) Bardzo radosne malowanie. Miałem brać model 2016, ale ze trafił się ten to jestem zadowolony, mnie się podoba Edytowane 15 Marca 2016 przez jaskier02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pat81 Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Witam, to ja tez pokaże swój nowy sprzęt. Jest to Rose Mr. Big rozmiar XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 @kovaldesign jaka tam jest opona? Od tej ramy zacząłem poszukiwania 29era. Marzenie. Fajnie, ze sie podoba Jesli do tej pory jezdzisz na malym kole to ja nie nie wiem, gdzies ty sie uchowal Opona przod to Fat Nimble B na obreczy o szer. wewn. 29mm. Panaracer chwali sie, ze jest to 3-calowka, a po prawdzie wyciaga jakies 2.5-2.8" w zaleznosci od cisnienia i szerokosci obreczy. Nazdar! koval Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 15 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Panowie, zróbmy dobrą zmianę i przestańmy tyle gadać w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilohaszu Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 (edytowane) Mam takie nietypowe pytanie, dlaczego większość z Was ma tak śmiesznie wysuniętą sztycę z siodełkiem do góry na maksa i inwestujecie dalej w ten rower? Naprawdę wygdonie się tak Wam jeździ? jeśli tak to dlaczego? nie lepiej zmienić na większą ramę? (tylko bez nerwów, czysta ciekawość ;-) ) Niektórzy z nas pewnie nie mają alternatywy. Przy moich 197 cm wzrostu każdy rower ma siodło w stratosferze (i jak się dowiedziałem po wrzuceniu fotki do tej galerii, wygląda pokracznie ) Edytowane 15 Marca 2016 przez kilohaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystek929 Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Piękny artystyczny nieład. Trochę jak rower z przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 (edytowane) Piękny artystyczny nieład. Trochę jak rower z przyszłości Ooooo kolego, nowy tu jesteś to i nie wiesz, że to maszyna wręcz kultowa na tym forum. Jedna, jedyna, niepowtarzalna, rambolbambolowa . Edytowane 15 Marca 2016 przez HerrMann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Sir HerrMann, Jesteś Panie zbyt łaskaw a ja uniżon na te dobre słowo kłaniam się w nisko aż po sam gumolit. Moja klacz z radości aż powietrza z opon popuściła na wieść o swej niepowtarzalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 No tak,można było się domyślić,że po różowej trąbce będzie różowy błotnik Nie pamiętam tylko kiedy wpadł ten sztywny wideł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 . Trochę jak rower z przyszłości a i owszem to coś na podsiodłówce to zapewne chrono-dezintegrator-czasoprzestrzeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 że to maszyna wręcz kultowa na tym forum Chyba cuś przespałem zatem... Ona nawet brzydsza jest niż moje paździerzaki Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 (edytowane) To że jest brzydka, to nie znaczy, że nie może być kultowa Jeździ wybornie. Ja też urodą nie grzeszę, geometrią i symetrią również.Kiedyś COBIA wyglądała jeszcze "ORYGINALNIEJ". Uprasza się o nie wpadanie w panikę, link tylko dla ludzi o mocnych nerwach i pustym żołądku: Edytowane 16 Marca 2016 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 (edytowane) Co do kwestii rambolbambolowej Cobii... Szczerze mówiąc to wolę bardziej konwencjonalne podejście do tematu ninera, ale... Główną wartością tego roweru jest właśnie jego niepoprawność polityczna. Wbrew trendom, PO SWOJEMU, tak jak pasuje WŁAŚCICIELOWI, chromoląc wszelkie konwenanse w tym zakresie. Piekielnie szanuję niezależne i odważne podejście do wszelkich tematów. Edytowane 16 Marca 2016 przez HerrMann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faceoff Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 (edytowane) Witam wszystkich. Troche wieje nuda przed sezonem to i ja zaistnieje na tym forum. Dzisiejsza jazda, okolice Olsztyna... Edytowane 16 Marca 2016 przez faceoff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 @up ile ważysz? To na kierownicy to gps czy na telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faceoff Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 (edytowane) 78kg telefon z gps:) Edytowane 16 Marca 2016 przez faceoff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Piękny artystyczny nieład. Trochę jak rower z przyszłości Rowerowa Brzoza. Nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 No i w końcu się udało rower złożony. Pozostało jeszcze kilka drobnych rzeczy do zrobienia, jak skrócenie przewodu hamulcowego ale to z czasem się zrobi. Rower złożony na stalowej ramie Csepel, ze sztywnym widelcem Surly Krampus I zacznę od fotki, której tak bardzo forumowicze nie lubią . A teraz od strony napędu żeby nie było. Widok z przodu I od strony kokpitu I jeszcze jedno zdjęcie ze "starym kokpitem" Waga bez pedałów wyszła 12973, po zsumowaniu wagi chyba wszystkich części. Jeździ się fantastycznie jestem przezadowolony. Zamiast kupić porządny aparat wolałem wydać kasę na części rowerowe. Dlatego zdjęcia są jakości takiej a nie innej. Reszta zdjęć TUTAJ P.S. Jak uda mi się zrobić porządne zdjęcia z lepszymi kolorami to wrzucę jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi