rzezniol Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Nawet lustrzanka zapaskudzonym obiektywem zrobi kiepskie foto ... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 michidg, na zdjęcia durszlakiem, w ciemnym pokoju, bylee jakie mamy osobny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michidg Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Ok, poprawię się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 oblatany, czekam na docelowe + lacie i rafki. Ino chutko, bo cienizną zalatuje Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Nooo, ta podsiodłowa aż czeka na szerokiego laczka. PS. ostatnio trafiłem gdzieś te ramy w jakimś niemieckim sklepie internetowym w naprawdę atrakcyjnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 michidg te opony same na rant nie wskoczą, ja musiałem sobie zrobić inflator (poszukaj na youtubie), chyba, że masz wielką pompkę albo kompresor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reba29er Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Chętnie bym Ci ukradł te kółka. :> co to za kola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 co to za kola ? Rowerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 ...a nawet plastikowe :] http://www.forumrowerowe.org/topic/189840-kola-all-mountain-29/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michidg Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 grzegosz , weszły zwykłą stacjonarną pompką z decathlonu, tylko potrzebowały ogromnych ilości mydła w płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lecinski Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wczorajszy brudasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Możesz wrzucić jeszcze jedno zrobione z profilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lecinski Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 (edytowane) @@maciej762, proszę bardzo P.S. nie sugerujcie się odsunięciem siodła - szukam odpowiedniej pozycji i czekam na docelową sztycę Edytowane 5 Marca 2016 przez Lecinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 zbyt ładna pogoda by siedzieć w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudizc Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 @Lecinski, czy to Pogoria 3? molo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Superfly 6 z 2015 roku.Wymieniłem w nim parę części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melman1980 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ładny niemiaszek. Jeżeli mogę coś zasugerować to kup w budowlanym piankową otulinę do rur i załóż na rurki tego Thule. Nie będziesz miał porytego lakieru na ramie. Wiem coś o tym bo też mam ten bieda-bagaj :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melman1980 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 @up. Mówisz o samych rurach tak?żeby przy ewentualnym zetknięciu z ramą sie nie porysował czy raczej te uchwyty gumowe ktore trzymaja rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Rury bagażnika (te pionowe, nie te na których wisi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melman1980 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ok. Dzięki na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lecinski Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 @Lecinski, czy to Pogoria 3? molo Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaldd Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Złożony w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spad Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 (edytowane) Założony tydzień temu. Bazę stanowi najtańszy 29er Treka Merlin 5. Cały osprzęt, hamulce przełożyłem ze starego 26-calowca, więc Trek jeździ na Deore i SLX oraz hydraulikach (jako nowy miał wszystko sis i mechaniczne hamulce). Dodatkowo zmieniony od razu został amortyzator z Suntour M3030 na XCR. Do wymiany jeszcze opony Bontragera bo każda waży kilogram oraz zrobienie kół na bezdętkowe. Liczę, że 1,5 kg urwę na tym. Edytowane 7 Marca 2016 przez spad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitu Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Składak Gienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi