misiojedzie Napisano 1 Marca 2016 Napisano 1 Marca 2016 (edytowane) @zgucior Nic, tzn nie leję też tej wody z szamponem wiadrem po całym rowerze łańcuch czyszczę i tak osobno po każdym myciu, tak samo linki powycieram do sucha. Poprzedni rower też myłem szamponem samochodowym, później wszystko do sucha szmatką i nic się z nim nie działo. Trochę mnie zresztą zaskoczyło Twoje pytanie. Edytowane 1 Marca 2016 przez misiojedzie Cytuj
Mod Team adamos Napisano 1 Marca 2016 Mod Team Napisano 1 Marca 2016 Koledzy, przypominam, że to Galeria. Cytuj
woojj Napisano 1 Marca 2016 Napisano 1 Marca 2016 (edytowane) ....z zimna oklapł nie ino błotnik ;-) Edytowane 1 Marca 2016 przez woojj Cytuj
Gość Napisano 1 Marca 2016 Napisano 1 Marca 2016 (edytowane) Ten rower to szambo , dlatego : - jak zmienisz kolor obreczy - obije ryj - jak zmienisz kolor kokpitu - obije ryj - jak zmienisz kolor siodelka i amora - obije ryj - jak cokolwiek zmienisz, aby przelamac te doskonalosc czarno- zoltego /moim zdaniem/ - obije ryj - jezeli na wskutek wyzej wymienionych warunkow nie bede mial mozliwosci wymierzenia powyzszych grozb karalnych, byc moze stworze mase krytyczna i bedzie to masa krytyczna mojego ciala. Edytowane 1 Marca 2016 przez Gość Cytuj
ishi Napisano 1 Marca 2016 Napisano 1 Marca 2016 Wam tylko coś pokazać i już... Ten rower to szambo :] jak cokolwiek zmienisz... obije ryj Dobrze... tato Wczoraj zmieniłem mostek na... czarny NS. Cytuj
HerrMann Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Sam nie wierzę, że popieram agresję, ale groźby shotguna są w pełni zasadne . "Żółtek" jest MEGA. Cytuj
ukaniex Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Yes! Sir! Chętnie bym Ci ukradł te kółka. :> Cytuj
HerrMann Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Aż strach mieć fajny rower. Jeden straszy obiciem facjaty, drugi kradzieżą... W sumie to i ja mam niedaleko do stolicy... Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 2 Marca 2016 Mod Team Napisano 2 Marca 2016 No Rysz,skromność bika bije po oczach ps: czasem ta galeria ma dobre momenty - dwa skrajnie żółte skrajne inne i mocne rowery jeden po drugim ... Cytuj
michidg Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Kolejny Peak w galerii. Mój pierwszy 29er. Prawie gotowy, czeka aż opony zechcą wskoczyć na rant. Cytuj
akkwlsk Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 No Rysz, skromność bika bije po oczach ps: czasem ta galeria ma dobre momenty - dwa skrajnie żółte skrajne inne i mocne rowery jeden po drugim ... ....a potem twardy powrót do rzeczywistości -PIK Kolejny Peak w galerii. Mój pierwszy 29er. Prawie gotowy, czeka aż opony zechcą wskoczyć na rant. Cytuj
rzezniol Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 @@michidg, przynajmniej mogłeś obiektyw wyczyścić ... :/ Pozdro Cytuj
michidg Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Robione telefonem, w ciemnym pokoju. Wrzucę zdjęcia z zewnątrz jak tylko go wyprowadze. Cytuj
rzezniol Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Nawet lustrzanka zapaskudzonym obiektywem zrobi kiepskie foto ... Pozdro Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 2 Marca 2016 Mod Team Napisano 2 Marca 2016 michidg, na zdjęcia durszlakiem, w ciemnym pokoju, bylee jakie mamy osobny temat Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Marca 2016 Mod Team Napisano 2 Marca 2016 oblatany, czekam na docelowe + lacie i rafki. Ino chutko, bo cienizną zalatuje Szacunek... I. Cytuj
Mod Team adamos Napisano 2 Marca 2016 Mod Team Napisano 2 Marca 2016 Nooo, ta podsiodłowa aż czeka na szerokiego laczka. PS. ostatnio trafiłem gdzieś te ramy w jakimś niemieckim sklepie internetowym w naprawdę atrakcyjnych cenach. Cytuj
grzegosz Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 michidg te opony same na rant nie wskoczą, ja musiałem sobie zrobić inflator (poszukaj na youtubie), chyba, że masz wielką pompkę albo kompresor. Cytuj
reba29er Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Chętnie bym Ci ukradł te kółka. :> co to za kola ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi