Mod Team anarchy Napisano 21 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 @hsw - sam jesteś emeryt Patrz co piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsw Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 :-) chciałem dobrze.... dziękuję za zwrócenie uwagi, obiecuję poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 No i "kurczak" postał w domu i nic blokada nie odpuszcza,spuściłem powietrze z lewej lagi i trochę pocisnąłem do dołu na hamulcu i wyszło towraz z olejem na parkiet w salonie ;( online photo sharingKtoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Najlepsza reklama FIRSTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 No...trochę zrobił się z niego LAST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 U mnie F1rst na mrozie działa bez zarzutu - tyle z offtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdhlodz Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Pierwsza jazda na 3x10 deore. upload pic Edytowane 22 Stycznia 2016 przez mdhlodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 oj ale mostek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Edytowane 22 Stycznia 2016 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdhlodz Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) oj ale mostek.... Dlatego ze mam 196cm wzrostu i jeżdząc na fabrycznym przy ramie 21,5 boli kark od zadzierania łba i nadgarstki bo za duzy cieżar szedł na kierownice. No i fistaszki bolały. Przejechałem 1000km na fabrycznym i nie szło sie przyzwyczaić. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez mdhlodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Nie za mała rama po prostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) @@artoor, Tylko jakoś mi tu amor nie pasuje ale rowerek super Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Ipla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdhlodz Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 seraph Według tabeli Treka rama jest pasująca do mojego wzrostu. Zresztą nie chciałem mieć dłuższej ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 @@artoor, Tylko jakoś mi tu amor nie pasuje ale rowerek super Dzięx. Stantony są robione pod bujawki, ale kto wie. Jedyny usztywniony egzemplarz, jaki znalazłem wygląda mało przekonująco http://www.retrobike.co.uk/forum/viewtopic.php?f=21&t=307662 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Dzięx. Stantony są robione pod bujawki, ale kto wie. Jedyny usztywniony egzemplarz, jaki znalazłem wygląda mało przekonująco http://www.retrobike...p?f=21&t=307662 Ten to brzydki...Ale każdy robi dla siebie a nie dla innych. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Artur świetny rower nareszcie jakiś żelaźniak :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek93 Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Biało.... Silverback Sola 2 Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Grzesiek93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 U mnie F1rst na mrozie działa bez zarzutu - tyle z offtopa Olera , u mnie też jest OK , ale -8 to nie mróz Ładny rower , ładny Zdjęcie przepalone ale rower wporzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 23 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Koledzy, tutaj zamieszczamy zdjęcia rowerów, a nie prowadzimy dywagacje, na temat kto i ile się pomylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razill Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Dobrodzieju co to za laczki są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 @Razill, przecież wszystko widać na zdjęciu ! Stoi jak byk Maxxis Ardent ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Edytowane 24 Stycznia 2016 przez nhandu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PilifS Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Dobry wieczór, CUBE REACTION GTC PRO 2015 19" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 (edytowane) mdhlodz - kurcze może rama 23 cale była by lepsza? Artoor - niezły zbój - stal, oponki skinwall-e jest pięknie @Razill, przecież wszystko widać na zdjęciu ! Stoi jak byk Maxxis Ardent ! no właśnie najtańsze nowe-skinnwal-e też o nich myślałem , ale "szarpłem" się na canis onza troszkę mniej terenowe Edytowane 25 Stycznia 2016 przez dovectra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi