Sol Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Jak potrzebujesz to instalujesz, przecież to twój rower Co nie zmienia faktu, że najfajniej wyglądają na HT z wąską kierą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Winterfresh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbowy Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Ghost Tacana 7 z wymienionym napędem, rama 22"Głównie służy mi jako rower podróżniczy, jestem wysoki i z kołami poniżej 29" wyglądam jak na dziecięcym rowerku Długo szukałem odpowiednio wielkiego roweru. W lato jeżdżę na gładszych oponach i szczerze mówiąc jestem zadziwiony jak szybko można jeździć na 29er. Pozycja mtb i prędkość kolarki to jest to czego szukałem. Świetnie się nim manewruje, stanowczo polecam na uniwersalny rower, do miasta, na podróże i do ciężkich zjazdów : ) Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Wierzbowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Świetnie się nim manewruje, stanowczo polecam na uniwersalny rower, do miasta, na podróże i do ciężkich zjazdów : No, zwłaszcza do miasta i do ciężkich zjazdów najlepszy. No i szybki, jak kolarka...Echhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Fajny oglądałem gdzieś Tacanę 7 jak szukałem roweru. Rzuca się w oczy Ja po przesiadce na 29era już nie wyobrażam sobie pojechać na 26", wrażenia podobne jak u Ciebie z tym że opony 2.25 więc u mnie jest co prawda szybciej niż na 26", (widzę po stravie że praktycznie każdy często jeżdżony segment mam poprawiony, niektóre sporo) ale nie jest to i nigdy nie będzie prędkość kolarki Zresztą, rower mam od 23.12, ciężko naprawdę to porównać do wyników z lata jeżdżąc teraz mniej i naubieranym jak ruski partyzant. pzdr! Edytowane 3 Stycznia 2016 przez misiojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Niestety ten blotnik z przodu zawsze bedzie kojarzyl sie z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Edytowane 3 Stycznia 2016 przez qb41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Ehhh... to macie i mojego czarnucha Edytowane 3 Stycznia 2016 przez provid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Jesień Zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Sztyca level master ;-) ile ją masz wysuniętą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 piękny smok ;-) ale sztyca 430 chyba coby dała radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 To jest drobna rama - 17'. Do tego ma duży sloping. Sztyca jest ponad 3 cm nad znacznikiem; zdjęcia zaginają rzeczywistość i pokazują obraz tego, co się chce zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Jesień Generalnie tak pogmatwałeś z suwakami koloru, cienia i doświetlenia że roweru to tam nie widać. A kolory wyszły strasznie nierzerczywiste. Rower znam osobiście, ale fotki na minus, a raczej ich edycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Ponownie przełamię sterylność moim brudasem Pierwszy śnieg 2016 ... Pozdro Edytowane 5 Stycznia 2016 przez rzezniol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Superfly 9,7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Mój wykastrowany najner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Co to za ośnieżone szczyty w tle? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Dawno nic nie wrzucałem, a dziś trafiłem na taki detal DIY na dysku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 To i ja się pochwale zdjęciem na śniegu . sorry za jakość , ale mój kalkulator takie robi. http:// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Co to za ośnieżone szczyty w tle? Pozdro Te tylko pora roku inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianp533 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 szykuje jeszcze pare zmian ale jeżdzi ja złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asked Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 (edytowane) no to i ja pokarzę Specialized Stumpjumper Marathon Carbon 29 na Sramie X0 Edytowane 8 Stycznia 2016 przez asked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 "Specialized Stumpjumper Marathon Carbon 29 na Sramie X0"Brzmi poważnie, a rower taki lichuśki, i rureczki takie cieniutkie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Panowie, rozumiem że zimno za oknem ale zdjęcia w piwnicy , czy na tle meblościanki to już porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 no to i ja pokarzę Specialized Stumpjumper Marathon Carbon 29 na Sramie X0 Ładny Jak wszystkie czarno-białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi