kazafaza Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 Był, ale tylko dla jajec zamontowany na dodatkowym mostku pod obecną kierą... Dokumentacja do wglądu jak tylko Yarrminator zwróci z wypadu sylwestronoworocznego. Ale. Mogę zawrzucić Genetyka Dygestyka w miejsce obecnej giętej włoskiej celem unaocznienia co-by-jak-to. Jutro, ok? POZDRo-:ver Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 1 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 1 Stycznia 2016 Spoko-floko... Tak sobie myślałem, że dla potomnych by się zdało. Szacunek... I. Cytuj
Alsew Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Kurde, niner ze stalową ramą i barankiem nawet fajnie wygląda. Amelinium sobie nie wyobrażam. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Alsew Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 2 Stycznia 2016 Amelinium sobie nie wyobrażam. I znowu sie podkładasz jak szypiorek na wiosnę Naprawdę nie trzeba kopać w Głębokim Interenecie aby trafic aluminiaki czy też węglowce z dropem... Przykładzik... Szacunek... I. Cytuj
Alsew Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 I znowu sie podkładasz jak szypiorek na wiosnę Naprawdę nie trzeba kopać w Głębokim Interenecie aby trafic aluminiaki czy też węglowce z dropem... Przykładzik... Szacunek... I. "Nie wyobrażam sobie ameliniun" = wygląda to okropnie :-) Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 2 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 2 Stycznia 2016 przepraszam Koledzy, można już sprzątać? Cytuj
HerrMann Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 Poczekaj . Zamieciesz hurtowo. Zimno jak grom to i na pogawędki się ludziom zbiera . Cytuj
Xonix29 Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 Wystarczy tych szos Canyon Nerve AL 7.9 z normalnym szerokim wiosłem. Cytuj
Gość Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 Wystarczy tych szos Canyon Nerve AL 7.9 z normalnym szerokim wiosłem. Cuz, rogi w takim rowerze draznia mnia jak sutanna u szatana. Cytuj
modrzew Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 Fakt, "pasują" tak jak baranek temu Dżajantu z wcześniejszych postów... Cytuj
HerrMann Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 Pasują, nie pasują, ale wygodę z "rogów" płynącą doceniam i będę pielęgnował dopóki nie zmienię kiery na szerszą i z większym gięciem. AMEN Cytuj
kazafaza Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 przepraszam Koledzy, można już sprzątać? Pierwsze trzy na tej stronie(#5981, 2, 3) jak i tenże-tu można śmiało wykroić, przeniosłem się z odpowiedzią do jedynego-słusznego. POZDRo-:ver Cytuj
skwarek2 Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 Wystarczy tych szos Canyon Nerve AL 7.9 z normalnym szerokim wiosłem. Pikty - jaki rozmiar i wzrost użytkownika? Cytuj
Xonix29 Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 E tam fajne te rogi. Dla tych co ich drażnią: A tak serio, też mi się nie podobają, psują wygląda roweru bardzo. Ale jak was bolą nadgarstki przy dłużej jeździe, tak jak mnie bolały, to zapomnijcie o super rękawiczkach (przerabiałem temat) - tylko rogi lub takie Ergony i problem znika w 100% bo mamy możliwość kilku rodzajów chwytu. Polecam je tylko dobrze ustawić (na nieuczęszczanej drodze, lekko poluzować i ustawić pod siebie pochylenie skrzydła i rogów), na tych zdjęciach nie miałem ich jeszcze ustawionych optymalnie, rogi są teraz praktycznie równolegle do podłoża. Pikty - jaki rozmiar i wzrost użytkownika? Rozmiar L, mostek od S, wzrost 182. Cytuj
Gość Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 Rogi....powiem, ze fajne, wsadzilbym do swojego roweru gdzie bola mnie lapy pomimo najrozniejszych ustawien a rowerem jezdze glownie asfalt i szutry, Natomiast ten rower bylby uzywane przeze mnie tylko w gorach i z tego punktu widzenia rogi mi ni cholery nie pasuja, ale rozumie zamoar autora. Te mi tez siadaja nawet klorystycznie, ale raz jako opcja zmiast zwyklych chwytow, dwa w cenie 100zl mniejszej. http://olx.pl/oferta/cube-natural-fit-comfort-grip-bar-chwyty-rogi-jak-ergon-CID767-IDddCFW.html#970ef53383 Cytuj
Piotrek383 Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Mój 29er w rozmiarze 21" Odblaski z kół znikną po zimie, bez obaw BTW czy tutaj też rogi nie będą pasować? Kiedyś miałem i bardzo chciałbym do nich powrócić, zapewniają super wygodne trzymanie na podjazdach Myślałem o zwykłych, prostych rogach o dł. 80 mm. Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Piotrek383 Cytuj
seraph Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 A nie ważniejsza wygoda niż to czy komuś wizualnie pasują czy nie? Ja też mam rogi w HT 29, bo nie mieszkam jednak w środku lasu, a jak dojeżdżam albo wracam po szosie lub szutrze to lubię się wyłożyć na rowerze i miałbym z tego rezygnować, bo rower na zdjęciach gorzej wychodzi? Cytuj
Sol Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 Jak potrzebujesz to instalujesz, przecież to twój rower Co nie zmienia faktu, że najfajniej wyglądają na HT z wąską kierą. Cytuj
Wierzbowy Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Ghost Tacana 7 z wymienionym napędem, rama 22"Głównie służy mi jako rower podróżniczy, jestem wysoki i z kołami poniżej 29" wyglądam jak na dziecięcym rowerku Długo szukałem odpowiednio wielkiego roweru. W lato jeżdżę na gładszych oponach i szczerze mówiąc jestem zadziwiony jak szybko można jeździć na 29er. Pozycja mtb i prędkość kolarki to jest to czego szukałem. Świetnie się nim manewruje, stanowczo polecam na uniwersalny rower, do miasta, na podróże i do ciężkich zjazdów : ) Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Wierzbowy Cytuj
Mod Team adamos Napisano 3 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 3 Stycznia 2016 Świetnie się nim manewruje, stanowczo polecam na uniwersalny rower, do miasta, na podróże i do ciężkich zjazdów : No, zwłaszcza do miasta i do ciężkich zjazdów najlepszy. No i szybki, jak kolarka...Echhh... Cytuj
misiojedzie Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Fajny oglądałem gdzieś Tacanę 7 jak szukałem roweru. Rzuca się w oczy Ja po przesiadce na 29era już nie wyobrażam sobie pojechać na 26", wrażenia podobne jak u Ciebie z tym że opony 2.25 więc u mnie jest co prawda szybciej niż na 26", (widzę po stravie że praktycznie każdy często jeżdżony segment mam poprawiony, niektóre sporo) ale nie jest to i nigdy nie będzie prędkość kolarki Zresztą, rower mam od 23.12, ciężko naprawdę to porównać do wyników z lata jeżdżąc teraz mniej i naubieranym jak ruski partyzant. pzdr! Edytowane 3 Stycznia 2016 przez misiojedzie Cytuj
Gość Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 Niestety ten blotnik z przodu zawsze bedzie kojarzyl sie z tym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi