HerrMann Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 To się nazywa mocna maszyna! Tikus, aż spłonął,a Cannonowi tylko jedną goleń z przodu urwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Kams, prawidłowa przesiadka - z Czornego diobła na czornego diobła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 (edytowane) Sztyce bym wrzucił karbonową bo ten boplajto kcnc jest tak lekki (170gprzy 410mm), ze mam wrazenie, iz trzaśnie kiedyś Edytowane 25 Listopada 2015 przez Varg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1x3r3k Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Mój Cubik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 extra sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczysko Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 mój pomykacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Te Big Nine są moim zdaniem jednymi z najładniejszych 29er. Kolejny świetny rower w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FraniaBania Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Z wczoraj, trochę zimno jakoś daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Uuuu ale fajna taczka. Ile wazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FraniaBania Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Waga tak jak jadę + bidon to 9,30 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Uhhh!!!! To jest sid brain? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FraniaBania Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Zapoznaję się z nim, muszę się do niego do pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inzblacha Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Uhhh!!!! To jest sid brain? Wszystko wskazuje Panie Burzum, że to sztuciec z mózgownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Mój obecny Cube Elite. Niedługo zajdzie mała zmiana z przodu na Foxa (czekam tylko na paczkę) i może hamulce formula R1 wymienię na XTR. http:// http:// http:// http:// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Gdyby nie ta główka... Ale to wizualne sprawy, poza tym to fajne tereny do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Takie małe bydlątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalMMM Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Aaaaa Świetny Cube Broda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 @marcin_ostrow zaiwanili Ci pedały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 he he he , wrócił z serwisu i go myłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Kurde, nie wiem jak nazwać to co się dzieje - w sensie końcówka sezonu 2015 czy już początek 2016 ... Whatever, ważne że idzie pojeździć i oby tak dalej @marcin - uadny Spec, nie powiem, uadny, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 @Sol jaka to wersja nobbiego? Ważyłeś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Aaaaa Świetny Cube Broda! Dzięki , niedługo dodam zdjęcie na Foxie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 @Sol , dzięki A tak w ogóle to z powodów zmian w parku maszynowym szukam czegoś lżejszego , Stumpi 29 w karbonie będzie idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 @jahoo - to wersja 2.35 Evo TrailStar. Mało jeszcze mogę powiedzieć jak to bangla w prawdziwym terenie, bo w tym sezonie nie dało rady takowych odwiedzić. Nie ważyłem, ale to przedział 750-800 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karmi7 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Takie małe bydlątko Bydlę zacne. Mnie się podoba, ale zaraz i tak się dowiesz, że rowery firmy na "S" to zło porównywalne do fotki na tle enerdowskiej meblościanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi