Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Mój pieńkoskoczek w wersji prawie docelowej. Dostał krótszy mostek, dłuższy wildelec.

a9992938fda24ce3med.jpg

1da587080f9b1985med.jpg

9552b892662802e4med.jpg

Ostatnie fotka zdradza lokalizację ostatniego wypadu ;) Patrząc na te tłumy ma trasie przyjechali chyba wszyscy z bilska i z daleka też ;)

pozdrawiam

karmi

Napisano

Koniec sezonu?? W tak pięknych okolicznościach przyrody... i niepowtarzalnej.... sezon trawa :-)

b7b3457fc60a705b.jpg

77fab6acc9279ad9.jpg

Muszę Tobie powiedzieć, że te zdjęcia zainspirowały mnie do odwiedzenia tego miejsca. Powiedz mi czy w Bardzie są dobrze oznaczone trasy rowerowe?

Napisano (edytowane)

To jest jazda po szlakach górskich ... :)

Bierzesz mapę ... wytyczasz trasę według kolorków zwracając uwagę na zagęszczenie poziomic i jedziesz po wyznaczonym szlaku.

Pozdro 

Edytowane przez rzezniol
Napisano (edytowane)

Muszę Tobie powiedzieć, że te zdjęcia zainspirowały mnie do odwiedzenia tego miejsca. Powiedz mi czy w Bardzie są dobrze oznaczone trasy rowerowe?

Szlaki rowerowe są bardzo dobrze oznaczone, wiodą one przez ciekawe miejsca gór bardzkich i złotych w niewielkim stopniu. Poza szlakami jest jeszcze ciekawiej, ale to już trzeba pojechać z jakimś tubylcem :-). Same góry nie są jakieś tam bardzo wysokie ale za to malowniczo położone no i jak się chce to jest się gdzie zmęczyć.

Nie wiem czy mogę tutaj podlinkować ale na pierwszy raz pomocne będzie zapoznanie się ze stronką www.bardomtb.pl

no i jeszcze tuz pod nosem Srebrna Góra z częścią strefy mtb sudety a tam to już warcholstwo i rozpasanie :teehee:

Pozdrawiam!

Edytowane przez Marcys998
Napisano (edytowane)

Świeżo upieczony właściciel Krossa B9 :yes::D (...)

Puszcza Niepołomicka

I maszyna zacna i miejsce przyjemne :thumbup: Jeździsz po wschodniej czy zachodniej stronie Puszczy? ;) Edytowane przez Shiryu
Napisano

Jeździsz po wschodniej czy zachodniej stronie Puszczy?

Bliżej mi do zachodniej części ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby jeździć po wschodniej.

Napisano

Witam

Pogoda paskudna ale się jeździ.

rsz_p1010818.jpg

Świeżo złożony. Opaska od przedniej przerzutki wypadała idealnie na zgrubieniu od śruby bidonu. Nie mogłem założyć to zostało 1x10 :)

Napisano (edytowane)
No proszę, Van Nicholasik Odrobina luksusu w skromnej szacie - pogratulował sprzętu.

Dziękuję

A ja gratuluje dobrego oka :)  Wczoraj pościerałem napisy z ramy. Takiej ilości napisów co było to ja jeszcze w życiu nie widzialem

Edytowane przez rithien
  • Mod Team
Napisano

Opaska od przedniej przerzutki wypadała idealnie na zgrubieniu od śruby bidonu.

Biorąc pod uwagę jaka to marka, oczekiwałbym braku takich baboli, ale całość ogólnie niebrzydka i szlachetna.