homzal Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 https://flic.kr/p/Agkmy1 https://flic.kr/p/A224AC https://flic.kr/p/AhrkGj Widelec to chiński węgiel? Jak się sprawuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diarem Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Tak, widelec to fk-008 na sztywnej osi, do wykonczenia, nie mam zastrzeżeń, przejechane ma 250 km, Chyba działa bo mialem kiedys aluminowy widel mosso i bardziej rączki bolaly, ale trzeba zdecydowanie mocniej trzymac kierownice niż przy amortyzatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 https://flic.kr/p/Agkmy1https://flic.kr/p/A224AChttps://flic.kr/p/AhrkGj Korba dobra niezły mix z jednej mańki, slx z drugiej xt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmar Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Ta różnica w korbach - to wina stage - widzę, że w lewej XT jest :-) Jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diarem Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Ta różnica w korbach - to wina stage - widzę, że w lewej XT jest :-) Jak się sprawuje? Tak dokładnie, różnica wynika z tego że wcześniej mialem slx, kupiłem pomiar mocy na ramieniu xt, pasuje wszystko idealnie, poluje cały czas na korbe xt Samo działanie jest wyśmienite, nie odbiega zbytnio od kumpla quarq'a, w sumie jeździ na tym team sky Trenowanie z mocą to raczej samotne jazdy i dużo, dużo czytania i szukania informacji mam to od maja wcześniej w 26calach teraz w peaku, różnice średniej mocy na tym samym odcinku jakieś są, na korzyść 29 cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemko85 Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Dzisiejszy wypad do las na nowiutkich kapciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Niektórzy już wiedzą Zajawka tu, później będzie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Piekny widok , super rower i ta buczyna w tle. Wkrzańska ? Bukowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Myślęcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Niektórzy już wiedzą Zajawka tu, później będzie więcej. Maciejas - miazga foto! A na zywo rower jeszcze ladniejszy. Oby posluzyl wielosezonowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 29 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Na foto szałowy.W realu, pod nogą do zakochania o jeden krok.I nie ma się co dziwić, że dostał zdecydowaną większością głosów tytuł "Najpiękniejszej Stali Roku".Macieju, Ty pamiętasz, że Cię już nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Wczoraj w górach ... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Wczoraj w górach ... http://www.forumrowerowe.org/uploads/gallery/album_2073/gallery_141965_2073_875 212.jpg Pozdro Gdzie to jesli mozna wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Myślęcinek A wiesz ze to była moja pierwsza myśl Jestem tam 3-4 razy w tygodniu Zmyła była w związku z Paprykarzem Kolor bajka super kontrastuje z tłem. Ładna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 (edytowane) @@Michalik85, Słupek, o który jest oparty rower ma tabliczke "Błatnia /Błotny/ 917m n.p.m" Żółty z Błatniej na Klimczok. Pogoda jak ta lala z Klimczoka było widać Tatry . Pozdro Edytowane 30 Października 2015 przez rzezniol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalMMM Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Moje wozidło po ostatnich modyfikacjach. Wiem wiem, zdjęcie powinno być od strony napędu ale wtedy nie złapałbym tak ładnie tła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paliwo Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Hej wszystkim. To i ja sie pochwale nowym rowerem marki Whistle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 @@maciejas, lubię takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 30 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Niektórzy już wiedzą Zajawka tu, później będzie więcej. Najładniejszy bułkowóz na CAAAAŁYM FR ... i nawet nielicho podjeżdża Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paliwo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Dzisiejszy wypad do parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baz Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Pięć zdjęć i wszystkie nie od tej strony co trzeba:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paliwo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Następnym razem będa z innej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 To z drugiej strony jest różowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 kolego Paliwo, widzisz różnica pomiędzy Twoimi zdjęciami a zdjęciem Maciejasa? Ewidentnie poszedłeś na ilość, ale to nie była dobra decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paliwo Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Następnym razem sie poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi