Eazy Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Na takie trasy to i godzinę mógłbym jechać w jedną stronę Ładny sprzęt. Kiedyś nawet się przymierzałem do zakupu tej ramy z damperem ale zanim się 'zebrałem' to mój rozmiar się wyprzedał (na promocji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nex7 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Skocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d8wid Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 B9 w naturalnym środowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 @@d8wid, znasz jego wagę realną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d8wid Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 11,7 kg - mam prawie wszystko podzielone (waga - komponent) Do wywalenia na nowy sezon na pewno idzie kowadło z przodu XC32 (2171g) prawdopodobnie na REBĘ (~1650g) i jak się uda to koła - jest plan! Będzie poniżej 11 na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 No i ja też dołączyłem do użytkowników 29erów Scott Aspect 920 (rama L) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 prawdopodobnie na REBĘ (~1650g) i jak się uda to koła - jest plan! Wiem,że to forum do pokazywania a nie opisywania więc skrobnąłem PW w sprawie w/w pozdr. R/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Chwała jednorożcom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal777 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Specjalnie dla miłośników galerii Dzisiejszy tening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 (edytowane) moj nowy 29er Edytowane 11 Października 2015 przez Michalik85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 (edytowane) I mój nowy (pierwszy) 29er. Jestem w szoq :] Edytowane 11 Października 2015 przez ishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Mieszkam w Liverpoolu To się trzeba ugadać na wyjazd w Peaks. Ja z Rotherham, czyli z drugiej strony PDNP. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Piękna ta Meta... się rozmarzyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Ishi. Sprzęt świetny, ale tą gumę z tyłu proponuję zmienić zanim wyjedziesz na wilgotny szlak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Ishi. Sprzęt świetny, ale tą gumę z tyłu proponuję zmienić zanim wyjedziesz na wilgotny szlak. Na fotach to zestaw XC, tudzież po bułki. Na góry mam zupełnie inne gumy. Stwierdziłem, że sobie taki set Vittorii przetestuje, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 11 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Października 2015 śliczny siel.... Piękną polszczyzną powiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Października 2015 I mój nowy (pierwszy) 29er I od razu Metanabol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 (edytowane) To się trzeba ugadać na wyjazd w Peaks. Ja z Rotherham, czyli z drugiej strony PDNP. Szacunek... I. No mysle ze to bylby swietny pomysl.Glownie teraz jezdze po Walii. Jakbys sie wybieral w Peaks to napisz na priv i wtedy sie ugadamy. @ ishi Meta super. Konkretna maszyna do konkretnej jazdy! Edytowane 11 Października 2015 przez drwal44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Meta - wow, swietny rower i świetne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Specjalnie dla miłośników galerii Dzisiejszy tening Garbate jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Omg, pierwszy Szczebel w tym sezonie, trochę późno. No to porobiłem fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Meta rewelacja, jesteś może z WLKp ? Śni mi się po nocach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Meta rewelacja, jesteś może z WLKp ? Śni mi się po nocach. Polska centralna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Witam mój nowy rowerek do kolekcji to będzie już drugi 29er . Cube Elite Hpc Race teamline 2014 Sory za jakość zdjęć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi