radziuGD Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ukryty smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Jazda próbna po zmianach: stery EC44/40 i epicon rlr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boarder Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ukryty smok ładniutki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xandercage Napisano 11 Września 2015 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 (edytowane) W końcu jest się czym pochwalić Specialized Hardrock 29er. na razie osprzęt raczej średni, ale trakcie ulepszeń Edytowane 11 Września 2015 przez xandercage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek1 Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Trek X Caliber 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 OnOne Codeine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 schłodzone i gotowe do spożycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Wydaje mi się, że pisałem że odziwo ładny Mondraker i ładny OnOne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Wydaje mi się, że pisałem że odziwo ładny Mondraker i ładny OnOne...A ja dałem lajka ładnej kostce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 18 Września 2015 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Primal 29" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Mój QŃ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepa22 Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Mój QŃ. Qń zawsze miło widziany. Co za sztyca, bo niepomnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 22 Września 2015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 (edytowane) ukryty smok Mocno nad nim myślę - napisz 3 zdania o nim proszę i z czym masz porównanie. Edytowane 22 Września 2015 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 23 Września 2015 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Przesiadłem się 26" hecklera, wcześniej jeszcze były fsr'y i generalnie same plusy odczuwam. Rower jest dość długi, w sumie to bardzo długi ale ze zwrotnością problemów nie ma, tylko agrafki o promieniu poniżej metra stanowią jakieś utrudnienie oraz krótkie kickery, bo gdy przednie kolo jest już w powietrzu to tył dopiero wtacza się na wybicie. Na naturalnych przeskodach rower płynie, zawieszenie nie kopie, nie muli, robi robote i nie daje o sobie znać w jakimś negatywnym sensie. Plusem forward geometry jest to, że przdnie koło praktycznie zawsze zostaje na ziemi przy stromych podjazdach na młynku. Minusem jak dlamnie jest dość niski przód, jeśli się o tym nie pamieta, na stepdownach i gapach można solidnie polecieć na dzioba. Co do samego sprzetu, opony to straszne kotwice jak na naze okolice a gripy są pod malutkie dłonie. Mykmyk szybko padł i pojechal na gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 23 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Września 2015 (edytowane) radziuGD - [Galeria[Pokaż Twojego 29era - a nie napisz opinie o nim. Edytowane 23 Września 2015 przez michuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 23 Września 2015 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Ktoś chyba prosił o krótką opinię więc chyba jc się nie stało. Nie przesadzajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 23 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Września 2015 No to nie doczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Dzisiejsza przejacha i przetarcie trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepa22 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 elegancki sprzęt w środowisku naturalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 (edytowane) Pomarańcza w lesie czuje się najlepiej Edytowane 24 Września 2015 przez HarveyDent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Tylko krótko przypomnę: dawajcie zdjęcia od strony napędu. PS. ładna pomarańczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cultes93 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Kross Unplugged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Ładny, stallovy, chyba w 90% zgodny z oryginałem?.. i zero oczek pod bidon W tym roku , po siedmiu (?) latach pokazali nową stal aż z jednym bidonem. I to jest progres Proszę Państwa na miarę naszych czasów! I chwała im! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cultes93 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Oryginał, nóweczka Co do oczek pod bidon to szkoda niszczyć tak ładną ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi