Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A czym się te Cobalty wyróżniają? Też się im przyglądałem. Wagowo wychodzą praktycznie identycznie, jak moje Mavic CrossOne (chyba 25g różnicy). Piasty? Sztywność? Napisałbyś coś więcej :)

Napisano

Jak dla mnie Cobalt`y wyglądają ... wszystko zależy o ceny zakupu.

Jednak jak cena zakupu jest taka jak znalazłem czyli za 1`ki niecałe 1400 zł a za 2`jki 2300 zł ...

To wybieram DT x1700 SP2 aktualnie w promocji za 1900 ... :)

Pozdrawiam

Napisano

I mój ostatni nabytek po małych modyfikacjach względem oryginału i ostatnim czyszczeniu/smarowaniu. Mam go 2.5 tyg, przejechane prawie 400km, więc poznaję urok jazdy na 29". Już mam pomysł na małą sesję, ale to w wolnej chwili :)

Ghost_tacana_7_vader.png

Napisano (edytowane)

Każdy ma zdanie na temat danego produktu co nie napiszę to i tak zaraz ktoś zaneguję, albo zacznie chwalić swoje itp.

Ja różnicę widzę na plus w pod każdym względem. Nie mówię, że jest to różnica kolosalna. A to, jak wyglądają to jak jadę oczywiste jest, że nie zwracam uwagi. 

ps. 2 można nabyć nawet za 1400zł z pl dystrybucji.

Edytowane przez Pakosnik
Napisano

Właśnie cobalty super wygladaja zawsze to coś innego niż tradycyjne.

Producent podaje że niby większość ich masy przeniesiona jest w pobliżu piast przez co łatwiej je rozkręcić i wyhamować. Ile w tym ptawdy to niewiem

Napisano

SILVERBACK SOLA 4 nad zalewem Sosina w Jaworznie

Uczę się jeździć na dużym kole do tego świeżo po zdjęciu gipsu po złamaniu nadgarstka i raptem druga jazda w SPD (wiem głupota na świeżo po takiej kontuzji)

29er.jpg

Napisano

No niby tak, ale np. u mnie sztyca też jakieś 18-20cm wysunięta i rozmiar chyba dobry... no ale u mnie inaczej to wygląda torchę, ale wartość podobna wysunięcia...

@anarchy

;)

Pamiętacie?

Napisano

Nie ma to jak dobrze dobrany rozmiar

:stupid:

do tego świeżo po zdjęciu gipsu po złamaniu nadgarstka i raptem druga jazda w SPD

Tylu fizjofiterów fotoleptycznych a ludziki jakby na zbyt małych ramkach smagają ze sztycą z kanalizy dorabianą by nóżkiem paluszkiem geja w espasdryla dopiąć...

:thumbsup:  Szacun za parcie na korbę...ale po kontuzji tak na spokojniej Panny i pany!

OT :wub:

POZDRo-:ver
  • Mod Team
Napisano

Może nie rama za duża a kierownicę lubi mieć wysoko. Gdyby była niżej to nikt by nie powiedział że za duża rama.

Temat "pokaż swojego 29era" a nie "pokaż rower do ścigania".