uslugifoto Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Było tak: http://www.forumrowerowe.org/topic/110050-galeria-pokaz-twojego-29era/?p=1693727 Potem tak: http://www.forumrowerowe.org/topic/110050-galeria-pokaz-twojego-29era/?p=1701854 Jeszcze później tak: http://www.forumrowerowe.org/topic/110050-galeria-pokaz-twojego-29era/?p=1707071 A teraz jest tak: (zmieniony mostek i koła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 dlaczego większość powyższych rowerków ma takie - żwirołakowato-miejskie opony? może wrzuci ktoś coś bardziej mtb - błotniasto-górskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Omg, pracujesz w Haribo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 O gustach się nie rozmawia ponoć, ale moim zdaniem to jeden z bardziej rozpoznawalnych rowerów w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepa22 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 bardzo podoba się mojej córce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Tej z awatara? Mi też się podoba, dużo bardziej niż te wymuskane Piki, ze śrubkami pod kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Cała historia tego roweru to promocja w bike-discount.de, rama za 60€ i amortyzator za 300€, pomijając że mnie się podoba, to pewnie jednak ze 200 - 250€ zostało w kieszeni. Za to mam koła; piasty Novatec 771 i 772SB 32h, obręcze DT Swiss M442 29er 32h, szprychy Pillar PSR TB2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Cube ma specyficzną szatę graficzną, jednym się podoba, innym nie. Też mam cube'a, czarnego, ale ma jak na złość niebieskie wstawki. Niby nic ale mnie drażni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 13 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Cube ma specyficzną szatę graficzną Nie wiem, może ja już trochę nie nadążam za wybrykami dzisiejszego j. polskiego, ale mnie w szkole uczono, że szatę graficzną, to może mieć czasopismo albo książka, ale nie rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 13 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 że szatę graficzną, to może mieć czasopismo albo książka, ale nie rower. Się czepiasz, mógł napisać umaszczenie. Bezstresowe wychowanie, okrojony program nauki, dysortografia, dysleksja i inne dysy. Inne pokolenie, dinozaury wymierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie wiem, może ja już trochę nie nadążam za wybrykami dzisiejszego j. polskiego, ale mnie w szkole uczono, że szatę graficzną, to może mieć czasopismo albo książka, ale nie rower. Bo w czasach Twojej (i mojej) nauki coś takiego jak szata graficzna roweru nie istniało. Liczyło się to, że udało się upolować jakikolwiek rower . Nie tylko w jakimkolwiek kolorze, ale również jakimkolwiek rodzaju, o wyborze rozmiarowym nie wspominając . Wracając do CUBE'a kolegi... Niby seledynek to nie moja bajka. W połączeniu z błękitem napisów to już w ogóle. Solidnie czerwony amorek też powinien się gryźć z resztą. Ale... w przypadku tego egzemplarza to wszystko się jakoś broni. Widać, że to maszyna z zacięciem sportowym, a nie tylko pozująca na sportową. Toteż tradycyjnie daję Cubusiowi UP . Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez HerrMann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 @@nhandu, jak Ci się jeździ na tych oponkach AKA ?? Podobno to oponki wymagające dobrej techniki przy szybkiej jeździe....Napisz też jak możesz jak idą na twardym ubitym terenie, w tym także asfalcie?? pozdr. R/ p.s. A rower świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Ponieważ wszyscy wrzucają fotki w konfiguracji stojąco-opartej, postanowiłem się wyłamać. Oto konfiguracja świeżo-po-glebie (miętko było jakby co). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 13 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 miętko było jakby co Na pewno? Coś podejrzanie blisko drzewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Było blisko, ale na szczęście obyło się bez przytulanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Wracając do CUBE'a kolegi... Niby seledynek to nie moja bajka. W połączeniu z błękitem napisów to już w ogóle. Solidnie czerwony amorek też powinien się gryźć z resztą. Ale... w przypadku tego egzemplarza to wszystko się jakoś broni. Widać, że to maszyna z zacięciem sportowym, a nie tylko pozująca na sportową. Toteż tradycyjnie daję Cubusiowi UP .Dziękuję. Co do sportowego zacięcia, rowerek służy mi właśnie do treningu i przekraczam na nim własne granice. Kilka KOM-ów na Stravie już zdobył Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez uslugifoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Jaki masz rozmiar tego Cuba ? Pytam z ciekawości bo mierzyłem ostatnio tą samą i odpowiadała mi dopier 23, a mam 190 wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pakosnik Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Taki skromny projekt Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez Pakosnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Świetny kolor. Pewnie live wygląda jeszcze lepiej. Co to dokładnie za rama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Wygodnie ci na tak ustawionym siodle? Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez siejak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 14 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Siodło faktycznie z prowokacyjnie zadartym dziobem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalMMM Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Wracając do Cube kolegi uslugifoto to bardzo fajne połączenie, jak dla mnie wygląda bardzo atrakcyjnie. Świeżo po kolejnym upgrade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Jaki masz rozmiar tego Cuba ? Pytam z ciekawości bo mierzyłem ostatnio tą samą i odpowiadała mi dopier 23, a mam 190 wzrostu Rozmiar 21", mam 187 cm wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pakosnik Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Dzięki, siodełko poprawiłem zaraz po zrobieniu tego zdjęcia. Akurat wtedy podczas robienia był to mój próbny przejazd, który zweryfikował blat Rama to leciwa Merida Big Nine Tfs Xt. Wstawiam fotki od strony osprzętu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 jak się cobalty spisują ? też nad nimi myślę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi