malutki Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 OT tak, wiem co mówili górale. Myłem z głową, a zaraz po myciu był serwis z smarowaniem. Ale dzięki za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 (edytowane) ..a nie przypomniało Ci się przy okazji co starzy górale mówią o myciu rowerów myjką ciśnieniową? a co mówią? bo odkąd pamiętam myję kerczerem i nie mam problemów z bikem. Edytowane 21 Lipca 2015 przez zgucior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 21 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 bo odkąd pamiętam myję kerczerem i nie mam problemów z bikem Mój znajomy też tak mówił, choć mu przypominałem... Ale on tak delikatnie, tak uważnie, takie ma przecież uszczelnienia https://lh3.googleusercontent.com/-BdrP3nENY14/UazQEFclTOI/AAAAAAAADNE/6zFvQfJdCiA/s800-Ic42/DSCN3930.JPG (te stery miały około 3-4 miesięcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 .a nie przypomniało Ci się przy okazji co starzy górale mówią o myciu rowerów myjką ciśnieniową? Starzy górale nie mają myjek ciśnieniowych,ale skąd Ci to ,Anarchy ,wiedzieć. Młodyś,to i nie wiesz. Malutki, wygodnie z tak wysuniętą sztycą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Starzy górale nie myją rowerów. Czekają aż podeschnie, robią parę banyhopów i załatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 21 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Sol, Durnykocie, w sumie macie rację.Ale jeżeli młode nie wiedzą to kto ma wiedzieć?dobra, koniec OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 a teraz wiekopomna chwila. Mod będzie sam usuwał swoje wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mally Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 (edytowane) Mój nowy nabytek,przesiadka z Krossa A6 2009 na Orbea Alma H30 QR15 Edytowane 21 Lipca 2015 przez mally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vordilion Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) Widze że wreszcie Alma doszła Fajnie wygląda Edytowane 22 Lipca 2015 przez Vordilion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Malutki, wygodnie z tak wysuniętą sztycą? perspektywa trochę przekłamuje, sztyca to 410mm thomsona a do ograniczenia jest jeszcze ok 75mm. Ogólnie to bardzo wygodnie mi się jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Najbardziej nowej "prawie" skończonej maszynce do ninera, więc pochwalę się w tym wątku. Pełna rozpiska w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vordilion Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Romet Mustang R-line 1.0 29er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Kto Ci dobierał rozmiar ramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 O to samo miałem zapytać Ile masz wzrostu? To jest rama 21'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikaze33 Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Wiec spróbuje jeszcze raz dodać (: Koszmarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vordilion Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Tak to jest 21 cali . mam 188 cm wzrostu i moim zdaniem jest dobrze . 19 cali za mały był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Taka refleksja mi się nasuwa po oglądnięciu X zdjęć. Jak Wy używacie tych rowerów? Żadnego bagażnika, torebki trójkątnej, torebki podsiodłowej, uchwytu na pompkę, czasem nawet koszyka na bidon. Wszystko na plecach targacie? Przecież to niewygodne. No chyba że po parku tylko jeździcie i żaden bagaż niepotrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meitner99 Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Ja właśnie wszytko na plecach targam razem z wodą i moim zdaniem o wiele wygodniej. Lepiej chyba mieć lżejszy rower i plecak niż 18 kilową kobyłę oklejoną torebkami, koszyczkami, pompkami, błotnikami i nie wiadomo jeszcze czym. No chyba, że jeździ się tylko po parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Nie każdy wozi że sobą tonę gratów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Aha,pompka,detka,klucze,napoje w bidonach,lampki na rowerze-nieodczuwalne dla mnie zbytnio podczas jazdy.Jak mam plecak z zawartoscia nawet 2kg nawet pare kilometrów to męczarnia dla mnie nawet po asfalcie. Wiec pozdro jak byscie chcieli braz wszystko w plecak na maraton(sam buklak mocno mnie obciążał(detka,klucze) i to nie było zbyt przyjemne na maratonie,... Co do bagażnika(sakw) do mtb to raczej zbedne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 25 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 meitner99, zabrał bym Cię ze sobą, niekoniecznie po parku i pewnie szybko zmieniłbyś zdanie Ale, że czuję nosem ładnie rozwijającą się dysputę na temat wyższości lansu nad praktyką i torby nad garbem - koniec OT Koledzy, zanim się na dobre rozkręcimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrc81 Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 (edytowane) Edytowane 27 Lipca 2015 przez wrc81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Jakaś moda na za duże ramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Raczej moda na ninery , które wciskają sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Raczej moda na ninery , które wciskają sprzedawcy.Zdecydowanie ma to jak najlepszy sens... co rusz widzę taki "kit" wciskany osobom o wiele niższym niż na to w ogóle producent wskazuje. Liczy się siano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi