Kenzie Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 @jobba Czy tylko ja mam problem z odczytem Twoich zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Coś nie teges ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobba Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Wiec spróbuje jeszcze raz dodać (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krris Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Wiec spróbuje jeszcze raz dodać (: Piękny "garbus" kolorystycznie bardzo podobny do mojego Chrono na średnich kiszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Fotki koślawe, ale garbusek zajefajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 @@jobba, Rama robi wrażenie, jak się sprawuje ten mostek z ramą? (nie wiem jak to nazwać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Fotki koślawe, ale garbusek zajefajny To nie fotki to rower jest taki koślawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobba Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Zdjęcia wyszły, jak to powiedzieliście koślawo, ale rower tez jest lekko specjalny.Mostek jest ten nowy na rok 2015 i ma kąt -17, wygląda zgrabniej niż ten z tuleja mimośrodkowa.Mogę tez dodać ze rower wazy 8,9 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SixFeetDeep Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) Fajna rama... zdjęcia tragedia i błaaagaaaam, róbcie foty od strony napędu Edytowane 16 Lipca 2015 przez SixFeetDeep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrankieWilde Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Witam. Całe trzy miesiące zabawy i to tego rezultat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalMMM Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 (edytowane) Ale dziwny ten Mondraker, nieswojo bym się na takim czuł... Edytowane 18 Lipca 2015 przez rmn1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Cube Attention Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaljg Napisano 19 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Jeśli można się pochwalić.. Myślę, że jest poniżej 10kg, ale muszę go zważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 19 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 świetny, jaki kąt główki, wydaje się dość płaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 19 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Tam chyba jest 71* więc szału nie ma. Rower XC i ramiona korby Saint? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 19 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 wygląda na 69 dlatego zapytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaljg Napisano 19 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Teoretycznie powinno być 71°, ale tej ramy nie potrafię znaleźć w katalogach superiora. Kilka rzeczy mam w planie zmienić, między innymi wspomnianą korbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yotomeczek Napisano 20 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Ostatnie wcielenie mojego mieszczucha Teraz jeszcze zmiana napędu na 1x9 + SPD i porządek w linkach i koniec (dobra jeszcze siodło...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mac77 Napisano 20 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 (edytowane) To i ja pokaże swojego po zmianach Nie wiem tylko dlaczego nie ma widocznego zdjęcia? Edytowane 20 Lipca 2015 przez Mac77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 20 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 (edytowane) Byłem wczoraj z kumplem pojezdzic, przy myciu rowerów przypomniało na się o fotce. Mam nadzieję że mnie nie zlinczuja za brak zieleni https://drive.google.com/file/d/0BykDEAOV1RlgRHhUS19LdW1rUUk/view?usp=docslist_api https://drive.google.com/file/d/0BykDEAOV1RlgZlA1Q1lndks0cmM/view?usp=docslist_api Edytowane 20 Lipca 2015 przez malutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 20 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 przy myciu rowerów przypomniało na się o fotce ..a nie przypomniało Ci się przy okazji co starzy górale mówią o myciu rowerów myjką ciśnieniową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mac77 Napisano 20 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 No to kolejne podejście żeby się pokazało zdjęcie Po modyfikacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 a nie przypomniało Ci się przy okazji co starzy górale mówią o myciu rowerów myjką ciśnieniową? Mówią "Byle nie po uszczelkach" jeśli dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi