Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O skórzanego b17 trzeba dbać, odżywiać i chronić przed nadmierna wilgocią, wiec dla mnie odpada, szczególnie tutaj w uk, gdzie jeżdzę cały rok. C17 montujesz i zapominasz. :)

Napisano

To jeszcze zapytam o dwie rzeczy.

Jezdzisz w pampersie?

Jakie masz mesieczne lub roczne przbiegi. Pytam bo ja troche amator i jak juz mam inwestowac to tak na dluzszy czas.

Napisano

Jeżdzę w pampersie, tez amatorsko i dość nieregularnie. Nie ściągam sie i nie uskuteczniam żadnych treningów. Myśle, ze średnio około 3000km rocznie, wszystko mtb. Myśle, ze na dłuższa metę warto zainwestować. Siodło przychodzi z 10cio letnia gwarancja po zarejestrowaniu.

Pozdr

Napisano

No to gratuluje. Sztuka jest kupic albo w koncu trafic zydel pasujacy pod d... Ja potrzebuje czegos na calodniowe gorskie eskapady AM bez pampersa. Stad chyba jeszcze poszukam.

Napisano

No właśnie. Lojalnie uprzedzam iż wszelkie pytania zadane tutędy będą zbywane ogłuszającą ciszą ;)

GOPR2274.JPG

POZDRo-:ver

Napisano

No właśnie. Lojalnie uprzedzam iż wszelkie pytania zadane tutędy będą zbywane ogłuszającą ciszą ;)

GOPR2274.JPG

POZDRo-:ver

Ładna barierka, to rurka 2"? :laugh:

Napisano

Mój Radon już tu kiedyś gościł, ale teraz doczekał się paru modyfikacji więc pora pokazać go ponownie. Model ZR Race 6.0 po zmianie napędu na 2x10 mieszanka SLX i X9, chwyty zmienione na ESI i siodełko na Selle Italia Q-Bik w wersji flow.

09b14978552056a9.jpg8c857ab88c69f34b.jpg1189ca810ade4f3c.jpgd704779d29800cd9.jpg

Napisano

Ze zmian, po ostatnim zdjęciu:

drugi koszyk na bidon no i wreszcie dorosłem do mostka na minus ;)

Z braku laku i zielonogórskie zagajniki dobre na wyprawę.

Przepraszam za jakość zdjęcia.

08d8a9e877a0.jpg

Napisano (edytowane)

Rower odpicowany po ciężkim tygodniu w Czechach. I gotowy na kolejny tydzień w górach, ale po polskiej stronie (:

WP_000372.jpg

WP_000371.jpg?psid=1

WP_000370.jpg?psid=1

Edytowane przez jobba