kuman Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 (edytowane) Witam. Na brooksa miałem ochotę juz od dawna, jedynie cena mnie odstraszała. Wszystkie moje dotychczasowe siodła na trasach 40km + były masakrycznie niewygodne i sie męczyłem. Nie było to, aż takim problemem jak jeździłem głównie na singlu i sporo wstawałem z siodła na podjazdach itp. To jest model c17, czyli ten szerszy. Siodło jest bardzo elastyczne, nawet słyszałem opinie, ze za bardzo, jak dla mnie w sam raz. Przy mojej wadze 104kg, czuje jak sie ugina na każdej nierówności. Zajęło mi dwie przejażdżki po 30km żeby sie przyzwyczaić i znaleźć odpowiednia pozycje itp. Do tej pory najdłuższa trasa jaka na nim zrobiłem to 52km po lokalnych wertepach i jak na razie brak mu wad. Pewnie mógłbym wiecej powiedzieć po 100km trasie.... Pozdr Ps. No i +10 do wyglądu roweru Edytowane 6 Lipca 2015 przez kuman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renia239 Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 A do Brooksa B17 przymierzałeś się czy od razu zdecydowałeś sie na C17 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 O skórzanego b17 trzeba dbać, odżywiać i chronić przed nadmierna wilgocią, wiec dla mnie odpada, szczególnie tutaj w uk, gdzie jeżdzę cały rok. C17 montujesz i zapominasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placek Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 To jeszcze zapytam o dwie rzeczy. Jezdzisz w pampersie? Jakie masz mesieczne lub roczne przbiegi. Pytam bo ja troche amator i jak juz mam inwestowac to tak na dluzszy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Jeżdzę w pampersie, tez amatorsko i dość nieregularnie. Nie ściągam sie i nie uskuteczniam żadnych treningów. Myśle, ze średnio około 3000km rocznie, wszystko mtb. Myśle, ze na dłuższa metę warto zainwestować. Siodło przychodzi z 10cio letnia gwarancja po zarejestrowaniu. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placek Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 No to gratuluje. Sztuka jest kupic albo w koncu trafic zydel pasujacy pod d... Ja potrzebuje czegos na calodniowe gorskie eskapady AM bez pampersa. Stad chyba jeszcze poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Pany, to wątek o rowerach z kołami w zbyt dużym rozmiarze. O siodełkach i ich wpływie na różne sprawy to se możecie pogadać na PeWu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 No właśnie. Lojalnie uprzedzam iż wszelkie pytania zadane tutędy będą zbywane ogłuszającą ciszą POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Niebo z ciekawą strukturą chmur tylko roweru jakby trochę mało widać. Znaczy się nie jest postacią pierwszoplanową rzeczonej foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mardzin Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 No właśnie. Lojalnie uprzedzam iż wszelkie pytania zadane tutędy będą zbywane ogłuszającą ciszą POZDRo-:ver Ładna barierka, to rurka 2"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 to rurka 2 Ręczna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 29er w naturalnym środowisku, ulubione miejsce na fotografię na podjeździe na Magurkę Wilkowicką od strony Bielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 29er w naturalnym środowisku Racja, do Parku Śląskiego nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Te zdjęcie jest dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 te zdjęcie musi być zajefajne nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Te, przecież jest noc - jezajefajne czy nie? POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SixFeetDeep Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 jakość komórkowa niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grigri2 Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Mój Radon już tu kiedyś gościł, ale teraz doczekał się paru modyfikacji więc pora pokazać go ponownie. Model ZR Race 6.0 po zmianie napędu na 2x10 mieszanka SLX i X9, chwyty zmienione na ESI i siodełko na Selle Italia Q-Bik w wersji flow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepa22 Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 fajny... kiedy ja się czegoś takiego dorobię ? a tam też ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 I ja dam coś od siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Moja koza - z dzisiejszej przejażdżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unclednken Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Ze zmian, po ostatnim zdjęciu: drugi koszyk na bidon no i wreszcie dorosłem do mostka na minus Z braku laku i zielonogórskie zagajniki dobre na wyprawę. Przepraszam za jakość zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobba Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 (edytowane) Rower odpicowany po ciężkim tygodniu w Czechach. I gotowy na kolejny tydzień w górach, ale po polskiej stronie (: Edytowane 15 Lipca 2015 przez jobba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi