Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Zostawić Was samych na dwa dni to forum przerobicie na targ z jajami, chińskimi "markowymi ciuchami" i ruską mafią (i ich "dziewczynami") :/
grrrrrrrrrrrrrrr

Napisano

Widzę, że mój rower wzbudził skrajne emocje. Cóż, mi się jeździ rewelacyjnie i na żywo podoba. Pozdrawiam hejterów. ;)

Napisano (edytowane)

Porostu na tym forum nie można wyrazić swojej opinii.. :/ jak by komuś nie przypadł do gustu mój rower,nie nazywałbym od razu takiej osoby hejterem.... :P

Edytowane przez cr4zylucky
Napisano

Można. Jak najbardziej. Ale może nie w galerii?

Anarchy - daj tym postom dobę i puść w niepamięć, proszę. Sorrewicz za szum.

POZDRo-:ver

Napisano

jak by komuś nie przypadł do gustu mój rower,nie nazywałbym od razu takiej osoby hejterem.... :P

Ech, a emotkę " ;) " zauważyłeś? Troszkę luzu. Koniec offtopa, pozdr.

Napisano

O zaczyna się.
Przepis na brudnego:
Przygotuj 20-litrowe wiadro, zalej do połowy wodą, dodaj piach, ziemię, glinę i co tam jeszcze znajdziesz, wymieszaj i chluśnij w stronę swojego er'a jak na dyngusa aby zadowolić gawiedź ;]

Napisano (edytowane)

niestety jest to pozostałość po stary crossie. czekam na trochę kasy żeby wymienić. zostało mi już tylko wymienić własnie amorek i korbę. Planowany jest albo RST Fisrt Air, albo Suntour Raidon

Edytowane przez AdamKrossB4
Napisano

muszę się pochwalić

To jest Gato 29x2.3 na DT Swiss 533D? :w00t:  Z nieba mi spadłeś. Jaka jest realna szerokość opony?

Mam te same obręcze i ciekawi mnie czy jakoś zmniejszy mi się prześwit pod podkową... 

Napisano (edytowane)

57788fcbfc2315d4gen.jpg5ae0993c95379557.jpg9c15571009d95a37gen.jpg

Witam

powyżej mój spec crave expert na razie na katalogowym osprzęcie ale z czasem (kończenie żywota przez katalowe części) będę zmieniał na coś lepszego. Górne zdjęcie bez pedałów spd.

Edytowane przez morfi39
Napisano (edytowane)

W końcu szczeliłem słitfocię w terenie więc pokazuję mój rekreacyjny wózek, Fuji Nevada 29 RC (z roku 2013 najprawdopodobniej).

ce7805708d17b30c1c387f8c0830b866.jpg

ad311735997bd884fd2f41054b99662c.jpg

Edytowane przez bzx