kazafaza Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 górnej róże Na górze róże Na dole fiołki Piszcie jak ludzie Nie jak matołki POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 górnej rórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 27 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 (edytowane) Pewnie modowie pogonią tego posta ale może warto się zastanowić nad otwarciem tematu "Miszcz mowy polskiej". Albo dołożyć :status, ilość postów, status ostrzeżeń, ilość błędów ortograficznych. Edytowane 27 Marca 2015 przez michuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 (edytowane) @bedsidelamp: jak już edytujesz swego posta celem pozbycia się błędów to proszę Cię, upewnij sie czy nadal nie sadzisz byków! POZDRo-:ver Edytowane 27 Marca 2015 przez kazafaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorczanski Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 (edytowane) Sezon rozpoczęty, w końcu! Romet Jolene 29er: Edytowane 27 Marca 2015 przez gorczanski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 27 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Za dużo tego roweru nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorczanski Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Mam pewne problemy ze wstawianiem zdjęć ale już w podstawówce z informatyki wolałem mocną tróję od słabej piątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 gad Jaką wielkość ramy miałeś w CUBE LTD 29 ? W Cube-ie miałem 21" około 4-5 cm była krótsza na podsiodłówce i górnej rurze od Accenta Peak. To dlaczego nie brałeś roweru CUBE LTD z ramą 23" tylko 21" przy wzroście 197cm ? Kupowałeś rower w ciemno bez przymiarki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Pięęęknie Ci wyszedł ten Peak!!! Zazdraszczam okrutnie!:-P Podliczałeś ile wyszło?:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bedsidelamp Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 To dlaczego nie brałeś roweru CUBE LTD z ramą 23" tylko 21" przy wzroście 197cm ? Kupowałeś rower w ciemno bez przymiarki ? Cube-a też składałem na części, także kupiłem największą ramę jaka aktualnie była na stanie. W rowerze 26 miałem również rame Cube 21" i było spoko, wiadomo nieco inna geometria, jednak w 29er nie było jakoś żle bo i tak lepiej niż w 26. Jednak na ramie Accenta, która bardziej odpowiada pod mój wzrost, śmiaga mi się rewelacyjnie TomHagen Troszę uszczupliło to mój budżet, mógł bym za tą kase kupić sobie dobry gotowy rower ale nigdy w takim gotowcu nie będziesz mieć takiego osprzętu jaki chciał byś mieć Więc jestem raczej zwolennikiem składania rowerów według własnych upodobań, wydać więcej ale przynajmniej mieć osprzęt który nie posypie mi się po kilku miesiącach użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest89 Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Świeżutko skręcony, nowiutki i pachnący Radon ZR Team 8.0 2015 prosto z Niemiec Byle pogoda była to będzie ładne foto w plenerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jak na razie Peak wręcz wymiata... najpiękniejszy jakiego widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Świeżutko skręcony, nowiutki i pachnący Radon ZR Team 8.0 2015 prosto z Niemiec Byle pogoda była to będzie ładne foto w plenerze No ja czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć. Gratuluję zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 @@Forest89, fajnie się prezentuje ten Radon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ..mnie najbardziej podoba się okleina na ścianie, jak żywe drewno. las, prawdziwy las..Rower w lesie.. prawie.oj kusi żeby usunąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Świeżutko skręcony, nowiutki i pachnący Radon ZR Team 8.0 2015 prosto z Niemiec za tysiaka taki osprzęt i waga...fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazzz Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) Radon. To ciekawe połączenie rur: górnej z podsiodłową. Na pewno mocniejsze jest to zgrubienie. Nie ma go na zdjęciu na stronie firmowej roweru. Widać na drugim końcu górnej rury takie zgrubienie od dołu- czy to jest spaw? A może mi się tylko wydaje. Też go chyba nie ma na w/w stronie ze zdjęciem. Widać ramy modyfikują na bieżąco. Ciekawe, które rozwiązanie było wcześniejsze? Bardziej mi podoba się to rozwiązanie bez tych zgrubień. Chyba bym go wymienił. Ale ogólnie rower bardzo zacny. Gratuluję zakupu. ps. Proszę o zdjęcie mufy od dołu(po odwróceniu roweru "do góry nogami") z widokiem przewodów sterujących przerzutkami wychodzących z dolnej rury głównego trójkąta ramy. Ciekawe jak to jest rozwiązane? Nigdzie nie mogę znaleźć takiego zdjęcia. Edytowane 31 Marca 2015 przez bazzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glodny1988 Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) northtec cayon dr 2014, zajal miejsce wysluzonego hexagona v4.http://glodny1988.wrzuta.pl/obraz/aE82D9rFQhD/northtec_cayon_dr_2014 Edytowane 31 Marca 2015 przez glodny1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Zmiana Superflaya z modelu 6 na 7 Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Emi00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) ..mnie najbardziej podoba się okleina na ścianie, jak żywe drewno. las, prawdziwy las..Rower w lesie.. prawie. oj kusi żeby usunąć.... Tych rowerów z widokami na meblościanki, papeterie czy linoleum nie usuwaj, tylko przerzucaj w mój wątek. Tyle tam detali do analizy jest. Szkoda, żeby te małe dzieła sztuki miały zostać zapomniane. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorczanski Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 jeszcze jedna próba dodania zdjęcia, tym razem chyba udana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest89 Napisano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Dzięki za pozytywne opinie Fotki dokładne ramy porobię, ale jak będzie pogoda, sami widzicie, że teraz to rzeźnia... Co do koloru, to właśnie według mnie jest mało takich malowań... mnie się podoba taki minimalizm, jeden, góra 2 kolory na ramie i taki grafit jest super. Jak go pierwszy raz zobaczyłem na necie to od razu go chciałem a zamawiałem go w ciemno, nie przymierzałem się, nie widziałem go nawet na żywo, ale jest super, rama pasuje, pozycja pasuje i kolorystyka też jak najbardziej pasuje Jeszcze ewentualnie jedno foto z lampą, kolejne już na 100% będzie w plenerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unclednken Napisano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Forest89i właśnie Tacy jak Ty mają nalepiej. Wejdzie na sklep www, zobaczy, spodoba się, kupi. I jeszcze okazuje się, że wszystko pasuje. Ile to godzin na forum zaoszczędzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Dawno mnie nie było, pracowita zima pozwoliła co nieco poskładać. 10.3kg w ostatecznej, gotowej na wszystko konfiguracji Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez miskov17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi